Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Panowie.. Zniknał najbardziej czytany wątek , z Poźkiem w roli głównej.. I bardzo dobrze ... Bo zaczynało przypomianac brazylijski syf z aktorkami posiadającymi nadmierne owłosienie łonowe Okazało by się, że Hugo nie istnieje..jest tylko wyimaginowaną postac, którą zarządza Poziek ze swojego ukrytego gabinetu w Najderzyn City w stanie Cipkohona W dodatku może czytac wszystkim PW..mało potrafi nawet przeczytac metkę na majtkach Paris Hilton :kox: ŁukaszR jest jego prawą rękną..członkiem centralnym ( )..mózgiem operacji i to on bezpośrednio steruje kontem HUGO. Wit jako starszy wódz stanu bierze z tego wszystkiego 80 % zysków i pociska wszystkie zaprzyjaźnione małolaty :kox:
MoorPH Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Wit jako starszy wódz stanu bierze z tego wszystkiego 80 % zysków i pociska wszystkie zaprzyjaźnione małolaty :kox: Za laptopa..
Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Wit jako starszy wódz stanu bierze z tego wszystkiego 80 % zysków i pociska wszystkie zaprzyjaźnione małolaty :kox: Za laptopa.. Za komórkę i bluzkę z Zary
MoorPH Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Za komórkę i bluzkę z Zary Ale komórka to rozumiem ze z komisu?
moskal Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 To wtedy przetopisz tą folię z allegro co na szybę naklejona bede grzał od zewnątrz , nic nie powinno sie dziać
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 To wtedy przetopisz tą folię z allegro co na szybę naklejona bede grzał od zewnątrz , nic nie powinno sie dziać partnerze mam zawaloną skrzynkę przez PW wszystkich dla mnie nie ma problemu wpadaj w święta tylko daj mi znać z dwie godzinki wcześniej że będziesz z d*pami to umyję pindola
moskal Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 dla mnie nie ma problemu wpadaj w święta tylko daj mi znać z dwie godzinki wcześniej że będziesz z d*pami to umyję pindola ok, bede w niedziele koło południa Strasznie się "zapuściłeś" skoro musisz dwie godziny moczyć sprzęt w rozpuszczalniku
Buba Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Pany sorki ze ja nie o d*pach ale bardziej przyziemnych sprawach ale cos mnie zaintrygowalo. Wczoraj na wykladzie z prawa babka zaczela gadac o odmowie skadania zeznan. Dla przykladu powiedziala o zdjeciach z fotoradaru gdzie nie widac twarzy kierujacego pojazdem. Na pytanie policjana kto prowadzil, ona mowi ze "odmawiam skadania zeznan ktore moga narazic mnie, badz kogos z moich bliskich na odpowiedzialnosc karna". Do tego byl znaczacy usmiech i powiedziala ze to jest teraz ich problem zeby to ustalic. Niestety spieszylem sie do pracy i nie zdazylem pociagnac dalej rozmowy o tym... Hmm... kruczku prawnym?? Wywnioskowalem ze jakas dobra papuga i mozna sie wywinac od odpowiedzialnosci... Musze z nia nastepnym razem pogadac dokladniej. Okazalo sie ze pracuje z jej mezem wiec moze sie dowiem czegos ciekawego :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Na pytanie policjana kto prowadzil, ona mowi ze "odmawiam skadania zeznan ktore moga narazic mnie, badz kogos z moich bliskich na odpowiedzialnosc karna". Do tego byl znaczacy usmiech i powiedziala ze to jest teraz ich problem zeby to ustalic. Buba to działaj w tym temacie. Ja jestem ciekawy co z tego wyjdzie..
Aydaho Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 zamiana prowadzącego :polew: dobry łeb http://www.youtube.com/watch?v=PwuQkfazhJ4
moskal Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 lachon :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
MoorPH Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 12:56_________________________________________________ [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 12:57_________________________________________________
moskal Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 lachony :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 lachony :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: w w sam raz tym razem ty wchodzisz w te ślicznotkę pierwszy bo ostatnim razem narzekałeś, że po mnie jakoś luźno masz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
MoorPH Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 lachony :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: w w sam raz tym razem ty wchodzisz w te ślicznotkę pierwszy bo ostatnim razem narzekałeś, że po mnie jakoś luźno masz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
ono Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Kurde , ta pierwsza ma twarz jak pies mojej sąsiadki
Al_Capone Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Reklamy jak reklamy ale txt nie rozwalil http://www.widelec.pl/widelec/1,99763,7194025,Pan_Nowicki_i_jego_wiatrowka__czyli_150__meskosci.html
moskal Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 tym razem ty wchodzisz w te ślicznotkę pierwszy bo ostatnim razem narzekałeś, że po mnie jakoś luźno masz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: toż jak pchasz kuta.sa razem z jajami to wybacz , ciasno nie będzie
Rekomendowane odpowiedzi