MoorPH Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 zawsze lepiej mieć rozjebaną benzyne niż sprawnego dizla :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
danii1987- Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/28130690/gallery/album/2/4 tutaj panowie, nawet dość apetyczna
krzyniek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/28130690/gallery/album/2/4 tutaj panowie, nawet dość apetyczna wolę z tej mańki http://nasza-klasa.pl/profile/28130690/gallery/album/2/2[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 14:13_________________________________________________ zawsze lepiej mieć rozjebaną benzyne niż sprawnego dizla :polew: :polew: :polew: cosik mi się zdaje że wsadziłeś kij w mrowisko
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/28130690/gallery/album/2/4 tutaj panowie, nawet dość apetyczna kolejna barbie , nie do odróżnienia od tysięcy innych tlenionych blondynek , nic tylko zgiąć w połowie i dymać , do tego sie nadają [br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 14:14_________________________________________________20 lat a wygląda na conajmniej 25. co to bedzie za 10 lat z nią po solarach i innych upiększaczach
krzyniek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 co to bedzie za 10 lat z nią po solarach i innych upiększaczach jak co 35-letnia wywłoka
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 co to bedzie za 10 lat z nią po solarach i innych upiększaczach jak co 35-letnia wywłoka ale wygląd na 45
MoorPH Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 wolę z tej mańki http://nasza-klasa.pl/profile/28130690/gallery/album/2/2 Tu sie akurat muszę z Tobą zgodzić..
AndyN Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Konkurs: kto ma ten podpis?: Zwycięzca będzie mógł mu wpierd**** na najbliższym zlocie
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Trzeniu You're the Winner :!: Of course...as usual
Kaśka Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Konkurs: kto ma ten podpis?: Zwycięzca będzie mógł mu wpierd**** na najbliższym zlocie Trzeniek
wit.s Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Trzeniu You're the Winner :!: Of course...as usual :doh1: Jaka cisza.. Cisza przed pierdem
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 no bo na spocie sie pojawiłem gościa nie znam gada za 4 zmieniam kierownice to tylko słysząłem go ze poduszka wystrzeli i poduszka wystrzeli i ze poduszka wystrzeli aha i poduszka wystrzeli jakby połknał wszytskie rozumy poporostu nie poznałem gościa ma 15 postów a zachowuje sie jakby nie wiadomo co no moze nie ogarniam nie jestem w temacie nie wiem kto to jest i mi tu z elytą wyskakuje Wybacz jeżeli poczułes się urażony bądź zniesmaczony tym, że szybko się klimatyzuje w nowym srodowisku bądź tym, że ostatnio na spocie miałem wybitnie dobry humor ewentualnie tym, że nie przedstawiłem się Tobie z imienia, nazwiska, nicka, auta, wieku, pochodzenia, wyznania, ukończonej szkoły, poglądów politycznych i wszelkich innych informacji, których życzyłbyś sobie abym udzielił. Być może było to spowodowane tym, że byłeś zajęty lub tym, że i tak mało Cie to interesowało i nie zapamiętałbyś nawet połowy co jest dla mnie całkowicie zrozumiałe. Przepraszam również za nazwanie nas wszystkich elitą w formie żartobliwej jako kolejny przejaw mojego pozytywnego nastawienia do swiata. Faktycznie powinienem oddzielić się grubą kreską od reszty i jako świeżak trzymac się na uboczu i cierpliwie czekać aż ktoś mnie zauważy. Obiecuję, że poprawię swoje zachowanie ponieważ nie chcę żadnych sporów ani nawet krzywych spojrzeń, bo nie o to chodzi w relacjach między ludźmi, w tym przypadku z klubu samochodowego. Młody jestem, nie znam się. A tak całkiem poważnie i krótko: rozumiem, że możesz mnie nie znać ale to chyba nie powód do takich komentarzy. jeżeli coś Ci przeszkadzało trzeba było w wolnej chwili powiedzieć mi to bezpośrednio a nie po czasie czepiać się tego jaki jestem. Jestem osoba, która szybko łapie nowe znajomości i śmiech z wybuchu poduchy podzielałem z Oskarem i jakoś nikt wtedy nie miał nic przeciwko, nie musiałem iśc do kąta. Także wyluzuj troszke, nawet jesli czujesz się lepszy od innych. A ja Ci gwarantuje, że po jakimś czasie zobaczysz, że nie jestem tym za kogo mnie teraz uważasz. A jesli nie to trudno, nie każdy każdemu musi przypaść do gustu. Luzik w gaciach a będzie łatwiej i przyjemniej.
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 no bo na spocie sie pojawiłem gościa nie znam gada za 4 zmieniam kierownice to tylko słysząłem go ze poduszka wystrzeli i poduszka wystrzeli i ze poduszka wystrzeli aha i poduszka wystrzeli jakby połknał wszytskie rozumy poporostu nie poznałem gościa ma 15 postów a zachowuje sie jakby nie wiadomo co no moze nie ogarniam nie jestem w temacie nie wiem kto to jest i mi tu z elytą wyskakuje Wybacz jeżeli poczułes się urażony bądź zniesmaczony tym, że szybko się klimatyzuje w nowym srodowisku bądź tym, że ostatnio na spocie miałem wybitnie dobry humor ewentualnie tym, że nie przedstawiłem się Tobie z imienia, nazwiska, nicka, auta, wieku, pochodzenia, wyznania, ukończonej szkoły, poglądów politycznych i wszelkich innych informacji, których życzyłbyś sobie abym udzielił. Być może było to spowodowane tym, że byłeś zajęty lub tym, że i tak mało Cie to interesowało i nie zapamiętałbyś nawet połowy co jest dla mnie całkowicie zrozumiałe. Przepraszam również za nazwanie nas wszystkich elitą w formie żartobliwej jako kolejny przejaw mojego pozytywnego nastawienia do swiata. Faktycznie powinienem oddzielić się grubą kreską od reszty i jako świeżak trzymac się na uboczu i cierpliwie czekać aż ktoś mnie zauważy. Obiecuję, że poprawię swoje zachowanie ponieważ nie chcę żadnych sporów ani nawet krzywych spojrzeń, bo nie o to chodzi w relacjach między ludźmi, w tym przypadku z klubu samochodowego. Młody jestem, nie znam się. A tak całkiem poważnie i krótko: rozumiem, że możesz mnie nie znać ale to chyba nie powód do takich komentarzy. jeżeli coś Ci przeszkadzało trzeba było w wolnej chwili powiedzieć mi to bezpośrednio a nie po czasie czepiać się tego jaki jestem. Jestem osoba, która szybko łapie nowe znajomości i śmiech z wybuchu poduchy podzielałem z Oskarem i jakoś nikt wtedy nie miał nic przeciwko, nie musiałem iśc do kąta. Także wyluzuj troszke, nawet jesli czujesz się lepszy od innych. A ja Ci gwarantuje, że po jakimś czasie zobaczysz, że nie jestem tym za kogo mnie teraz uważasz. A jesli nie to trudno, nie każdy każdemu musi przypaść do gustu. Luzik w gaciach a będzie łatwiej i przyjemniej. Boberek zawsze jest taki wkurwiony jeśli nie zVaguje conajmniej 5-6 aut , wiec daruj mu Kali
krzyniek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zwycięzca będzie mógł mu wpierd**** na najbliższym zlocie to akurat nie podlega dyskusji i tak czy siak by dostał
PIXI Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 .i.KALI.i. nie sądze żeby Boberek miał Tobie za złe ponieważ po każdej myśli widnieje więc moim zdaniem to czysta szydera z Jego strony żeby sprawdzić jak zareagujesz ( dałeś się wpuścić w maliny ) Sory takie jest moje zdanie jako dziadka wiekiem a małolata stażem w Klubie
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Pixi czy sadzisz że forma mojej odpowiedzi to objaw zdenerwowania czy jakiekichkolwiek innych negatywnych odczuć? Gadaleś ze mna nie raz i zauważyłeś chyba ze nie jest taki powazny Ale nie ukrywam, że złapałem niezłą wkrętke pisząc odpowiedź w takiej formie
Rekomendowane odpowiedzi