platiniumm Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 poza tym parking jest dla klientow MM wiec pojdziemy kupimy sobie 10 plyt dla kazdego po jednej i bedziemy sobie siedziec, a co taki schab moze zrobic jedynie poprosig grzecznie zebysmy odjechali a jak bedzie wyjatkowo niemily to zawsze mozna poprosic o numer do osoby nadzorujacej ich i zlozyc skarge
Al_Capone Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 ja jeden w domu kupiony rano w krakowie i dwa malutkie w prezencie od dyrekcji PKP Intercity. Maja gest chopaki... nawet niezle byly.
Lukas Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 co do maca to wiecie nam z oniaczem nie zaszkodzi ja tam nie lubie zbednych scen zmienmy na jakis normalny parking i wsio co do paczkow to 3
Lookier Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 Geant na Połczyńskiej :exclaim: Doskonały pomysł! Jestem za!
Al_Capone Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 co do maca to wiecie nam z oniaczem nie zaszkodzi No tak sie mowi, a brat mojej prawiezezony chlop niby drowy, 195cm wzrostu. Szczuply jak nie chudy a zarl ciagla maca i nie przytyl, ale ma powazne problemy ze zdrowiem. Takze.. nie tylko w tuszy sprawa
poziek Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 7 pączków dobije do 10 spokojnie ale juz mnie wątroba ciśnie
Lookier Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 A tak zupełnie poważnie. Geant na Połczyńskiej jest naprawdę niegłupim pomysłem. To jest jeden z bardzo nielicznych PODZIEMNYCH parkingów, a co za tym idzie, nie poumarzają nam fujarki na wietrze. Poziom -1, na którym znajduje się tor kartingowy jest niemal zawsze całkiem pusty i ogrzany. Co więcej - być może nie raz będziemy świadkami kręcenia materiału do "Czasu Tuningu" co go pokazują w TVN Turbo Będziemy tam pewnie kilka razy, przecież zaraz zrobi się wiosna i nie trzeba będzie się chować...
Lukas Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 No mi tam pasuje i geant ikarusy tam jezdza
Lookier Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 A właśnie! Pany, zapraszam do sklepu z częściami do Waszych samochodów i na przeglądy w niezwykle atrakcyjnych cenach. Od poniedziałku jestem szczęśliwym pracownikiem stacji Szewczyk przy ul. Radzymińskiej i służę pomocą. Części - rabat 15%, robocizna - 50%. I jeszcze jedno... Moje A4 otrzymało dziś całkiem nowy komplet felg BBS RS w rozmiarze 9Jx19" z oponami 235/35/19. Wygląda po prostu jak milion dolarów! We wtorek zaprezentuję. Ponadto Kolega Rogal otworzył drzwi do stajni i zagonił dodatkowe 30 koników... Aż się nie chce wysiadać...
T-żółw Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 Moje A4 otrzymało dziś całkiem nowy komplet felg BBS RS w rozmiarze 9Jx19" z oponami 235/35/19 pszedzik jesteś a gdzie "18 BBS No mi tam pasuje i geant ikarusy tam jezdza ja się dostosuję, zawsze miałem po drodze :smile: , na torwar, do MM i na lody do żółwia ...teraz mogę zboczyc z trasy Panowie nie ściemniac, że daleko i bleeee...szczególnie ci od traktorów
Lookier Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 a gdzie "18 BBS Od wczoraj jeżdżą na passacie Rogala
Lukas Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 mowisz 50 % znizki na serwis hmm robi sie atrakcyjnie :twisted:
spanky Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 A właśnie!Pany, zapraszam do sklepu z częściami do Waszych samochodów i na przeglądy w niezwykle atrakcyjnych cenach. Od poniedziałku jestem szczęśliwym pracownikiem stacji Szewczyk przy ul. Radzymińskiej i służę pomocą. Części - rabat 15%, robocizna - 50%. I jeszcze jedno... Moje A4 otrzymało dziś całkiem nowy komplet felg BBS RS w rozmiarze 9Jx19" z oponami 235/35/19. Wygląda po prostu jak milion dolarów! We wtorek zaprezentuję. Ponadto Kolega Rogal otworzył drzwi do stajni i zagonił dodatkowe 30 koników... Aż się nie chce wysiadać... no to SUPER .... :twisted: dawaj wykres ..... :exclaim: p.s jestem za Promenada
Lookier Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 dawaj wykres Porsze. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/89223d92d03e87d7.html
Kunio Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 Lookier, co ze zderzakiem dla mnie? Jak z tymi rabatami bedzie tak jak z oponami dla mnie to nie uwierzę póki nie zapłacę
spanky Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 dawaj wykres Porsze. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/89223d92d03e87d7.html dziekuje ..... ładny wykresik ... a te 19-tki ... to zaszalales .... :twisted: (chyba bede musial sie pojawic we wtorek ) :twisted:
Lukas Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 p.s jestem za Promenada a to na promenadzie jest jakis podziemny larking czy ladujemy sie do srodka
spanky Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 p.s jestem za Promenada a to na promenadzie jest jakis podziemny larking czy ladujemy sie do srodka jest parking ale nie podziemny tylko nadziemny ..... tylko tyle ze otwarty (bez scian) ... ale sa zatoczki gdzie spkojnie wejdzie gromada Audiczek i nie bedzie wiało po przeszczepach ...... :twisted:
Norbi Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 to ja poczekam do lata i na Torwar .... :twisted: ... nie chce mi sie przejezdzac całej Warszawy ..... A ja to k.... mogłem dymać przez całą Wawe Niech Was...... :exclaim: [ Dodano: 15-02-2007, 23:01 ] I nie pali mi 6 L jak co poniektórym, a Geant przemianował się na Real to dla tych co nie skąpią na paliwo do k... nędzy :exclaim: Sie uniosłem :exclaim:
Lukas Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 mogłem dymać przez całą Wawe Norbi ale jazda twoim wozem to czysta przyjemnosc :exclaim: a wiesz tymmi klekotami to juz nie jest to glosne i jarmoli
Rekomendowane odpowiedzi