Nosfer Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Siema chlopaki jak ktos by byl zainteresowany to mam do sprzedania nowe amortyzatory (komplet) monroe do audi a4 2001r Monroe Nie sądzę.. _________________________________________________ Ku*rwa.. Norbiak 15 lat temu
Reggi Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 nie , Ragga opowiadał :decayed Ja tylko powtarzałem to co Adaś opowiadał Podobno przyłapał Moskalita na ślinotoku z Didżejem :polew: :polew:
MoorPH Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 nie , Ragga opowiadał :decayed Ja tylko powtarzałem to co Adaś opowiadał Podobno przyłapał Moskalita na ślinotoku z Didżejem :polew: :polew: No ładnie moskal.. czego to my sie tu dowiadujemy..
moskal Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Ku*rwa.. Norbiak 15 lat temu 15 lat temu i 15 kilogramów temu :polew: :polew: :polew: Ja tylko powtarzałem to co Adaś opowiadał Podobno przyłapał Moskalita na ślinotoku z Didżejem :polew: :polew: Z tym DJ-em to był taki buziaczek na przywitanie , wszyscy wiedzieli że Adasia z nim coś wiąże a ja sie nikomu w gary nie wpierdalam siema zboki
MoorPH Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 moskal 6:18!! Czy Ty jesteś normalny? Ja dopiero przewracałem sie na 2 bok.. Bry wszystkim
.i.KALI.i. Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 trole bagienne Jade niedługo na oględziny auta mam nadzieje ze uda się go sprzedać Jak tak to wszyscy pijemy - po za moskalem oczywiscie bo za młody jest
moskal Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 moskal 6:18!! Czy Ty jesteś normalny? Ja dopiero przewracałem sie na 2 bok.. Bry wszystkim widzisz , ktoś musi na Ciebie robic , żebyś mógł leżeć. Jak tak to wszyscy pijemy - po za moskalem oczywiscie bo za młody jest zerknij chłopcze w profil - wszystko zostało wyjaśnione :naughty: :naughty: :naughty:
Al_Capone Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Najważniejsze Kali, że wymieniłeś w nim "Kloski hamulcowe" :polew: :polew:
Korzeń Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Siema pantoflarze oraz księgowy! Słabo spamujecie...
moskal Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Siema pantoflarze oraz księgowy! Słabo spamujecie... toć nie bede sam ze sobą pisał
AndyN Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Ja tam czekam aż wykażą się ci, którzy piszą posty w stylu: "co tu tak cicho", "ja pierd*** ale cicho" .... Czekam i czekam ...
poziek Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Ja tam czekam aż wykażą się ci, którzy piszą posty w stylu: "co tu tak cicho", "ja pierd*** ale cicho" .... Czekam i czekam ... czekamy na malika...wpadnie...opierdoli, że nic nowego i że mało postów...i znowu zniknie na miesiąc :decayed:
MRoger Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Elo .... uczę młodego parkować ... film instruktarzowy: http://www.autokrata.pl/ogien/6915/perfekcyjne_parkowanie/
PARAF Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 ogry Jak się wydało, że ktoś z A4 klubu uczęszcza do Utopii to wszyscy szukają jelenia a ten "różowy chłopczyk" siedzi cicho i udaje, że ma testosteron...
krzyniek Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 uczę młodego parkować ... film instruktarzowy: http://www.autokrata.pl/ogien/6915/perfekcyjne_parkowanie/ i to mustanga okiełznał
Rekomendowane odpowiedzi