AndyN Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Mr.Moskal oddawaj lampki :> Fakju Jakieś zdjęcia?
moskal Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Jakieś zdjęcia? czego ??? lamp ?? wkleiłem gdzieś 3 strony wcześniej , mustiego zdjęć niestety nie posiadam ale nie masz czego żałować
moro99 Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Osobiście to chyba jeszcze nie widzialem ladnej niemki.. Bo prawda jest taka ze po skonczonej wojnie w 45 zebrali wszystkie kobiety w 1 miejscu i brzydkie wywiezli do niemiec a ladne zostawili w PL - taka mala zemsta
AndyN Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Jakieś zdjęcia? czego ??? lamp ?? wkleiłem gdzieś 3 strony wcześniej , mustiego zdjęć niestety nie posiadam ale nie masz czego żałować Ufam Twojemu gustowi Skoro nie warto to nie warto Zdjęcia parówy z temy lampamy chciałem zobaczyć
PARAF Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 mustiego zdjęć niestety nie posiadam ale nie masz czego żałować :laghing2: :laghing2: :laghing2: :nabijasie: :buahaha:
musti Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Jakieś zdjęcia? czego ??? lamp ?? wkleiłem gdzieś 3 strony wcześniej , mustiego zdjęć niestety nie posiadam ale nie masz czego żałować To nie fair Moskal oddawaj FK BLACK
moskal Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 To nie fair Moskal oddawaj FK BLACK gdzieś dopiero za miesiąc :tongue4: :tongue4:
musti Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 gdzieś dopiero za miesiąc :tongue4 Spoko spoko ja lampki za miesiąc a Ty xenon też ps.do mnie xenon h7 już w drodze 8000K
Buba Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Pany dzisiaj mam wyniki egzaminu na magisterke. Obsrany jestem bo masa chetnych byla. Trzymajta kciuki P.S. Jak zdam to jade w prezencie sofcik zrobic w audi :gwizdanie:
moskal Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 8000 za dużo , na maxa 6000K bo wieksza wsią zajeżdża Pany dzisiaj mam wyniki egzaminu na magisterke. Obsrany jestem bo masa chetnych byla. Trzymajta kciuki P.S. Jak zdam to jade w prezencie sofcik zrobic w audi :gwizdanie: POWODZENIA
Buba Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 8000K bez samopoziomowania to nieporozumienie bo bedziesz wszystkich oslepial i uslyszysz kilka cieplych slow przez radio na trasie. ja mam zwylke valeo i jak zaladuje bagaznik to mi migaja i mowia zebym zarowki wymienil. a jedyna mozliwosc regulacji jest przy lampie (? nie mam silniczkow, podobno wersje szwajcarskie tak mialy) i juz mnie zaczyna to wk***iac
musti Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 8000K bez samopoziomowania to nieporozumienie bo bedziesz wszystkich oslepial i uslyszysz kilka cieplych slow przez radio na trasie. ja mam zwylke valeo i jak zaladuje bagaznik to mi migaja i mowia zebym zarowki wymienil. a jedyna mozliwosc regulacji jest przy lampie (? nie mam silniczkow, podobno wersje szwajcarskie tak mialy) i juz mnie zaczyna to wk***iac Ja mam regulację w środku auta więc nie ma jeszcze takiej lipy.Teraz mogą oślepiać ale jak będę miał soczewkę FK BLACK to będzie gites malines
MRoger Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 8000K bez samopoziomowania to nieporozumienie bo bedziesz wszystkich oslepial i uslyszysz kilka cieplych slow przez radio na trasie. ja mam zwylke valeo i jak zaladuje bagaznik to mi migaja i mowia zebym zarowki wymienil. a jedyna mozliwosc regulacji jest przy lampie (? nie mam silniczkow, podobno wersje szwajcarskie tak mialy) i juz mnie zaczyna to wk***iac masz jakieś bliższe informacje na ten temat ... bo ja właśnie mam szwajcara i zachodzę w głowę o co chodzi ... nie mam regulacji i nie mam xenonów
moskal Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 8000K bez samopoziomowania to nieporozumienie bo bedziesz wszystkich oslepial i uslyszysz kilka cieplych slow przez radio na trasie. ja mam zwylke valeo i jak zaladuje bagaznik to mi migaja i mowia zebym zarowki wymienil. a jedyna mozliwosc regulacji jest przy lampie (? nie mam silniczkow, podobno wersje szwajcarskie tak mialy) i juz mnie zaczyna to wk***iac ja wczoraj ustawiałem lampy "na oko" przed blokiem i mi dzisiaj 40% kierowców mrugało.
MRoger Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 to ustawiaj na nogi albo na pałkę .... wtedy na bank będzie lepiej
moskal Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 to ustawiaj na nogi albo na pałkę .... wtedy na bank będzie lepiej na twoją pipke może co ???
MoorPH Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Rozprawka na temat cyfry 7 Jeszcze dziś wiele osób pisze ręcznie cyfrę 7 z poziomą kreską w połowie wysokości. Kreska ta zanikła w większości stylów pisma maszynowego i komputerowego - co można było zauważyć powyżej. Ale czy wiecie dlaczego ta kreska przetrwała do naszych czasów? Trzeba powrócić do czasów biblijnych, kiedy to Mojżesz wspiął się na górę Synaj. Gdy zostało mu podyktowane 10 przykazań zszedł do swego ludu i zaczął odczytywać im donośnym głosem każde przykazanie. Gdy doszedł do siódmego odczytał: "Nie wolno Ci cudzołożyć" - na co z tłumu odezwały się liczne głosy: "Skreśl siódemkę, skreśl siódemkę!".
MRoger Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 to ustawiaj na nogi albo na pałkę .... wtedy na bank będzie lepiej na twoją pipke może co ??? możesz próbować ale sukces wątpliwy
Rekomendowane odpowiedzi