Reggi Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 ciekaw jestem kto pierwszy to z forum zakupi Wydaje mi sie, ze Poziek Z dźwiękiem od Subaru
Carlos Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam serdecznie szanowne grono Pany gdzie dostane takie spojlerki na wycieraczki, żeby je dociskało przy większych predkościach? bo juz mnie wkurza ze powyżej 150 nie zbierają... O nie Kali....to ty jeździsz w deszcz powyżej 150km/h ?????
.i.KALI.i. Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 ciekaw jestem kto pierwszy to z forum zakupi ja sie może pokusze dla funu jak kupie poldolota na zime
Aydaho Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 ciekaw jestem kto pierwszy to z forum zakupi ja sie może pokusze dla funu jak kupie poldolota na zime Poloneza ??? nie rób wiochy Kali - kup Lanosa - przynajmniej wygląda jak najnowsza Impreza
Nosfer Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam serdecznie szanowne grono Pany gdzie dostane takie spojlerki na wycieraczki, żeby je dociskało przy większych predkościach? bo juz mnie wkurza ze powyżej 150 nie zbierają... O nie Kali....to ty jeździsz w deszcz powyżej 150km/h ????? Nie.. Jemu chodziło o to, że śniegu nie zbierają
.i.KALI.i. Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 O nie Kali....to ty jeździsz w deszcz powyżej 150km/h ????? mama narzekała, bo to w sumie jej auto (zarejestrowane na nią ) i chce jej prezent zrobić. Ja nigdy nie jechałem szybciej niż 130, szybciej się boje [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 12:25_________________________________________________ Poloneza ??? nie rób wiochy Kali - kup Lanosa - przynajmniej wygląda jak najnowsza Impreza Polonez ma RWD co w połączeniu z mega mocnym silnikiem i śniegiem na drodze robi z niego profesjonalne auto do driftu za małe pieniądze
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Polonez ma RWD co w połączeniu z mega mocnym silnikiem i śniegiem na drodze robi z niego profesjonalne auto do driftu za małe pieniądze Niestety ciężko w tych czasach kupic doinwestowanego poldolota
Flyer Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Kali, ale kup chociaz poldolota s-line, zeby lipy nie bylo. Dzis widzialem Matizka S-line, w pelnej opcji na allegro
moskal Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Aaaa pamiętasz jak Tatko wchodził Ci do wanny co wieczór ? pamiętam , cały śmierdział twoim odbytem Ragga mam kropka , nie moge rozwinąć skrzydeł :polew: Kolkov był przed chwilą , , karwa jaki on jest brzydki
.i.KALI.i. Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Niestety ciężko w tych czasach kupic doinwestowanego poldolota za 5-6 stów kupie auto, za 50 zł komplet tuningowych naklejek, wiertarką zrobie dziury w wydechu, sprajem zamaluje rdze i odswieże kołpaki i będzie bardzo doinwestowany DRIFT MASZIN W grudniu chce kupic także napewno na spocie się pojawie [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 12:41_________________________________________________ Kali, ale kup chociaz poldolota s-line, zeby lipy nie bylo. Dzis widzialem Matizka S-line, w pelnej opcji na allegro sam z niego zrobie RS line
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 pamiętam , cały śmierdział twoim odbytem Pomyliły Ci się osoby na skutek szoku pourazowego gdy wkładano Ci ciepłe przedmioty do pupy :polew: Ragga[/color] mam kropka , nie moge rozwinąć skrzydeł [/b] :polew: Kolkov był przed chwilą , , karwa jaki on jest brzydki :sick3 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Co to za lewe interesy z Gregorem robisz ?
poziek Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 moskalu chyba nie stukasz d*p bez mojej wiedzy z kolkovem ? :gwizdanie: :naughty:
Nosfer Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Kolkov był przed chwilą , , karwa jaki on jest brzydki :polew: :polew: :polew: :polew: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
moskal Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Pomyliły Ci się osoby na skutek szoku pourazowego gdy wkładano Ci ciepłe przedmioty do pupy :polew: :polew: :polew: :kox: :kox: Co to za lewe interesy z Gregorem robisz ? a takie tam... nic specjalnego... ogólnie to cały czas nabijał sie z Twojej Hondy :gwizdanie: moskalu chyba nie stukasz d*p bez mojej wiedzy z kolkovem ? :gwizdanie: :naughty: nigdy bym cie nie zdradził partnerze
MoorPH Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam serdecznie szanowne grono Pany gdzie dostane takie spojlerki na wycieraczki, żeby je dociskało przy większych predkościach? bo juz mnie wkurza ze powyżej 150 nie zbierają... \Mam to samo..
moskal Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 moskalu chyba nie stukasz d*p bez mojej wiedzy z kolkovem ? :gwizdanie: :naughty: a tak wogóle to z czym on do ludzi... tu trzeba chłopa a nie szelki od kaleson
Flyer Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 moskalu chyba nie stukasz d*p bez mojej wiedzy z kolkovem ? :gwizdanie: :naughty: nigdy bym cie nie zdradził partnerze Lizta sie po dżondrach na priwie
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 a takie tam... nic specjalnego... ogólnie to cały czas nabijał sie z Twojej Hondy :gwizdanie: Ciągle jest pod dzikim wrażeniem jak objeżdżałem jego gnojówce na Tarcho
Aydaho Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Kolkov był przed chwilą , , karwa jaki on jest brzydki :polew: :polew: :polew: :polew: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: qrva a od kiedy wygląd facetów jest dla Was istotny ?? :polew: ja jebie co za maniery
moskal Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Mam to samo.. to twoja tyle pójdzie ??? :shocked: :shocked: :shocked: Lizta sie po dżondrach na priwie zazdrośnik no co , może mi kropka dasz ???? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi