Aydaho Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Za taką kasę Spuść dyszkę i się dogadamy W góra 10 minut jedz do DE i powiedz niemcowi "Spusc Pan dyszke i się dogadamy" droga wolna pozatym kupiec już jest więc ogłoszenie nieaktualne
Nosfer Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Dobra.. Panie: "Nie opuszczę ani centa" ..
krzyniek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Ktoś od nas jeżdził ciemnozielonym (moskalowym), Avantem - grill bez znaczka, lampy zespolone Angeleyesy ? Roztrzaskał się dzisiaj o ciężarówkę. Widziałem w tv. Ale nie pamiętam ulicy Jakaś jedna z większych ulic w warszawie. właśnie o tym pisałem wyżej [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 20:04_________________________________________________pany ma ktoś może tarczę hamulcową 288mm ? taką po wymianie, żeby nie była popękana i zwichrowana
Korzeń Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Ktoś od nas jeżdził ciemnozielonym (moskalowym), Avantem - grill bez znaczka, lampy zespolone Angeleyesy ? Roztrzaskał się dzisiaj o ciężarówkę. Widziałem w tv. Ale nie pamiętam ulicy Jakaś jedna z większych ulic w warszawie. właśnie o tym pisałem wyżej [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 20:04_________________________________________________pany ma ktoś może tarczę hamulcową 288mm ? taką po wymianie, żeby nie była popękana i zwichrowana kutfa wyjebalem 2 sztuki dopiero co
krzyniek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Ktoś od nas jeżdził ciemnozielonym (moskalowym), Avantem - grill bez znaczka, lampy zespolone Angeleyesy ? Roztrzaskał się dzisiaj o ciężarówkę. Widziałem w tv. Ale nie pamiętam ulicy Jakaś jedna z większych ulic w warszawie. właśnie o tym pisałem wyżej [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 20:04_________________________________________________pany ma ktoś może tarczę hamulcową 288mm ? taką po wymianie, żeby nie była popękana i zwichrowana kutfa wyjebalem 2 sztuki dopiero co no to po ptakach może ktoś inny ma???
Nosfer Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Jeśli bardzo Ci się pali to zadzwoń do takiego filipowskiego.. Ja u niego zmieniałęm niedawno, co jakiś czas ktos podjeżdza.. Moze ma. Może nie ma, ale jeśli ci są bardzo potrzebne..
krzyniek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 potrzebuje na jutro jedną sztukę
Aydaho Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Ktoś od nas jeżdził ciemnozielonym (moskalowym), Avantem - grill bez znaczka, lampy zespolone Angeleyesy ? Roztrzaskał się dzisiaj o ciężarówkę. Widziałem w tv. Ale nie pamiętam ulicy Jakaś jedna z większych ulic w warszawie. właśnie o tym pisałem wyżej [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 20:04_________________________________________________pany ma ktoś może tarczę hamulcową 288mm ? taką po wymianie, żeby nie była popękana i zwichrowana kutfa wyjebalem 2 sztuki dopiero co no to po ptakach może ktoś inny ma??? złom zbieramy ? :decayed:
kokos Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 ma ktos naklejki klubowe w nadmiarze? wiem ze Nosfer ma znaczek na grilla albo tylko sie chwalil ze ma ,moja poleciala razem z lakierem z klapy
Flyer Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Aydaho, okresl sie raz na zawsze zią... bo widze, ze nowu furacza sprzedajesz cieżko to gówno sprzedac Poczekaj, kupisz Passata 2.0TDI, pojezdzisz troche... i tez bedzie gowno Oczywiscie nie zycze
kokos Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Ktoś od nas jeżdził ciemnozielonym (moskalowym), Avantem - grill bez znaczka, lampy zespolone Angeleyesy ? Roztrzaskał się dzisiaj o ciężarówkę. Widziałem w tv. Ale nie pamiętam ulicy Jakaś jedna z większych ulic w warszawie. właśnie o tym pisałem wyżej [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 20:04_________________________________________________pany ma ktoś może tarczę hamulcową 288mm ? taką po wymianie, żeby nie była popękana i zwichrowana kutfa wyjebalem 2 sztuki dopiero co no to po ptakach może ktoś inny ma??? złom zbieramy ? :decayed: jebnij kobicie talerz z kuchni to bedziesz mial ceramiczne
krzyniek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Ktoś od nas jeżdził ciemnozielonym (moskalowym), Avantem - grill bez znaczka, lampy zespolone Angeleyesy ? Roztrzaskał się dzisiaj o ciężarówkę. Widziałem w tv. Ale nie pamiętam ulicy Jakaś jedna z większych ulic w warszawie. właśnie o tym pisałem wyżej [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 20:04_________________________________________________pany ma ktoś może tarczę hamulcową 288mm ? taką po wymianie, żeby nie była popękana i zwichrowana kutfa wyjebalem 2 sztuki dopiero co no to po ptakach może ktoś inny ma??? złom zbieramy ? :decayed: jebnij kobicie talerz z kuchni to bedziesz mial ceramiczne polecasz z doświadczenia
Aydaho Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 jebnij kobicie talerz z kuchni to bedziesz mial ceramiczne :polew:
kokos Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Ktoś od nas jeżdził ciemnozielonym (moskalowym), Avantem - grill bez znaczka, lampy zespolone Angeleyesy ? Roztrzaskał się dzisiaj o ciężarówkę. Widziałem w tv. Ale nie pamiętam ulicy Jakaś jedna z większych ulic w warszawie. właśnie o tym pisałem wyżej [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 20:04_________________________________________________pany ma ktoś może tarczę hamulcową 288mm ? taką po wymianie, żeby nie była popękana i zwichrowana kutfa wyjebalem 2 sztuki dopiero co no to po ptakach może ktoś inny ma??? złom zbieramy ? :decayed: jebnij kobicie talerz z kuchni to bedziesz mial ceramiczne polecasz z doświadczenia skad wiesz? sprawdza sie za***iście,zaloz to sie przekonasz
krzyniek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Ktoś od nas jeżdził ciemnozielonym (moskalowym), Avantem - grill bez znaczka, lampy zespolone Angeleyesy ? Roztrzaskał się dzisiaj o ciężarówkę. Widziałem w tv. Ale nie pamiętam ulicy Jakaś jedna z większych ulic w warszawie. właśnie o tym pisałem wyżej [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 20:04_________________________________________________pany ma ktoś może tarczę hamulcową 288mm ? taką po wymianie, żeby nie była popękana i zwichrowana kutfa wyjebalem 2 sztuki dopiero co no to po ptakach może ktoś inny ma??? złom zbieramy ? :decayed: jebnij kobicie talerz z kuchni to bedziesz mial ceramiczne polecasz z doświadczenia skad wiesz? sprawdza sie za***iście,zaloz to sie przekonasz ale nie wiem czy mi w fele wejdą mam tylko 16" :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 ma ktos naklejki klubowe w nadmiarze? wiem ze Nosfer ma znaczek na grilla albo tylko sie chwalil ze ma ,moja poleciala razem z lakierem z klapy Naklejki też ma.
krzyniek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 no ale pany poważnie nie ma nikt jednej tarczy 288mm
Rekomendowane odpowiedzi