moskal Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 To tym bardzirj się nie nadajesz - jesteś za gruby :>... o nie kolego , ja nie jestem gruby :kox: :kox: :kox: :kox:
Reggi Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Regga wrócił do formy , czyżby łańcuch się poluzował czy zerwał się ? :wink4 Powiedzmy , że pękło ogniwo
Buba Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Trzymajcie kciuki bo zaraz jade na egzamin licencjacki. Masakra
.i.KALI.i. Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 mordeczki użyczyć komuś dobrego humoru? bo mnie dzisiaj aż rozpiera Wstałem rano i powiedziałem sobie, że to będzie piękny dzień
moskal Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Trzymajcie kciuki bo zaraz jade na egzamin licencjacki. Masakra daj se spokój z egzaminem , ja tam nie ide użyczyć komuś dobrego humoru? bo mnie dzisiaj aż rozpiera Wstałem rano i powiedziałem sobie, że to będzie piękny dzień pewnie kamień spadł Ci z serca po tym jak odwołałeś swój udział w niedzielnej jatce nadarzyńskiej :naughty: :naughty:
.i.KALI.i. Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 moskal Ty zawsze wszystko musisz wywęszyć
Al_Capone Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 kurde mam dylemacior jak z tad w piz*u: w niedziele mam: -paintball -piknik firmowy (full alko i zarcia za free plus inne atrakcje ) -ME rally cross -Tatoo fest k**wa wsio na raz! A jak sie w pozostale weekendy nudzilem to nic nie bylo. ech...
moskal Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 kurde mam dylemacior jak z tad w piz*u: w niedziele mam: -paintball -piknik firmowy (full alko i zarcia za free plus inne atrakcje ) -ME rally cross -Tatoo fest ku***a wsio na raz! A jak sie w pozostale weekendy nudzilem to nic nie bylo. ech... dla mnie osobiście tylko te dwie pozycje, ze wskazaniem na PB porównaj obie oferty: Rallycross Paintball piknikowa atmosfera upał/skwar/duchota za***iste auta spocone jaja ryk silników poobijane odrapane cialo walka na torze mozliwość dojebania kolegom z forum za głupie texty w tygodniu sielanka mozliwość bycia dojebanym przez kolegów z forum za głupie texty i wklejanie fajne d*py do obczajenia fotek roznegliżowanych małolat (niezgodne z regulaminem) ja zdecydowanie stawiam na PB - wiecej atrakcji
MoorPH Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 http://patrz.pl/filmy/sex-czy-wyjscie :polew: Trzymajcie kciuki bo zaraz jade na egzamin licencjacki. Masakra Powodzenia -Tatoo fest Gdzie?? [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 10:27_________________________________________________kali te foty na oto moto to z tego auto świata są?? A tak wogole eSe sprzedajesz??
Nosfer Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 kurde mam dylemacior jak z tad w piz*u: w niedziele mam: -paintball -piknik firmowy (full alko i zarcia za free plus inne atrakcje ) -ME rally cross -Tatoo fest ku***a wsio na raz! A jak sie w pozostale weekendy nudzilem to nic nie bylo. ech... Na konwent tattoo idę w Sobotę. Na PB w Niedzielę.
Oskaro Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 A ja proponuje Wam Orange Warsaw Music Festival w Pt i Sob. W oba dni wieczorem. http://www.orangewarsawfestival.pl/ - zobaczcie sobie kto bedzie gral - wejscie free. Jak ktos bedzie to niech da znac - wprawdzie bede w pracy ale mam dosyc luzno wiec znajde zawsze chwile zeby pogadac. Wypatrywac wozu transmisyjnego od marszałkowskiej.
MoorPH Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 www.tattoofest.pl Ząbkowska 27. Chyba sie zjawie piechotą bo to obok mnie ;D
Nosfer Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 A ja proponuje Wam Orange Warsaw Music Festival w Pt i Sob. W oba dni wieczorem. http://www.orangewarsawfestival.pl/ - zobaczcie sobie kto bedzie gral - wejscie free. Jak ktos bedzie to niech da znac - wprawdzie bede w pracy ale mam dosyc luzno wiec znajde zawsze chwile zeby pogadac. Wypatrywac wozu transmisyjnego od marszałkowskiej. A do USA nie lecisz ?
MoorPH Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 A ja proponuje Wam Orange Warsaw Music Festival w Pt i Sob. W oba dni wieczorem. http://www.orangewarsawfestival.pl/ - zobaczcie sobie kto bedzie gral - wejscie free. Jak ktos bedzie to niech da znac - wprawdzie bede w pracy ale mam dosyc luzno wiec znajde zawsze chwile zeby pogadac. Wypatrywac wozu transmisyjnego od marszałkowskiej. W sumie jak sie uprę to do centrum też przyjde piechotą.. Juz kiedyś szedlem..
Oskaro Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 www.tattoofest.pl Ząbkowska 27. Chyba sie zjawie piechotą bo to obok mnie ;D Wpadaj :good: [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 12:04_________________________________________________ A ja proponuje Wam Orange Warsaw Music Festival w Pt i Sob. W oba dni wieczorem. http://www.orangewarsawfestival.pl/ - zobaczcie sobie kto bedzie gral - wejscie free. Jak ktos bedzie to niech da znac - wprawdzie bede w pracy ale mam dosyc luzno wiec znajde zawsze chwile zeby pogadac. Wypatrywac wozu transmisyjnego od marszałkowskiej. A do USA nie lecisz ? Lece w niedziele
Pingvin Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Ja też mam się zamiar wybrać na Orange Fest... Bardzo niezłe śpiewaki tam będą ... , ale ja to chyba w sobotę będę, ew. późnym wieczorem w piątek...
MoorPH Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 www.tattoofest.pl Ząbkowska 27. Chyba sie zjawie piechotą bo to obok mnie ;D Wpadaj :good: Bedziesz na Tattoo na ząbkowskiej?
Rekomendowane odpowiedzi