Buba Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Nie przasnyska. Bylem w K&K serwis przy wyscigach. Wlasciciel podobno jest konkretny. ten mechanik to poprostu mnie zalamal swoimi tekstami. Pozniej mowil jak to szefowi strasznie zalezy na opini na forach internetowych i roznych klubach. Zastanawiam sie czy nie zadzwonic i nie powiedziec jak mu pracownicy robia kolo d*py. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 elo giejownia Jeżu - żyjesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Nie przasnyska. Bylem w K&K serwis przy wyscigach. Wlasciciel podobno jest konkretny. ten mechanik to poprostu mnie zalamal swoimi tekstami. Pozniej mowil jak to szefowi strasznie zalezy na opini na forach internetowych i roznych klubach. Zastanawiam sie czy nie zadzwonic i nie powiedziec jak mu pracownicy robia kolo d*py. Zadzwoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 elo giejownia Jeżu - żyjesz ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Nie przasnyska. Bylem w K&K serwis przy wyscigach. Wlasciciel podobno jest konkretny. ten mechanik to poprostu mnie zalamal swoimi tekstami. Pozniej mowil jak to szefowi strasznie zalezy na opini na forach internetowych i roznych klubach. Zastanawiam sie czy nie zadzwonic i nie powiedziec jak mu pracownicy robia kolo d*py. no Ba - zrób mu odwet za wahacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 elo giejownia Masz gorącej czekolady :decayed: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Mikey - a gdzies Ty wyparował tak momentalnie wczoraj ? tylko pióra fruwały jak wróciłem Na spota dobilem o 18... a wyparowalem kolo 20, bo juz nie dawalem rady (siedzialem przed/wczoraj w pracy do 2:30 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Co wy tu za wieś odstawiacie ? d*py dawać a nie kufa kapelusze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Co wy tu za wieś odstawiacie ? Ściśnij suty d*py dawać a nie kufa kapelusze :gwizdanie: Kapelusze zostały rzucone na przybycie Wita.Seniora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Kapelusze zostały rzucone na przybycie Wita.Seniora AAaaaa no chyba, że tak Witusieńku specjalnie dla ciebie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Po tej White Girl widać, że syf w domu, stopy ma brudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Po tej White Girl widać, że syf w domu, stopy ma brudne A po tobie widac , że masz fetysz stóp Może chodzi w klapkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 teraz już wiem żeby tam nie jechać. Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu że lepiej wydać kasę na narzędzia niż na mechaników bo tylko to było przeszkodą przy wymianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Co byście wybrali ..lexa czy ją ? :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 A po tobie widac , że masz fetysz stóp żadna nowaść ani tajemnica. uwielbiam ładne, zgrabne kobiece stópki. A szlak mnie trafia jak zdarza się, ze naprawde fajna laska ma tak obrzydliwe stopy, że az nie chce mi się całowac poniżej kolan. Czy tylko ja tak mam? az tak dziwny jestem? EDIT: Ja bym brał lexa i na niego wyrwal sobie niejedną czarnulke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 A szlak mnie trafia jak zdarza się, ze naprawde fajna laska ma tak obrzydliwe stopy, że az nie chce mi się całowac poniżej kolan. :polew: Ja bym brał lexa i na niego wyrwal sobie niejedną czarnulke Naukowo udowodnione zostało, że blondyny lepiej się prują :naughty: :kox:[br]Dopisany: Listopad 18, 2009, 01:19:02 _________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi