Korzeń Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 beka :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 także moskal nikt tu o dziwkach nie mówił tylko o 4 brzydkich striptizerkach a juz myślałem ze tu sami dziwkarze i kurwiarze mowi sie Single Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 A3-CLUB.NET dostał zaproszenie na spoty z A4.eu. Napisałem, żeby na nich uważali i że mnie napewno tam nie bedzie i już się czepiają, że szufladkuje ludzi. A w sumie moge Was zaprosić w imeiniu A3-Clubu na spota w najbliższy czwartek, miejsce i godzina taka sama jak u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Niech spotuja z EU, ich sprawa Ja zaraz bede w Arkadii, chociaz zarwana noc daje mi sie we znaki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 dziekuje , też bardzo , ale to bardzo mocno Cie kocham Psychool Mi to się coś wydaje, że to Ty masz poważny problem ze swoją łasicą. :przebiegly Poziek jest krótko trzymany przez K. ...karwa..ja bym się dobrowolnie jej oddał :polew: Ragguś - nawet mnie ubawiłeś może wtedy moje głuptasy zrozumiecie wkońcu że istnieje podwójne dno i że w niewszystko trzeba wierzyć Obsrałem się ze śmiechu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a kto właściwie został ???? Ono Ociec jest kawalerem...to fakt ? :naughty: :decayed: :decayed: ty to jestes kawaler nie z wyboru , tylko z przymusu gówniarzu [br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 14:37_________________________________________________[quote :polew: :polew: :polew: :polew: P.S. A ja sobie chwale życie z GPSem Ale nikogo nie przekonuje. Kto będzie chciał sam spróbuje Niestety nie zawsze to wszystkim wychodzi :kwasny Fakt..małżeństwo to bardzo trudna dyscyplina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koczis Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam. Mam pytanko, do której zazwyczaj jesteście na spocie w Arkadii, bo chyba nadszedł ten czas aby się na nim pojawić , ale nie dam rady przed 20:30, a nie wiem czy kogoś jeszcze zastanę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam. Mam pytanko, do której zazwyczaj jesteście na spocie w Arkadii, bo chyba nadszedł ten czas aby się na nim pojawić , ale nie dam rady przed 20:30, a nie wiem czy kogoś jeszcze zastanę. do 22 ktoś zawsze jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (...) Działa Dostałem od Ciebie wczoraj list miłosny i od Wicia paczkę z zegarami profesjonalnie zawiniętymi papierem toaletowym - cała rola normalnie :polew: :polew: :polew: :polew: (...) Te, te, te! Srajtaśma do zwrotu. NIEUŻYWANA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ja dzis sie ze spota zawinalem momentalnie... zarwana nocka to ZŁO, ledwo stalem na nogach kali, udalo sie znalezc swiece? za tydzien odbiore to "cos" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Te, te, te! Srajtaśma do zwrotu. NIEUŻYWANA! Bym się wyłożył jakbyś używaną wysłał No dobra odkupie Ci rolkę ..Zeva zielona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Te, te, te! Srajtaśma do zwrotu. NIEUŻYWANA! Bym się wyłożył jakbyś używaną wysłał No dobra odkupie Ci rolkę ..Zeva zielona :polew: Dla tekiego zacnego człowieka jak Wit. to taśma tylko spod lady - Velvecik i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 raggaman weż w końcu opróżnij skrzynkę z pw :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 raggaman weż w końcu opróżnij skrzynkę z pw :gwizdanie: Panie Grzegorzu..próżna ma skrzynka je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Dzieki wszystkim za spota a szczególnie wielkie dzięki chłopakom za wymiane zaworków DV i świec. Obyło się bez wybuchów i srutu wypadającego z wydechu. Naprawde jestem Wam wdzięczny bo sam bym tego nie ogarnął, jedynie udalo mi się zdjąc i założyć plastikowe osłony silnika. Puki co wszystko jest ok, aczkolwiek nie miałem okazji sprawdzić czy to wogóle odczuwalnie coś dało ale już sama świadomość tego, że mam nowe świece i DV-ki napawa mnie radością. Aleee co ja bede tu technicznie zanudzał... za***isty spocik, dupeczki, kreciki, wiewiórki, pękające żabki, przesyłki z Afganistanu. Jedynie Poziek mówił, że bez rewelacji bo ma to na codzień na Torwarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 jedynie udalo mi się zdjąc i założyć plastikowe osłony silnika. Co za leser Jak ja nie wiem jak coś zrobic to szperam po necie..a jak nie ma to rozbieram..i składam tak jak rozebrałem tylko w odwrotnej kolejności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Jedynie Poziek mówił, że bez rewelacji bo ma to na codzień na Torwarze. nie na codzień tylko w każdy wtorek na Torwarze jak nie pada spocik mega koks... "ktoś tu jest ?? :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 "ktoś tu jest ?? :naughty: :naughty: Nie Pewnie wszyscy pantoflarze są właśnie obwąchiwani czy nie pachną perfumami innych kobiet..albo szminką..albo łonem :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Pewnie wszyscy pantoflarze są właśnie obwąchiwani czy nie pachną perfumami innych kobiet..albo szminką..albo łonem :polew: :polew: :polew: to ja pójdę się umyć ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ktoś tu jest ?? :naughty: :naughty: taaaa... krecik był kox :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi