Nosfer Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Lodołamacz, a nie człowiek śniegu Ale zapierodlił na dyńkę Ale na tym strychu to już atkiej imprezowej miny nie miał jak mu d*pa zmarzła, jakiś taki pokrzywiony chodził Dobrze, że Łukasz Ci wcześniej przywiązał żyłkę do stopy, to łatwo Cię było znaleźć..
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 siemanko ogry niemyte Paweł ramek nie mam jeszcze. A Poziek widze człowiek wszechstronnie uzdolniony o bogatej palecie mozliwości
krzyniek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 siemanko ogry niemyte nie mierz wszystkich swoją miara
MoorPH Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Niezła sucz :kox: :kox: Ale młodziutka.. JEszcze pewnie nie wie do czego chu* służy..
malik Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 W Pile? Bez sensu. Nie, w BT. BlueTooth? bez sensu.
MoorPH Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 W Pile? Bez sensu. Nie, w BT. BlueTooth? bez sensu. Od tego jest AndyN
malik Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Witam Wszystkich Siema, wpadaj na spota. Będzie boberek. zVAGuje Ci auto
Nosfer Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 W Pile? Bez sensu. Nie, w BT. BlueTooth? bez sensu. Od tego jest AndyN AndyN - bez sensu.
Kolkov Opublikowano 20 Października 2009 Autor Opublikowano 20 Października 2009 Witam Wszystkich Siema, wpadaj na spota. Będzie boberek. zVAGuje Ci auto kolega jeździ na spoty regularnie dawno Cię nie było po prostu
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 nie mierz wszystkich swoją miara a myslałem ze wszyscy jestesmy rowni Ale Ty perwers jesteś.. wiem co dobre. Aczkolwiek wole czarne ale ta mnie szczególnie urzekła. Siema, wpadaj na spota. Będzie boberek. zVAGuje Ci auto a Ty się kiedy pojawisz?
Reggi Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 ciapaki Dobra :naughty: lubię śnieg O smaku pomarańczy :polew: :polew: Poziek zadzwoń do mnie..muszę Cię up***dolic lufę przez telefon ! :doh1:
malik Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 a Ty się kiedy pojawisz? Będę dzisiaj jak co tydzień
Flyer Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 BlueTooth? bez sensu. Nie, BluTacz.
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 a Ty się kiedy pojawisz? Będę dzisiaj jak co tydzień .....w domu Nie, BluTacz. BluTacz-ka
poziek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 a Ty się kiedy pojawisz? Będę dzisiaj jak co tydzień Ja też się waham czy przyjechać...może założę dresiki i wpadnę na chwilkę...ale nie wiem Szkoda mi będzie tak wcześnie opuszczać Torwar
Korzeń Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 a Ty się kiedy pojawisz? Będę dzisiaj jak co tydzień Ja też się waham czy przyjechać...może założę dresiki i wpadnę na chwilkę...ale nie wiem Szkoda mi będzie tak wcześnie opuszczać Torwar Dresik? A zdejmowałeś go kiedykolwiek?
poziek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Dresik? A zdejmowałeś go kiedykolwiek? tak
Rekomendowane odpowiedzi