Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pecha czy ja wiem... zgadzały się na wszystko :good::kox:

stary nie mówimy o tych co im płaciłeś :naughty:

A byly w ogole inne? :mysli::decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pecha czy ja wiem... zgadzały się na wszystko :good::kox:

stary nie mówimy o tych co im płaciłeś :naughty:

A byly w ogole inne? :mysli::decayed:

rozumiem że u Ciebie nie ....współczuje Ci panie Michale

odpowiedziałem wam za jednym razem :decayed::polew: :polew:

Opublikowano

MoorPH o pierwsze zdjęcie to z twojej ostatniej imprezy ??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

:gwizdanie:

Nie, a żałuje że nie było tak cieplo jak na tym zdjęciu..

Opublikowano

MoorPH o pierwsze zdjęcie to z twojej ostatniej imprezy ??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

:gwizdanie:

tam to jest "D" :good:

Opublikowano

Kali .. ta czarna ma masakryczną twarz :kwasny:

Wiem wiem, nadrabia ciałem a nie mogłem na szybko znaleźć lepszej. Tymbardziej, że mam poblokowane 70% stron w robocie.

MoorPH podoba mi sie to środkowe zdjęcie, fajny pomysł :good:

Opublikowano

nadrabia ciałem

troche cycki przegięte jak dla mnie , zrobione coś z niczego , jakby miała dwie piłki wsadzone , nie dla mnie :thumbdown:

Opublikowano

roche cycki przegięte jak dla mnie, zrobione coś z niczego , jakby miała dwie piłki wsadzone , nie dla mnie thumbdown

Zna się pan na rzeczy. :good:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 12:55_________________________________________________chociaż nie zawsze naturalsy są świetne....

Te są gdzies na granicy estetyki, ale jeszce ok :)

big_natural_tits.jpg

Opublikowano

Kto dziś na BK?? :naughty:

Opublikowano

roche cycki przegięte jak dla mnie, zrobione coś z niczego , jakby miała dwie piłki wsadzone , nie dla mnie thumbdown

Zna się pan na rzeczy. :good:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 12:55_________________________________________________chociaż nie zawsze naturalsy są świetne....

Te są gdzies na granicy estetyki, ale jeszce ok :)

big_natural_tits.jpg

ja wole sprężysty mniejszy (choć nie znaczy ze jakis wypierdek) cycek niz takie oklapnięte cos jak u pani na powyższym zdjeciu :sick3:

Opublikowano

nie dla mnie :thumbdown

zgadzam się z tobą partnerze, jak cycki to tylko naturals :decayed:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 13:02_________________________________________________

Kto dziś na BK?? :naughty:

kolejna wizyta w stolicy ? a wizę masz ?? :naughty:

Opublikowano

kolejna wizyta w stolicy ? a wizę masz ?? :naughty:

Wyjeżdżając do krajów/miast trzeciego świata nie potrzebujemy wizy. Co innego w drugą stronę.. :decayed:

Opublikowano

Wyjeżdżając do krajów/miast trzeciego świata nie potrzebujemy wizy. Co innego w drugą stronę.. :decayed:

fakt, żeby zjeść porządnego hamburgera trzeba się telepać z pipidówka do stolicy...w takiej sytuacji to faktycznie wyprawa przybiera charakteru przygody niczem wizyta w mieście 3 świata :naughty::decayed:

Opublikowano

zgadzam się z tobą partnerze,

ja pierd.ole , nie wiedziałem że pchanie w jedna dziure tak potrafi ujednolicić gusty :kox:

Opublikowano

ja pierd.ole , nie wiedziałem że pchanie w jedna dziure tak potrafi ujednolicić gusty :kox:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: jak Moskal przypierdoli textem to mi odrazu lepiej :decayed:

Opublikowano

fakt, żeby zjeść porządnego hamburgera trzeba się telepać z pipidówka do stolicy...w takiej sytuacji to faktycznie wyprawa przybiera charakteru przygody niczem wizyta w mieście 3 świata :naughty::decayed:

To jest moja odpowiedź:

:decayed:

Opublikowano

grunt żeby ci fajki nie wygięło w te samą stronę co moja :decayed:

Opublikowano

grunt żeby ci fajki nie wygięło w te samą stronę co moja :decayed:

Ja pier**le.. :polew: :polew:

Teraz to mnie rozbawiłeś :nabijasie:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 13:38_________________________________________________http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news/mandat-ze-smietnika-do-smieci,1385443

Opublikowano

Ja pier***e.. :polew: :polew:

Teraz to mnie rozbawiłeś :nabijasie

akurat to mnie najmniej interesuje

z toba to juz zupełnie nie da się gadać...im blizej maja tym bardziej sztywniejesz i nie chwytasz w lot grypsów kawalerskich :disgust: :disgust: :disgust::chytry::tongue4: