Kolkov Opublikowano 21 Września 2009 Autor Opublikowano 21 Września 2009 Się lepiej zacznij przygotowywać do faktu, że zaczną przyprowadzać do domu siedemnastoletnich pryszczatych absztyfikantów, którzy będą smalić cholewki do Twojej JEDYNEJ CÓRECZKI .... CÓRECZKI TATUSIA .... wp***dol murowane uuuuuu mam to samo
AndyN Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Się lepiej zacznij przygotowywać do faktu, że zaczną przyprowadzać do domu siedemnastoletnich pryszczatych absztyfikantów, którzy będą smalić cholewki do Twojej JEDYNEJ CÓRECZKI .... CÓRECZKI TATUSIA .... wp***dol murowane uuuuuu mam to samo A myślałem, że jestem sam Trzeba będzie gonić szczyli
Nosfer Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Za to w klubie będą już sami dojrzali i porządni mężczyźni :naughty:
poziek Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Będzie miał co wujek Michał posadzić na kolanko :kox: :kox: :kox: :kox:
moskal Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Będzie miał co wujek Michał posadzić na kolanko :kox: :kox: :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 15:36_________________________________________________oczywiście jak skończy 16 lat :kox: :kox: :kox:
Italiano Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Gratki Raga. Widzę że wstąpiłeś do klubu ukochanych córeczek Tatusiów A mój też ze Szwajcarii i regulacji świateł też nie mam. :>
poziek Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 oczywiście jak skończy 16 lat oczywiście muszę potwierdzić bo wiesz w przeciwnym razie wpadnie Kasia i zwyzywa mnie znowu :naughty:
moskal Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 ja to juz widze jak siedze se z piwkiem przy Xbox3640 i wchodzi Majka z jakims amantem : 3-sekundowa nagana wzrokowa i chłopca nima muszę potwierdzić bo wiesz w przeciwnym razie wpadnie Kasia i zwyzywa mnie znowu :naughty: o tak , musisz sie pilnować
Nosfer Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 ja to juz widze jak siedze se z piwkiem przy Xbox3640 i wchodzi Majka z ... z Nosferem.... 3-sekundowa nagana wzrokowa I biere drugiego pada od Xboxa :polew:
poziek Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 wchodzi Majka z jakims amantem straszne
MRoger Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 uuuuoooooo Rammmstein rządzi ... jest już najnowszy teledysk :kox: http://visit-x.net/rammstein/
Nosfer Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 jak słysze ten język to mi się przewraca.. :sick3:
poziek Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 uuuuoooooo Rammmstein rządzi ... jest już najnowszy teledysk :kox: http://visit-x.net/rammstein/ wklejałem kilka stron wcześniej :gwizdanie: :naughty:
Korzeń Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Wróciłem z Żoną z USG... córka Gratulacje! Ale córki są teraz gorsze!
Kolkov Opublikowano 21 Września 2009 Autor Opublikowano 21 Września 2009 Ale córki są teraz gorsze! why?
Korzeń Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Ale córki są teraz gorsze! why? wcześniej przychodzą im głupie rzeczy do głowy.
MoorPH Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Wróciłem z Żoną z USG... córka No to GRATULACJE
MRoger Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 O kurcze ale dajecie ......gratuluję sprawnej pompki Ragga :naughty: .. ja dopiero na następnym usg będę wiedział z większym prawdopodobieństwem, czy chłopak czy dziewczynka. jak słysze ten język to mi się przewraca.. :sick3: Tu akurat śpiewają po angielsku :naughty: tekst zrozumiesz nawet jak języka nie znasz, prosto i na temat ...
MoorPH Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Chyba trzeba założyć klub obrońców "ukochanych córeczek tatusia", ja co prawda dzieciaka nie mam (moze i lepiej, i narazie nie planuje, aczkolwiek mam chrześnicę 5 letnią) ale pisze się - mogę być w plutonie egzekucyjnym
AndyN Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 O kurcze ale dajecie ......gratuluję sprawnej pompki Ragga :naughty: Phi, nie przesadzajmy Skoro dziewucha to znaczy, że geny matki przeważyły ... Chłopak, Panowie, chłopak .... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi