musti Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 hehe ej to nie fair ja chciałem go wygrać
moskal Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 MOSKAL zamawiales przewody SAMCO? Jaka srednice wziales bo nie wiem czy mam 3mm czy 4mm wziac wziąłem 4mm musimy sie jeszcze kiedyś ustawić na podmianke cewek
Buba Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Spoko ja teraz jestem w babicach przez dwa dni wiec jak chcesz to mozesz wpadac jak bedziesz gdzies blisko
moskal Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 hehe ej to nie fair ja chciałem go wygrać jeszcze masz szanse, można podbijać w nieskończoność :polew: :kox: [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2009, 11:13_________________________________________________ Spoko ja teraz jestem w babicach przez dwa dni wiec jak chcesz to mozesz wpadac jak bedziesz gdzies blisko po weekendzie zaraz puszcze ci PW
Buba Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Ragga zakazal licytacji i sie nudno zrobilo
moskal Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Ragga zakazal licytacji i sie nudno zrobilo niegodziwiec
AndyN Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Może mię kto wytuomaczyć co to jezd ten "wariator"?
MoorPH Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Może mię kto wytuomaczyć co to jezd ten "wariator"? AndyN licytował kota w worku
m@riucha Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Może mię kto wytuomaczyć co to jezd ten "wariator"? AndyN licytował kota w worku miał nadzieję że trafi jednego ze swojej sygnaturki:
moskal Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Panowie o dogonieniu pyrlandii możemy tylko pomarzyc , zero zaangazowania z waszej strony , lache kładziecie
Italiano Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Może mię kto wytuomaczyć co to jezd ten "wariator"? To taka rzecz, jak byś miał stałe obroty w najlepszym momencie obrotowym silnika i ci cały czas jedzie szybciej. "Taki multitronik", A do wyważania obrotów służą rolki o odpowiedniej masie które chodzą w z dłuż prowadnic w wariatorze. Do tego masz jeszcze sprzęgło które ma sprężynki i przy niskich obrotach nie pozwala otworzyć się ciernicom aby mógł skuter jechać dalej. Dlatego jak spalisz sprzęgło w skuterze lub quadzie sam ci jedzie do przodu. Czy wszystko jasne Andy? :>
pawelc Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Adecneo, dzięki za wyrazisty opis. Teraz to i już wiem co to jest a nie wiedziałem [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2009, 20:46_________________________________________________ Panowie o dogonieniu pyrlandii możemy tylko pomarzyc , zero zaangazowania z waszej strony , lache że kto komu robi lache ....
Italiano Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 "Trochę się wysiliłem" ale jak by ktoś chciał tuningować skuter to niech wali do mnie
krzyniek Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 "Trochę się wysiliłem" ale jak by ktoś chciał tuningować skuter to niech wali do mnie rozwiercasz wydech, gaźnik i zakładasz stożek
Italiano Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 "Trochę się wysiliłem" ale jak by ktoś chciał tuningować skuter to niech wali do mnie rozwiercasz wydech, gaźnik i zakładasz stożek Nie rozmieszaj. :polew: Nie zmieniasz gaźnika, wystarczy tylko zmienić dyszę na większą. W nowych nie często da się to zrobić bo mają wtrysk elektroniczny. A tłumik jak rozwiercisz to możesz stracić a nie zyskać. Dlatego się je wymienia na podwójne. Po za tym zdarza się że w tak zwanych przykręconych skuterach, masz podkładkę z mniejszym otworem, dlatego je wymieniasz na normalne z pełnym otworem i masz odblokowany skuter. Idę na techniczne, mam jakąś twórczą wenę dzisiaj.
kokos Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 a zaraz sie odezwie Boberek i wam napisze gdzie zamontowac IC i turbine w rowerze
Buba Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Listwy Carbon, BT i kiere multifunction
Rekomendowane odpowiedzi