malik Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Dzisiaj w końcu spot na TORWARZE. Ach no nie mogę się doczekać :kox: :kox: Zmień temat wątku na Torwarbo caly czas jest Promka
krzyniek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Dzisiaj w końcu spot na TORWARZE. Ach no nie mogę się doczekać :kox: :kox: faktycznie , pogoda też obiecująca taka w sam raz na spot pod chmurką :gwizdanie:
poziek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Dzisiaj w końcu spot na TORWARZE. Ach no nie mogę się doczekać :kox: :kox: faktycznie , pogoda też obiecująca taka w sam raz na spot pod chmurką :gwizdanie: Na Torwarze jest zawsze słonecznie i gorąco :kox: :kox: :kox: [br]Dopisany: 20 Październik 2009, 08:30_________________________________________________No padłem: http://odsiebie.com/pokaz/5037678---8792.html :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
moskal Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 [/size]_________________________________________________No padłem: http://odsiebie.com/pokaz/5037678---8792.html :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: Rasowy Krzyżak :kox: :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 08:47_________________________________________________ Gwara Moskalska jo :kox:
boberek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Gwara Moskalska jo jo hej Cześki
poziek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Gwara Moskalska jo jo hej Cześki :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:
moskal Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Gwara Moskalska jo jo hej Cześki rower ci zayebali ????
poziek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Gwara Moskalska jo jo hej Cześki rower ci zayebali ???? nie nie Boberkowi się łańcuch w rowerze skończył :kox: :kox: :kox: :kox:
moskal Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Boberkowi się łańcuch w rowerze skończył :kox: :kox: :kox: :kox: i nie idzie dopompować do niego powietrza ??? :kox:
wit.s Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Cześć boberek. Kogo Ty u diabła masz w avatarze
moskal Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Cześć boberek. Kogo Ty u diabła masz w avatarze jak wynika z podpisu to sobie wyrezał takie oto cos :kox: :kox:
poziek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Cześć boberek. Kogo Ty u diabła masz w avatarze a to nie jest Maja ? :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew:
malik Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Cześć boberek. Kogo Ty u diabła masz w avatarze a to nie jest Maja ? :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew: Yhm, Włoszczowska. Osobiście wolę Szafraniec
bajk Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Cześć boberek. Kogo Ty u diabła masz w avatarze a to nie jest Maja ? :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew: Yhm, Włoszczowska. Osobiście wolę Szafraniec widzę, że fanów mtb tutaj też można spotkać
boberek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 e tam przebrzydłe Poziek nie skończył sie łańcuch rowery nie zajumali tylko juz posezonie wiec trzeba zacząć wam d*py truć PS tak Wiciu to jest Maja Włoszczowska Malik, Szafraniec też fajna a ty kiedy zaczniesz na rowerze jezdzić [br]Dopisany: 20 Październik 2009, 10:46_________________________________________________ja i tak wole Maje
Rekomendowane odpowiedzi