Reggi Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
soolek Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 JEST SPRAWA Potrzebuję namiary na jakąś knajpkę, gdzie w sobotę: - kilku Panów będzie mogło obejrzeć walkę - w międzyczasie, kilka Pań będzie mogło sobie poplotkować w spokojności. To musi być ta sama knajpa, bo niektórzy mają smycz i nie mogą się oddalać, poza tym jedna z Pań ma urodziny, więc trzeba przynajmniej zachować pozory wspólnego świętowania
MoorPH Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam/all_16_niepowtarzalne_jedyne_w_swoim_rodzaju_posiwkowe_kolpaki_gangsta_style-t99530.0.html;msg1139333#msg1139333 :polew: Dodają 24KM i aż 39 Nm co jest wynikiem porównywalny z czipsami Rogala. :polew:
Aydaho Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 JEST SPRAWA Potrzebuję namiary na jakąś knajpkę, gdzie w sobotę: - kilku Panów będzie mogło obejrzeć walkę - w międzyczasie, kilka Pań będzie mogło sobie poplotkować w spokojności. To musi być ta sama knajpa, bo niektórzy mają smycz i nie mogą się oddalać, poza tym jedna z Pań ma urodziny, więc trzeba przynajmniej zachować pozory wspólnego świętowania Champions lub Sofia ...wybór oczywisty - olejcie panny -> Sofia Wam to wynagrodzi i już nie będziecie żałować ani meczu ani decyzji o rozstaniu :decayed:
soolek Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 JEST SPRAWA Potrzebuję namiary na jakąś knajpkę, gdzie w sobotę: - kilku Panów będzie mogło obejrzeć walkę - w międzyczasie, kilka Pań będzie mogło sobie poplotkować w spokojności. To musi być ta sama knajpa, bo niektórzy mają smycz i nie mogą się oddalać, poza tym jedna z Pań ma urodziny, więc trzeba przynajmniej zachować pozory wspólnego świętowania Champions lub Sofia ...wybór oczywisty - olejcie panny -> Sofia Wam to wynagrodzi i już nie będziecie żałować ani meczu ani decyzji o rozstaniu :decayed: ale nie tym razem. Tym razem to są babskie urodziny, ale przy okazji trzeba by obejrzeć walkę (i to nie w kisielu...) .
.i.KALI.i. Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 siemaaaankooooo :hi: Poziek rozwalasz mi system tymi kołpakami Moze kupie sobie stalówki 16-tki i te kołpaki. Tylko odpowiedz mi na nurtujace mnie pytanie: Czy przyrost mocy związany z tymi wyścigowymi pro kołpakami wiąże się ze wzrostem spalania?
AndyN Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Pokaż mi post, w którym wyraziłem chęć kupna tego czegoś ..... nie napisałeś tego wprost ale wiem że Jesteś na nie napalony ... zły rozmiar już wyeliminowaliśmy więc nie pozostaje już żadne ograniczenie na drodze do osiągnięcia ekstazy w momencie gdy dzwięk ostatniej trytytki uświadomi Cię że stałeś się właśnioe posiadaczem legendarnych ...madafakowych...czarnych pierścieni mocy Poźka :decayed: Dadzą się przydrutować trytytkami do 16'' aluminiowych ori "biedronek"? no i pomyśl o parametrach - dużo lepsze osiągi niż dała wizyta u Rogala Yebłem, naprawdę :decayed: :decayed: R. powinien się zapaść pod ziemię
Aydaho Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Yebłem, naprawdę :decayed: :decayed: R. powinien się zapaść pod ziemię no cóż takie sa fakty - chyba że Poziu wkręta robi z mocą
krzyniek Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 wiąże się ze wzrostem spalania? no chyba żartujesz z tego co o nich słyszałem to spalanie spada o jakiś 1L/100km
AndyN Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Yebłem, naprawdę :decayed: :decayed: R. powinien się zapaść pod ziemię no cóż takie sa fakty - chyba że Poziu wkręta robi z mocą Właśnie, Poziu ..... Byłeś na hamowni z tymi kołpakami?
Reggi Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 JEST SPRAWA Potrzebuję namiary na jakąś knajpkę, gdzie w sobotę: - kilku Panów będzie mogło obejrzeć walkę - w międzyczasie, kilka Pań będzie mogło sobie poplotkować w spokojności. To musi być ta sama knajpa, bo niektórzy mają smycz i nie mogą się oddalać, poza tym jedna z Pań ma urodziny, więc trzeba przynajmniej zachować pozory wspólnego świętowania Bierhalle w Arkadii.. i pozdrów Maję od Łukasza liżącego ucho :polew:
MoorPH Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 wiąże się ze wzrostem spalania? no chyba żartujesz z tego co o nich słyszałem to spalanie spada o jakiś 1L/100km Krzyniek nie 1L tylko 2,43L/100km
Kaśka Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Champions lub Sofia ...wybór oczywisty - olejcie panny -> Sofia Wam to wynagrodzi i już nie będziecie żałować ani meczu ani decyzji o rozstaniu :decayed: Sofia jest nieczynna, ale podobno klub Sogo nieźle się prezentuje :gwizdanie:
spanky Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Champions lub Sofia ...wybór oczywisty - olejcie panny -> Sofia Wam to wynagrodzi i już nie będziecie żałować ani meczu ani decyzji o rozstaniu :decayed: Sofia jest nieczynna, ale podobno klub Sogo nieźle się prezentuje :gwizdanie: potwierdzam ...
AndyN Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Champions lub Sofia ...wybór oczywisty - olejcie panny -> Sofia Wam to wynagrodzi i już nie będziecie żałować ani meczu ani decyzji o rozstaniu :decayed: Sofia jest nieczynna, ale podobno klub Sogo nieźle się prezentuje :gwizdanie: potwierdzam ... Ale co potwierdzasz? Że nie byłeś w Sofii czy że byłeś w Sogo?
Flyer Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Ale co potwierdzasz? Że nie byłeś w Sofii czy że byłeś w Sogo? Aydaho brachu, jestes nie na czasie Sofii nie ma... Sogo jest w miejscu dawnego klubu disko... i daje naprawde rade
MoorPH Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Sogo jest tam gdzie bylo dawniej Tango i Cash
bajk Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Sogo jest tam gdzie bylo dawniej Tango i Cash przy luztrze
Rekomendowane odpowiedzi