Madas Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Choojowo Ci w fiolecie totalnie się zgadzam .... ni chuujca nie pasuje Tobie też ale bałem się głośno mówić :naughty: :polew: dobre w morde
Zbigniew_Majkowski Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 hehe dobre dobre!! ale nie dam się nabrać dzięki czekam dalej... :>
Reggi Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Poziek..już nie będziesz mógł walic kropek http://www.a4-klub.pl/smf/odp_inne_nie_zadzieraj_z_pozkiemczyli_dla_kogo_status_moderatora_forum-t100068.0.html;msg1147068#new Czarnuchu
krzyniek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Choojowo Ci w fiolecie totalnie się zgadzam .... ni chuujca nie pasuje Tobie też ale bałem się głośno mówić :naughty: :polew: dobre w morde dzięks
Reggi Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 W końcu możesz wysłowic się swobodnie :polew: :polew: :polew: Kurde..to teraz jest jednego moda mniej.. ja chce moda !! Od razu bym wjebał Moskalowi kropkę EDIT: ..i ŁukaszowiRyry
krzyniek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 dzięki czekam dalej... no to poczekamy .... :gwizdanie:
poziek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Kurde..to teraz jest jednego moda mniej.. ja chce moda !! Od razu bym wjebał Moskalowi kropkę EDIT: ..i ŁukaszowiRyry no powiem ci, że też mi po głowie to chodziło :naughty: :naughty:
Korzeń Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Kurde..to teraz jest jednego moda mniej.. ja chce moda !! Od razu bym wjebał Moskalowi kropkę EDIT: ..i ŁukaszowiRyry zacznij od Klubowicza
krzyniek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 ..i ŁukaszowiRyry oj temu to chyba byś nie mógł
poziek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 ..i ŁukaszowiRyry oj temu to chyba byś nie mógł już nie ale były takie czasy, że i prezes z kropką chodził :kox: :kox: :kox:
Nosfer Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 hehe dobre dobre!! ale nie dam się nabrać dzięki czekam dalej... :> Wpadnij.. Pomożemy.. _________________________________________________ Poziek..już nie będziesz mógł walic kropek http://www.a4-klub.pl/smf/odp_inne_nie_zadzieraj_z_pozkiemczyli_dla_kogo_status_moderatora_forum-t100068.0.html;msg1147068#new Czarnuchu Dobry temat Ale z tym Chamem to ameryki nie odkrył
Reggi Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Kurde..to teraz jest jednego moda mniej.. ja chce moda !! Od razu bym wjebał Moskalowi kropkę EDIT: ..i ŁukaszowiRyry no powiem ci, że też mi po głowie to chodziło :naughty: :naughty: Zapisze to na mojej liście marzeń..wjabac warna ŁukaszowiRrr Kurde..to teraz jest jednego moda mniej.. ja chce moda !! Od razu bym wjebał Moskalowi kropkę EDIT: ..i ŁukaszowiRyry zacznij od Klubowicza Sak maj bals
krzyniek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 ..i ŁukaszowiRyry oj temu to chyba byś nie mógł już nie ale były takie czasy, że i prezes z kropką chodził :kox: :kox: :kox:
poziek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Ale z tym Chamem to ameryki nie odkrył To prawda...tylko, że teraz to będzie jeszcze gorzej bo nie muszę się starać być mniejszym chamem :kox:
Madas Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 fajnie tu u Was dzisiaj .... trochę chamstwa i szydery i jest jak w domu dla mnie
Reggi Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Wiecie od czego jest skrót VIP ? Very Important Pussy :polew:
poziek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 fajnie tu u Was dzisiaj .... trochę chamstwa i szydery i jest jak w domu dla mnie to dopiero początek od jutra loguję się na asfaltową zagrodę i wychwytuje śmieciarzy co jadą na dwa baty
Nosfer Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Ale z tym Chamem to ameryki nie odkrył To prawda...tylko, że teraz to będzie jeszcze gorzej bo nie muszę się starać być mniejszym chamem :kox: Racja.. WYRZUĆ TO Z SIEBIE !!! _________________________________________________ fajnie tu u Was dzisiaj .... trochę chamstwa i szydery i jest jak w domu dla mnie Lubię Cię.. Możesz tu przychodzić.
krzyniek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Lubię Cię.. Możesz tu przychodzić. zara a wpisowe było
Madas Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 fajnie tu u Was dzisiaj .... trochę chamstwa i szydery i jest jak w domu dla mnie to dopiero początek od jutra loguję się na asfaltową zagrodę i wychwytuje śmieciarzy co jadą na dwa baty mam wychwyconych kilkanaście nicków, oczywiście nie uwzględniając takich typów jak Mróweczka, Nike czy Silny (ja) :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi