Flyer Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 pecha czy ja wiem... zgadzały się na wszystko stary nie mówimy o tych co im płaciłeś A byly w ogole inne?
krzyniek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 pecha czy ja wiem... zgadzały się na wszystko stary nie mówimy o tych co im płaciłeś A byly w ogole inne? rozumiem że u Ciebie nie ....współczuje Ci panie Michale odpowiedziałem wam za jednym razem :polew:
MoorPH Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 MoorPH o pierwsze zdjęcie to z twojej ostatniej imprezy ??? :naughty: :naughty: :gwizdanie: Nie, a żałuje że nie było tak cieplo jak na tym zdjęciu..
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 MoorPH o pierwsze zdjęcie to z twojej ostatniej imprezy ??? :naughty: :naughty: :gwizdanie: tam to jest "D"
.i.KALI.i. Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Kali .. ta czarna ma masakryczną twarz Wiem wiem, nadrabia ciałem a nie mogłem na szybko znaleźć lepszej. Tymbardziej, że mam poblokowane 70% stron w robocie. MoorPH podoba mi sie to środkowe zdjęcie, fajny pomysł
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 nadrabia ciałem troche cycki przegięte jak dla mnie , zrobione coś z niczego , jakby miała dwie piłki wsadzone , nie dla mnie
Al_Capone Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 roche cycki przegięte jak dla mnie, zrobione coś z niczego , jakby miała dwie piłki wsadzone , nie dla mnie thumbdown Zna się pan na rzeczy. [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 12:55_________________________________________________chociaż nie zawsze naturalsy są świetne.... Te są gdzies na granicy estetyki, ale jeszce ok
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 roche cycki przegięte jak dla mnie, zrobione coś z niczego , jakby miała dwie piłki wsadzone , nie dla mnie thumbdown Zna się pan na rzeczy. [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 12:55_________________________________________________chociaż nie zawsze naturalsy są świetne.... Te są gdzies na granicy estetyki, ale jeszce ok ja wole sprężysty mniejszy (choć nie znaczy ze jakis wypierdek) cycek niz takie oklapnięte cos jak u pani na powyższym zdjeciu
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie dla mnie :thumbdown zgadzam się z tobą partnerze, jak cycki to tylko naturals [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 13:02_________________________________________________ Kto dziś na BK?? kolejna wizyta w stolicy ? a wizę masz ??
tomaszu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 kolejna wizyta w stolicy ? a wizę masz ?? Wyjeżdżając do krajów/miast trzeciego świata nie potrzebujemy wizy. Co innego w drugą stronę..
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Wyjeżdżając do krajów/miast trzeciego świata nie potrzebujemy wizy. Co innego w drugą stronę.. fakt, żeby zjeść porządnego hamburgera trzeba się telepać z pipidówka do stolicy...w takiej sytuacji to faktycznie wyprawa przybiera charakteru przygody niczem wizyta w mieście 3 świata
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 zgadzam się z tobą partnerze, ja pierd.ole , nie wiedziałem że pchanie w jedna dziure tak potrafi ujednolicić gusty
Aydaho Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 zgadzam się z tobą partnerze, ja pierd.ole , nie wiedziałem że pchanie w jedna dziure tak potrafi ujednolicić gusty :polew: :polew: :polew: jak Moskal przypierdoli textem to mi odrazu lepiej
tomaszu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Wyjeżdżając do krajów/miast trzeciego świata nie potrzebujemy wizy. Co innego w drugą stronę.. fakt, żeby zjeść porządnego hamburgera trzeba się telepać z pipidówka do stolicy...w takiej sytuacji to faktycznie wyprawa przybiera charakteru przygody niczem wizyta w mieście 3 świata To jest moja odpowiedź:
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 zgadzam się z tobą partnerze, ja pierd.ole , nie wiedziałem że pchanie w jedna dziure tak potrafi ujednolicić gusty grunt żeby ci fajki nie wygięło w te samą stronę co moja
Nosfer Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 zgadzam się z tobą partnerze, ja pierd.ole , nie wiedziałem że pchanie w jedna dziure tak potrafi ujednolicić gusty grunt żeby ci fajki nie wygięło w te samą stronę co moja Ja pier**le.. :polew: Teraz to mnie rozbawiłeś [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 13:38_________________________________________________http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news/mandat-ze-smietnika-do-smieci,1385443
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ja pier***e.. :polew: Teraz to mnie rozbawiłeś :nabijasie akurat to mnie najmniej interesuje z toba to juz zupełnie nie da się gadać...im blizej maja tym bardziej sztywniejesz i nie chwytasz w lot grypsów kawalerskich :disgust:
Rekomendowane odpowiedzi