AndyN Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80292,6992219,Tedy_szedl_ogien___Kalifornia_po_pozarach.html
krzyniek Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Trzymajcie kciuki bo zaraz jade na egzamin licencjacki. Masakra
MoorPH Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Trzymajcie kciuki bo zaraz jade na egzamin licencjacki. Masakra :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 14:30_________________________________________________Co tu taka cisza dziś??
Pingvin Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 14:30_________________________________________________Co tu taka cisza dziś?? ... A może schowali się w lesie??....
jawosz Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 OT... Jak wam wczoraj poszla przeprawa przez wisle w drodze na spot?
Pingvin Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 OT... Jak wam wczoraj poszla przeprawa przez wisle w drodze na spot? Ja muszę przyznać, że bardzo dobrze mi się jechało na spot - z włoch (okolice dzieci warszawy, ryżowej) jechałem około 30min, nawet chyba troszkę krócej. :>
Prezes85 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Siema chlopaki jak ktos by byl zainteresowany to mam do sprzedania nowe amortyzatory (komplet) monroe do audi a4 2001r
Reggi Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 chłopaki to w "Utopii" Z dzióbkiem :sick3: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: Wrzesień 02, 2009, 05:03:35 _________________________________________________ a co mam pisać Panowie Do Moskala to możesz zwracac się " dziecko " z racji wieku.. jednego nazywają ONO, a do reszty po ksywach z poprawczaka
Al_Capone Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 co mam pisać Panowie Np "cześć tempe c**je" albo "siema obwisy"... bardziej swojsko
moskal Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 a co mam pisać Panowie oni najlepiej lubią : Bydlaki , Ogry , Trolle Do Moskala to możesz zwracac się " dziecko " z racji wieku.. uwielbiam : "dziecinko"
Reggi Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 uwielbiam : "dziecinko" :wink4 Chłopaki..nie stójcie tyłem do Moskala na spocie..
moskal Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Chłopaki..nie stójcie tyłem do Moskala na spocie.. nie ma problemu , nie jeżdże na spoty za duża pokusa , tylu przystojnych młodych chłopców w jednym miejscu ... mniam :polew: :polew:
MoorPH Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 chlopaki chłopaki to w "Utopii" Wiesz?? Bo byłeś?? :naughty:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 17:38_________________________________________________ Chłopaki..nie stójcie tyłem do Moskala na spocie.. nie ma problemu , nie jeżdże na spoty za duża pokusa , tylu przystojnych młodych chłopców w jednym miejscu ... mniam :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Chłopaki..nie stójcie tyłem do Moskala na spocie.. nie ma problemu , nie jeżdże na spoty za duża pokusa , tylu przystojnych młodych chłopców w jednym miejscu ... mniam :polew: :polew: poczekaj...wpadnie zaraz jedna różowa i dostaniesz opierdul :kox: :gwizdanie:
moskal Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 chlopaki chłopaki to w "Utopii" Wiesz?? Bo byłeś?? :naughty: nie , Ragga opowiadał :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: poczekaj...wpadnie zaraz jedna różowa i dostaniesz opierdul :kox: :gwizdanie: o kutwa , zapomniałem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi