Al_Capone Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 no ja jestem, ale nie mam nic ciekawego do powiedzenia
Lukas Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Panowie zeby nikomu sie nie pomylilo we wtorek spot w Realu Norbiego jak nie bedzie to pojedziemy do niego i
Hugo Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 ty to na jakies szkolenia o 7 rano jezdzisz :eek: Cały czas na nim jestem.Właśnie kończe pić kawke i spadam na lans po mieście
spanky Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 gdzie sa wszyscy rozumiem wit w gorach, ono pewnie po jakiejs imprezie, adaś kotlety robi, zólw 5 minutowka juz od wczoraj od 17 :biggrin: a reszta przeciez ferie sie juz skonczyly ja grzebie przy niuni .... ramki pod tablice,oznaczenia na klapie,postojówki... itp/itd ..... jednym słowem sobota w garazu ... :twisted:
Lukas Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 ja grzebie przy niuni .... ramki pod tablice,oznaczenia na klapie,postojówki... itp/itd ..... jednym słowem sobota w garazu ... czyli rozumiem ze szykujesz niunie na spota wtorkowego bo juz cie dawno widzialem Też będę zapraszamy
Norbi Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Panowie zeby nikomu sie nie pomylilo we wtorek spot w Realu Norbiego jak nie bedzie to pojedziemy do niego i Jak tylko Andrew i spółka upora się z moim bandytą, to będę stuprocentnie.
spanky Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 ja grzebie przy niuni .... ramki pod tablice,oznaczenia na klapie,postojówki... itp/itd ..... jednym słowem sobota w garazu ... czyli rozumiem ze szykujesz niunie na spota wtorkowego bo juz cie dawno widzialem i na Zlot w Wiśle .... :twisted:
Lukas Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Jak tylko Andrew i spółka to od samego rana Andrzeja i da rade do 19 :biggrin: na Zlot w Wiśle .... przeciez to dopiero za 2 tyg to sie moze jeszcze wiele wydarzyc
spanky Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 na Zlot w Wiśle .... przeciez to dopiero za 2 tyg to sie moze jeszcze wiele wydarzyc dokladnie ... np.moge nie miec czasu .... a bylo kilka pierdół do zrobienia wiec wzialem i zrobilem ..... :twisted:
Norbi Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 to od samego rana Andrzeja i da rade do 19 O 14-tej bierze się za autko Tora, a wcześniej mam nadzieje umówić sie z Andrzejem na wymiane pompy ABS-u. Tak więc wtorek spędzam w Jankach :confused:
poziek Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 to od samego rana Andrzeja i da rade do 19 O 14-tej bierze się za autko Tora, a wcześniej mam nadzieje umówić sie z Andrzejem na wymiane pompy ABS-u. Tak więc wtorek spędzam w Jankach :confused: to chyba cie odwiedzę namówisz diagtroników, żeby mi immo w zegarach przeprogramowali
Lukas Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 to chyba cie odwiedzę ty lepiej nas odwiedz na spocie bo juz nie pamietam jak wygladasz
spanky Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 to chyba cie odwiedzę ty lepiej nas odwiedz na spocie bo juz nie pamietam jak wygladasz a Ty moze bys wkoncu kupil jakis samochod ... bo poewnie juz nie pamietasz jak wyglada A4 ..... :twisted: :twisted: :twisted:
Lukas Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Pamietam dzisiaj znowu powozilem onowozem i powiem ze K**** jak to jedzie to cos pieknego a Ty moze bys wkoncu kupil jakis samochod sytuacja sie klaruje :twisted:
spanky Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Pamietam dzisiaj znowu powozilem onowozem i powiem ze K**** jak to jedzie to cos pieknego a Ty moze bys wkoncu kupil jakis samochod sytuacja sie klaruje :twisted: co ... znalazłes jakies BMW w promocyjnej cenie i z malym przebiegiem ....
ono Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Panowie jak ja sie wczoraj najebałem to jezuuusie. Dzisiaj miałem MEGA KACORA aż sie bałem bryką latać
Lukas Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Mamy plan z Oniaczem, adaś nam juz tworzy plan na siłownie, kupujemy sobie po BMW 3 i na miescie bedzie 2 nowych bandziorów
Hugo Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Mamy plan z Oniaczem, adaś nam juz tworzy plan na siłownie, kupujemy sobie po BMW 3 i na miescie bedzie 2 nowych bandziorów Tylko musicie jakieś dresiki XXL kupić , bo na takich kafarów jak Wy XL będzie za małe
Lukas Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Tylko musicie jakieś dresiki XXL kupić spoko spoko dresiki juz zamowione i maja byc gratis w salonie
Rekomendowane odpowiedzi