Reggi Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 A i komfort z jazdy jest.. chu.jowy Racja bracie..Opel to taki wszechkibel naszych czasów ..nie masz kasy na Audi kupujesz VW..nie masz kasy na VW to kupujesz Skodę..nie masz kasy na Czeską przyjemnośc to kupujesz hulajnogę dla dziecka, rower dla siebie i Żony..a jak zj***ą Ci się przerzutki w rowerze to dopiero kupujesz Opla :polew:... bo to chuiograjstwo stoi jako zabłąkane ogniwo w motoryzacyjnym łańcuchu pokarmowym
MoorPH Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Dodajcie mnie gratis pod warunkiem, że Piacha nabędzie blondy lubiąca ten sport z dużym jędrnym parapetem, dobrym pośladem i niezłą łydzią....jakby miała gruby portfel w dodatku to już całkiem miodzio :kox: I wlasne pole naftowe.. [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 13:32_________________________________________________ A i komfort z jazdy jest.. chu.jowy Przecież nie napisalem ze super.. ;p
spanky Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Adaś, ale Ty tak na serio ??? serio serio - już szukam Paska z DSG Czym Cię Piachu tak podkuwrił, że chcesz go opylic ? Kłerwa ja też bym tego swojego papuńczyka sprzedał i kupił jakich pierścieni ze cztery, ale na razie coś się nie zanosi niczym - pracuje jak marzenie tyle, że jednak bagażnik za mały no i manual. Latam 95% po mieście + korki i mam serdecznie dosyć machania biegami a DSG bije na glowe multitronic'a Audi. [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 10:51_________________________________________________ "W dizlu"? of kors - najlepiej 170km Mam znajomka z Paskiem w takiej kombinacji 2006r 195 tysi nalatane i ostatnio wysrały się wtryski 2800złocisza w plecy, a dodam,że gorzej to lata niż 130PD w A4 a jakosc plastikow w srodku na poziomie Daewoo Lanos ....
AndyN Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Misiek, przecież w Piachooo można wyrezać aftomata .... Będzie
MoorPH Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 A wracając do tematu Omegi "C" moze ktoś się orientuje.. Te pieprzone wstawki "drewniane" mozna zdemontować wymienić bez problemu na plastik czarny?
Nosfer Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 A wracając do tematu Omegi "C" moze ktoś się orientuje.. Te pieprzone wstawki "drewniane" mozna zdemontować wymienić bez problemu na plastik czarny? TAK.. Na większej dziurze same Ci wylecą na wykładzinę.. Potem spawacz Ci przyspawa aluminum i będziesz miał nowe dekory. tylko uważaj, bo dekor z drzwi potrafi czasem pacnąć w czoło :doh1: Prawie Plug&Play...
moskal Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 A wracając do tematu Omegi "C" moze ktoś się orientuje.. Te pieprzone wstawki "drewniane" mozna zdemontować wymienić bez problemu na plastik czarny? mozna szczotkowane alu esowe tez mozna , kwestia wprawy w cieciu kątówką
Reggi Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 A wracając do tematu Omegi "C" moze ktoś się orientuje.. Te pieprzone wstawki "drewniane" mozna zdemontować wymienić bez problemu na plastik czarny? + +
Flyer Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Dawno nie wrzucalem Wam dobrych linkow... Ja sie dzis poplakalem przy tym. :kox: :kox:
Italiano Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Aydaho, NIE RÓB TEGO BŁĘDU!!!! KUP A6 w AVANCIE jeśli mało miejsca masz.
MoorPH Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 O tyle dobrze.. bo tego to nawet pseudo drewnem nie można nazwać.. Wczoraj ogladalem to z bliska.. I masakra.. To wyglada po prostu jak plastik obklejony tanią i niskiej jakosci okleiną.. [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 13:50_________________________________________________ A wracając do tematu Omegi "C" moze ktoś się orientuje.. Te pieprzone wstawki "drewniane" mozna zdemontować wymienić bez problemu na plastik czarny? + + Masz u mnie browar
Reggi Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Aydaho, NIE RÓB TEGO BŁĘDU!!!! KUP A6 w AVANCIE jeśli mało miejsca masz. :przebiegly:
poziek Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Mam znajomka z Paskiem w takiej kombinacji 2006r 195 tysi nalatane i ostatnio wysrały się wtryski 2800złocisza w plecy, a dodam,że gorzej to lata niż 130PD w A4 To samo miałem napisać... Hejdachoł kupuj A6
Reggi Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Masz u mnie browar Trza dwie kraty bo jak pije to tylko z kolegami Dwie kraty i jednego Desperadosa dla Kolkova..bo po drugim to nie pamięta jak do domu wrócic :polew: :polew:[br]Dopisany: Wrzesień 15, 2009, 01:54:37 _________________________________________________ Hejdachoł kupuj A6 C6 ?
Italiano Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Masz u mnie browar Trza dwie kraty bo jak pije to tylko z kolegami Dwie kraty i jednego Desperadosa dla Kolkova..bo po drugim to nie pamięta jak do domu wrócic :polew: :polew: :polew: Przecież wrócił, ale nadrabiając ok. 3 km.
MoorPH Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Przecież wrócił, ale nadrabiając ok. 3 km. :polew: Oj.. Przecież każdemu moze się zdażyć..
Italiano Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Taka była by dla Ciebie wręcz idealna http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9376431
MoorPH Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Taka była by dla Ciebie wręcz idealna http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9376431 Pikna jest.. I biała.. Mam slabość do białych Audiolek.. A swoją drogą wczoraj widziałem taką ładną perłową..
Italiano Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Lub ta http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9322971
Reggi Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Przecież wrócił, ale nadrabiając ok. 3 km. Prawie zahaczył o Jabłonną
Rekomendowane odpowiedzi