MoorPH Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 [br]Dopisany: 02 Październik 2009, 17:49_________________________________________________Widzieliście kiedyś takie disco z postojówek? Nikogo nie bylo w samochodzie i to nie bylo dzialanie zadnego programu etc. Po prostu migały.. http://www.youtube.com/watch?v=78VEQrxLZ64 Wymiana zarówek na LED dała efekt: Hmm... Lewa świeci ok. Prawa natomiast padła.. :/ Shit!!
Kolkov Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 MoorPH kupiłeś gówniane ledziory http://www.a4-klub.pl/smf/all_ledy_rabat_dla_klubu_wwwnateapl-t72652.0.html sprawdź te
MoorPH Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Kolkov to disco bylo na starych żarówkach..
moro99 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 pany. Szybkie pytanko jaki jest szacunkowy koszt upgrade TURBO + FMIC + WYDECH (chyba trzeba zwiekszyc standard) do powiedzmy 220 - 250 KM w AEB ? czy cos pominalem ? chodzi mi o ceny z podzespolami. 10k to taka realna cena ? (strzelilem w ciemno z nia)
Tukan Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 pany. Szybkie pytanko jaki jest szacunkowy koszt upgrade TURBO + FMIC + WYDECH (chyba trzeba zwiekszyc standard) do powiedzmy 220 - 250 KM w AEB ? czy cos pominalem ? chodzi mi o ceny z podzespolami. 10k to taka realna cena ? (strzelilem w ciemno z nia) Pompa,wtryski,sprzeglo,i pare innych dupereli 10k moze braknac
moro99 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 ok a tak do 200 to pewnie tylko program eventualnie turbulum i fmic ?
Buba Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 [br]Dopisany: 03 Październik 2009, 08:08_________________________________________________ pany. Szybkie pytanko jaki jest szacunkowy koszt upgrade TURBO + FMIC + WYDECH (chyba trzeba zwiekszyc standard) do powiedzmy 220 - 250 KM w AEB ? czy cos pominalem ? chodzi mi o ceny z podzespolami. 10k to taka realna cena ? (strzelilem w ciemno z nia) 15 bo przewaznie jakies kwiatki wychodza i sie przy okazji wysypuja inne rzeczy. Wszystko zalezy od tego czy robisz sam czy dajesz tunerowi bo jeszcze roboczogodziny dochodza
MoorPH Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 BRY Świeza dupeczka w banku PKO BP. Jak ja lubię swoją pracę..
krzyniek Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 MoorPH i nie obrabiałeś fotoszopem
Reggi Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 BRY Świeza dupeczka w banku PKO BP. Jak ja lubię swoją pracę.. Szarpał by kłami jak świeżą padlinkę :kox: :naughty:
MoorPH Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Krzyniek zdjecie bylo tylko wykadrowane, bo obok stal jej facet.. a jego raczej nie chcemy ogladać.. bynajmniej ja.. Niewiem jak tam inni..
moro99 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Wlasnie wrocilem z uczelni (pierwszy zjazd) - i mialem okazje poogladac fajne dupeczki mimo iz na informie jestem :shocked:
krzyniek Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Krzyniek zdjecie bylo tylko wykadrowane, bo obok stal jej facet.. a jego raczej nie chcemy ogladać.. bynajmniej ja.. Niewiem jak tam inni.. spoko, żartowałem tylko takie naturalne możecie zapodawać
lukaszr Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 i mialem okazje poogladac fajne dupeczki mimo iz na informie jestem :shocked: Myślałem, że komputery uczelniane są wyczyszczone z plików .jpg :naughty:
krzyniek Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 i mialem okazje poogladac fajne dupeczki mimo iz na informie jestem :shocked: Myślałem, że komputery uczelniane są wyczyszczone z plików .jpg :naughty: a myszki już dotykałeś :polew:
bajk Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 http://forums.evolutionm.net/other-cars/450361-wanna-race-new-gtr.html :wallbash: :wallbash:
Rekomendowane odpowiedzi