Pingvin Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Jakie są rodzaje kobiet? 1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał. 2. Damy - temu damy, tamtemu damy. 3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał. 4. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem. 5. Dziecinne - co do rączki, to do buzi. 6. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej. 7. Partyjne - przyjmują wszystkich członków. 8. Domatorki - byle komu, aby w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 sprzeglo od G60 Głupie pytanie... co to sprzęgło od G60? na tyle gupie, że znajdziesz 100 tematów w technicznym :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 szczyt szczytów heheh jeszcze tak dobrze w warszawskim metrze nie było http://www.funvideoworld.com/funnypic/funnypic/subway-photos/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 No i g60 mial 225 Nm ja mam 316nm... No nie wiem, nie wiem... Tylko, ze Ty masz diesla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Tak jakby temat sie wyjaśnił.Nie sprzęgło padło a półoś ukręciłem. Dobrze bo taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dobrze bo taniej ja wiem czy dobrze... chyba lepiej jakby nic się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 no tak ale półoś vs komplet sprzęgła... Pewnie będę teraz jeździł delikatniej... przez jakieś dwa tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Pany szukam poldolota na gazie z opłatami przynajmniej do marca 2010 na gazie tak za 600-700 zł. Macie coś takiego albo ktoś znajomy ma? Ważne żeby silnik był ok. blacha może byc w kiepskim stanie. Chce go tylko do zabawy w zime bo eSy troche szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Pany szukam poldolota na gazie z opłatami przynajmniej do marca 2010 na gazie tak za 600-700 zł. Macie coś takiego albo ktoś znajomy ma? Ważne żeby silnik był ok. blacha może byc w kiepskim stanie. Chce go tylko do zabawy w zime bo eSy troche szkoda. Jakbym Cię zobaczył w poldzie to bym chyba popuścił po cichu ..ze śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Pany szukam poldolota na gazie z opłatami przynajmniej do marca 2010 na gazie tak za 600-700 zł. Macie coś takiego albo ktoś znajomy ma? Ważne żeby silnik był ok. blacha może byc w kiepskim stanie. Chce go tylko do zabawy w zime bo eSy troche szkoda. ustalmy coś - nie znajdziesz Poldka z blachami w dobrym stanie - one z FSO już wylatywały podgryzione tu jest ładny ale drogi -> 1000 pln trzeba wyłożyć czyli o 30-40% przekracza budżet http://www.allegro.pl/item843859122_super_polonez_za_mala_kase.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Jakbym Cię zobaczył w poldzie to bym chyba popuścił po cichu ..ze śmiechu jak tylko znajde jakiegoś to zobaczysz napewno, wystarczy ze wpadniesz na spota do wafki A nawet moge zrobić specjalną sesje dla Ciebie żebyś mogł sobie w domu popuścić Aydaho ale ubezpieczenie ma do stycznia i daleko. ten sie wydaje spoko i cena tez ok, oplaty do 10.2010 ale daleko strasznie. Aczkolwiek pomysle jak nie znajde niczego w tym tygodniu to sie mzoe do Wro przejade http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10736705 A tu mój poprzedni, też do zabawy w zime. Na tylnej szybie naklejka BLAUPUNKT i płomienie po bokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 :doh1: :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 do zabawy to lepsze to http://www.moto.allegro.pl/18978_justy.html?id=18978&order=p przynajmniej masz nad tym jakąś kontrolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 .uj jadę jutro leopoldem na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ale Justy za drogi. A poldolotem bardzo fajnie sie lata, szczególnie ze nie obawiasz sie o dziury, krawężniki itd. Do tego jest niezniszczalny i naprawde wygodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 potwierdzam ze poldkiem fajnie się jeździ w zimię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Znowu gadacie o samochodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 jakaś giejnia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Szwagier znowu przygarnął green pointa :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Szwagier ...za późno :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi