kokos Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zawsze chciałem się przejechać ratrakiem !!!!! Paweł - załatw mi taką przejeżdzkę - PLEASE Zawsze chciałem się przejechać ratrakiem !!!!! Paweł - załatw mi taką przejeżdzkę - PLEASE Ja rozumiem przejechac się na fajnej blondynie z dużym biustem i aparatem liżąc-ssącym..ale ratrakiem ??? Panowie..gdzie znajdę w Wawie sklep z artykułami żeglarskimi ? Chodzi mi o płótna ect. a co ,fura bez żagla nie poleci Zawsze chciałem się przejechać ratrakiem !!!!! Paweł - załatw mi taką przejeżdzkę - PLEASE trzeba sie bedzie kiedys przeleciec do INDECO na J.Kazimierza i pogadac z kumplem,zebyscie sie w jednym miejscu i tym samym terminie spotkali w gorach
Reggi Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 a co ,fura bez żagla nie poleci To działa prawie jak NOS
kokos Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 a co ,fura bez żagla nie poleci To działa prawie jak NOS fakt,duży nos moze dzialac jak żagiel
malik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Jakoś nigdy nie pociągało mnie to "pasjonujące" hobby jakim jest łowienie ryb lepiej nacierać co weekend furę megłajersem :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: No Poziu, nawet ja nie jestem tak zboczony żeby robić to co weekend. Ale skoro aż tak to Cię jara to tylko podziwiać. Tylko wziąłbyś się w końcu za Evę a nie ciąglę męczysz tą biedną Nexie [br][br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 00:43_________________________________________________ Szukam alternatywy dla Snowboardu :wink4 Wakeboard! Bardzo polecam! Główna trudność związana z Kite to opanowanie latawca. Nawet najlepsi przyznają, że nie mają nad tym 100% kontroli. Poza tym Kite nie nadaje się na nasze jeziora. Za bardzo kręci wiatr. Dokładnie ta sama historia z Windsurfingiem. Przy Wake-u masz się tylko trzymać trapezu i zasuwasz za motorówką/skuterem nawet po małym jeziorze czy rzece (tak jak na nartach wodnych) skacząc na kilwaterze.
Norbi Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Sie macie ogry. Ja jebie nieomal 100 postów przez 2 tydźnie i pewnie wszystko o d*pie marynie
Kolkov Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Sie macie ogry. Ja jebie nieomal 100 postów przez 2 tydźnie i pewnie wszystko o pupie marynie normalnie jakbyś to przeczytał a w ogóle to
Aydaho Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Sru Przyspieszamy bo nie wiem czy się wyrobimy z 3000 na koniec roku
Nosfer Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Wakeboard! Bardzo polecam! Tylko, że sprzęt fo Kit-a jeszcze sobie kupię A motorówka, kierowca + sprzęt to już zbyt duży wydatek Chyba, że wypożyczenie motorówki ? Jak to wygląda w praktyce ?
Zygzak27 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Szacun poranny dla Włatcóf Pierścieni :>
krzyniek Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 siema chyba z myślą o naszym wątku http://nasza-klasa.pl/profile/15545251/gallery/album/4/107
MoorPH Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 ale wcześnie :doh1: Oskar Ty sie dobrze czujesz? Święto jakieś dziś jest czy co?? Bry [br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 09:25_________________________________________________ siema chyba z myślą o naszym wątku http://nasza-klasa.pl/profile/15545251/gallery/album/4/107 Jakaś EMO laska..
PARAF Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 siema chyba z myślą o naszym wątku http://nasza-klasa.pl/profile/15545251/gallery/album/4/107 ...dla tych, którzy nie mają konta na NK... (foto z linku) A tak wogóle i jazda za poznaniakami!!!
Oskaro Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 ale wcześnie :doh1: Oskar Ty sie dobrze czujesz? Święto jakieś dziś jest czy co?? Bry [br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 09:25_________________________________________________ siema chyba z myślą o naszym wątku http://nasza-klasa.pl/profile/15545251/gallery/album/4/107 Jakaś EMO laska.. Zadne swieto - jakis debil wierci w mieszkaniu obok od 8:00 rano
Al_Capone Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Tylko, że sprzęt fo Kit-a jeszcze sobie kupię A motorówka, kierowca + sprzęt to już zbyt duży wydatek Chyba, że wypożyczenie motorówki ? Jak to wygląda w praktyce ? No tańszą alternatywą są wyciągi. Jeden pod Lublinem, jeden w Augustowie i pewnie są jeszcze jakieś
Nosfer Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 O! Wszyscy się budzą.. :gwizdanie: Tylko, że sprzęt fo Kit-a jeszcze sobie kupię A motorówka, kierowca + sprzęt to już zbyt duży wydatek Chyba, że wypożyczenie motorówki ? Jak to wygląda w praktyce ? No tańszą alternatywą są wyciągi. Jeden pod Lublinem, jeden w Augustowie i pewnie są jeszcze jakieś Czytałem o tym kiedyś, taką wyciągarkę można sobie skonstruować, albo kupić - tylko w tym wypadku też trzeba mieć kawałek odpowiednij wody i lini brzegowej.. No i klimat zupełnie inny niż za motorówką.. Alternatywa tańsza, ale nieco gorsza..
MoorPH Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Widze ze dziś jazda za Poznaniakami moze sie udać.. Zadne swieto - jakis debil wierci w mieszkaniu obok od 8:00 rano Czyli standard. Witaj w Warszawie
Oskaro Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Od 8.00 może Dzień powszedni A co to jest dzień powszedni ? to może taki w którym ludzie idą do pracy ?? [br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 09:52_________________________________________________ Widze ze dziś jazda za Poznaniakami moze sie udać.. Zadne swieto - jakis debil wierci w mieszkaniu obok od 8:00 rano Czyli standard. Witaj w Warszawie Poprostu w nowo oddanym budynku
Rekomendowane odpowiedzi