Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :hi:

Jak komuś jest zimno to proszę...wprost z plaży :kox:

2do6pjg6le6wn2s2med.jpg

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wczoraj jakiś skur.wsyn przytarł mi zderzak z tyłu :kwasny: co za pipa żeby z parkingu nie umieć wyjechać :ranting1

Ja też miałem przytarty na rogu..wiertarka z reg. obrotów, nakładka z rzepem, gąbka polerska czarna (średnio miękka ) i jakaś pasta..ja użyłem Tempo :D Efekt..przytarcie zniwelowane :good:

Opublikowano
  • Autor

wczoraj jakiś skur.wsyn przytarł mi zderzak z tyłu :kwasny: co za pipa żeby z parkingu nie umieć wyjechać :ranting1

Ja też miałem przytarty na rogu..wiertarka z reg. obrotów, nakładka z rzepem, gąbka polerska czarna (średnio miękka ) i jakaś pasta..ja użyłem Tempo :D Efekt..przytarcie zniwelowane :good:

cuś tam już tarłem papierkiem ale to chyba przytyrany lakier na zderzaku :angry:

byłem u ochraniaczy czy nie mają tam kamery, ale niestety ten teren monitoruje bank, który się właśnie likwiduje :wallbash:

Popatrze po furakach pod biurem, który jest przytarty i mu jeb.ne z bani :silacz:

Opublikowano

cuś tam już tarłem papierkiem ale to chyba przytyrany lakier na zderzaku :angry:

byłem u ochraniaczy czy nie mają tam kamery, ale niestety ten teren monitoruje bank, który się właśnie likwiduje :wallbash:

Popatrze po furakach pod biurem, który jest przytarty i mu jeb.ne z bani :silacz:

Yebnij mu tez ode mnie - nienawidzę ludzi, którzy nie szanuja czudzych aut a przy tym tez swoich :bicz3: :rant: :ranting1:

Opublikowano
  • Autor

Yebnij mu tez ode mnie - nienawidzę ludzi, którzy nie szanuja czudzych aut a przy tym tez swoich :bicz3: :rant: :ranting1:

No problemooo :cool1:

Leży szklanka odwrócona dnem do góry. Podchodzą do niej dwie blondynki. Jedna podnosi ją i mówi:

-ooo... Patrz! ta szklanka nie ma dziurki!

na to ta druga odwraca ja i mówi:

-o! Denka tez nie

:wallbash::polew: :polew:

Opublikowano

dziś rano dawna raggamanowa wiagra skończyła żywot na warszawskim słupie ;(

Opublikowano

Uuuuuuuuuuu :confused4:

Nikomu nic się nie stało ?

Opublikowano

Uuuuuu

Niefajnie :( - to fajne autko bylo

Opublikowano

:shocked:

Opublikowano
  • Autor

:confused4: wszyscy cali?

Opublikowano

Uuuuuuuuuuu :confused4:

Nikomu nic się nie stało ?

Kierownik połamany ale tak, że musiał mieć operację, a pasażerka również połamana z podejrzeniem złamania kręgosłupa chociaż z tego co wiem rdzeń nie jest przerwany. Jutro będę wiedział dokładniej bo jadę do Warszawki odwiedzić poszkodowanych i przywieść rodziców pasażerki.

Opublikowano

Marek, przekaż im od klubu życzenia szybkiego powrotu do zdrowia :hi:

Opublikowano

Marek, przekaż im od klubu życzenia szybkiego powrotu do zdrowia :hi:

Przekażę :hi:

Opublikowano

chudineze

Masakra :shocked: Współczuje.

Aśka czy Marek kierował ?

Jakie przyczyny?

Ja pier**le, ale masakra :wallbash:

Opublikowano

Marek kierował z tego co wiem to wyrzuciło ich na łuku ale główna przyczyna to to, że jechał na dwóch gazach :wallbash: :doh1: Jestem tak wkurwiony na niego, że jeszcze bym mu dokopał w te połamane gnaty aby nabić mu trochę rozumu. Nie dość, że sam się rozwalił to i kogoś naraził na szwank swoją mega głupotą.

Opublikowano
  • Autor

Marek kierował z tego co wiem to wyrzuciło ich na łuku ale główna przyczyna to to, że jechał na dwóch gazach :wallbash: :doh1: Jestem tak wkurwiony na niego, że jeszcze bym mu dokopał w te połamane gnaty aby nabić mu trochę rozumu. Nie dość, że sam się rozwalił to i kogoś naraził na szwank swoją mega głupotą.

kurw... co za koleś :wallbash:

Opublikowano

Najpierw pozwól mu dojść do siebie. Połamane kości się zrosną :)

A później spuścimy mu klubowy W.P.I.E.R.D.O.L. za bezmyślność!

1niepoalkoholu.jpg

Opublikowano

Będzie miał ostry przypał jak jechał po kieliszku i do tego spowodował dzwona...