Aydaho Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 poziek tylko musi zgolić ta giejowską brode Jasne, ty musisz zapuszczać taką jak moja trzy miesiace :polew: no i Poź zna 1500 bitów
boberek Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 życie zawsze ktos musi byc lepszy tylko ze bóbr nie drapie sie po d*pie na antenie TV
poziek Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 zazdraszczasz ?? oszczędnośc na maszynkach mam ja wcale nie wydaje na maszynki...ja wyrywam :kox:
boberek Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 no to szok dlatego tak często płaczesz jak bóbr
poziek Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Tak właśnie Piotruniu, tak sobie tłumacz :gwizdanie: :naughty:
boberek Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Tak właśnie Piotruniu, tak sobie tłumacz :gwizdanie: :naughty: biedaku juz nie masz co odpisać :kox: :kox: wiesz co znaczy PL Poziek Looser :kox: Bóbr - Turbodymonmomen - 1:0
Nosfer Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Tak właśnie Piotruniu, tak sobie tłumacz :gwizdanie: :naughty: Ale cieńka riposta Oooo jaaaa.... Myślałem, że stać Cię na więcej.. Najczęściej słychać takie teksty z ust pryszczatych dzieciaków w piaskownicy
poziek Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Chłopczyki nie chce mi sie na was tracić mojej cennej energii :kox:
boberek Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Tak właśnie Piotruniu, tak sobie tłumacz :gwizdanie: :naughty: Ale cieńka riposta Oooo jaaaa.... Myślałem, że stać Cię na więcej.. Najczęściej słychać takie teksty z ust pryszczatych dzieciaków w piaskownicy no odkąd nie jest zielony to stracił wigor PS Poziek, Łukasz obiecał mi ze nauczy mnie rzucać klątwy :kox: :kox: [br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 13:56_________________________________________________ Chłopczyki nie chce mi sie na was tracić mojej cennej energii :kox: miękka pytka :kox:
poziek Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Pogrążasz się ... Masz podpis niezgodny z regulaminem :kox: :kox: :kox: :kox:
poziek Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 :polew: :polew: :polew: A myślałem, że uśmiech na twojej gębie potrafi wywołać tylko ta Pani: :kox:
lukaszr Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Masz podpis niezgodny z regulaminem :kox: :kox: :kox: :kox: Nie chce nic mówić, ale masz rację - 900kB plik to za dużo. Ale spoko, za chwilę zniknie :naughty:
poziek Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Pogrążasz się ... Bądź tak uprzejmy i pomóż koledze: http://www.a4-klub.pl/smf/b7_blb_zablokowane_polaczenie_bt_rns-t101553.0.html;topicseen :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 14:05_________________________________________________ Najczęściej słychać takie teksty z ust pryszczatych dzieciaków w piaskownicy Mówisz, że tak właśnie gadasz z ziomami ? :naughty: [br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 14:06_________________________________________________ no odkąd nie jest zielony to stracił wigor No nie ? Jakoś tak spokojniej na forum i ksiąg skarg nie ma
boberek Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 :polew: :polew: :polew: A myślałem, że uśmiech na twojej gębie potrafi wywołać tylko ta Pani: :kox: jakbys mnie podrapał po brzuszku to moze tez bym sie uśmiechnął :polew:[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 14:07_________________________________________________słyszałem ze znowu Cie jakies małe pechy ze strony łukasza jakos sie Ciebie trzymają
poziek Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 jakbys mnie podrapał po brzuszku to moze tez bym sie uśmiechnął giej ?? :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 14:11_________________________________________________ słyszałem ze znowu Cie jakies małe pechy ze strony łukasza jakos sie Ciebie trzymają I to jest powód do śmiechu ?? Do chuuuoooja wafla
Korzeń Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 I to jest powód do śmiechu ?? Do chuuuoooja wafla No właśnie nie jest
AndyN Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Pogrążasz się ... Masz podpis niezgodny z regulaminem :kox: :kox: :kox: :kox: Obrońca regulaminu się znalazł
poziek Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Obrońca regulaminu się znalazł :naughty: :naughty: Chcecie się brać na riposty to przyjmujta na klaty jak wam zasadze :kox:
Rekomendowane odpowiedzi