Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Pierwszy ooooo boże... co za cudowne uczucie :decayed: :polew: :polew: :polew: Adaś wcześniej to Ty nie możesz wstawać ? Siema suty podpuchninte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 joł CKM_y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 dwa tygodnie temu w piątek wkręciłem takiemu młodemu operatorowi że bedzie musiał zostać w pracy na sobote ( chociaż nie był potrzebny i wiem ze wybierał sie do domu) , po 2 godzinach powiedziałem mu że załatwiłem mu zastępstwo ale krowe finki musi przynieść. no i melduje sie w biurze dzisiaj i wyciąga z rękawa krowe finki Moskal, moskal. Masz dobrze-płatną pracę a wyłudzasz wóde od ludzi...?! Shame on You Jak podrezasz mi cos w samochodzie, to też Ci flaszkę podrzucę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Dobry Kozak.. :polew: Tak wogle to yrB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 dwa tygodnie temu w piątek wkręciłem takiemu młodemu operatorowi że bedzie musiał zostać w pracy na sobote ( chociaż nie był potrzebny i wiem ze wybierał sie do domu) , po 2 godzinach powiedziałem mu że załatwiłem mu zastępstwo ale krowe finki musi przynieść. no i melduje sie w biurze dzisiaj i wyciąga z rękawa krowe finki :polew: :polew: :polew: Yeahbuunnnyyy :polew: :polew: Moskal jestes katem [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 10:11_________________________________________________ Adaś wcześniej to Ty nie możesz wstawać ? wstałem 5:20 .... jak zawsze chciało mi się tak za***iście spać że nawet avatar Morpha by mnie nie był w stanie podniecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 wstałem 5:20 Ty jesteś nienormalny!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Jak podrezasz mi cos w samochodzie, to też Ci flaszkę podrzucę... co konkretnie ??? :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Siema patałachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 i co odjechałeś czy wybuchło S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 I nie miałem szans powiedzieć Wam prosto w oczy, że jesteście niekiepskimi kolesiami zrobiłem to za ciebie... :naughty: :good: Siema pytongi Aż mi normalnie smutno, że wczoraj waszych przebrzydłych gęb nie widziałem I nie miałem szans powiedzieć Wam prosto w oczy, że jesteście niekiepskimi kolesiami ja np. bardzo się na Tobie zawiodłem ...nawet z Kokosem pod pozorem wymiany włącznika świateł uroniliśmy łezke goryczy :szloch;szloch Za to zrobiłem z K. połówkę Finlandii Złota dziewczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 wstałem 5:20 .... jak zawsze chciało mi się tak za***iście spać że nawet avatar Morpha by mnie nie był w stanie podniecić Nadal na 6 do roboty pociskasz ? O 5:20 jakby mnie avatar Moorpha zaczepiał to co najwyżej klapsa bym wystosował w lewy policzek...i dalej spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Jakieś iskry pod maską na chwile sie pojawiły i troche śrutu wypluł wydechem ale już jest ok. Nawet spalanie spadlo do 9.5 w mieście, tylko nie chce się wkręcać powyżej 4 tysi, chyba chłopaki mi diesla zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Siema patałachy Siurdaku prawiczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Siema patałachy Siurdaku prawiczy włochaty rowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 ale sobie z samego rana ciśniecie.. [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 10:45_________________________________________________ nie chce się wkręcać powyżej 4 tysi, chyba chłopaki mi diesla zrobili. Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 włochaty rowie i tu byś sie pomylił :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 włochaty rowie i tu byś sie pomylił :gwizdanie: Widziałeś kiedyś trawę na autostradzie? :polew: Wydaje mi się, że przygody poźka i moskala odbywały się bez panny :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Jak podrezasz mi cos w samochodzie, to też Ci flaszkę podrzucę... co konkretnie ??? :naughty: :naughty: :naughty: Lista jest zbyt dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga. Nie będę się tutaj rozpisywal na ten temat, bo w dwa dni przegonilibyśmy Poznań w ilości postów... Ja sie spotkamy w Pruszkowie, to będziemy gadać... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Wydaje mi się, że przygody poźka i moskala odbywały się bez panny ale równie dobrze mogą odbywać sie z Tobą :gwizdanie: Nie będę się tutaj rozpisywal na ten temat PW , bo sie zesram z ciekawości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi