moskal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 i potem zaszczane pukacie we dwóch... NIE PRÓBOWAŁEŚ ?? Lepiej wchodzi wybaczmy mu , młody jest , niedoswiadczony
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 niedoswiadczony no i niestety po maju juz się nic nie zmieni w tej materii :naughty: :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 niedoswiadczony no i niestety po maju juz się nic nie zmieni w tej materii :naughty: :naughty: :naughty: to ten też w maju ????? myślałem ze tylko Przemek
.i.KALI.i. Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 NIE PRÓBOWAŁEŚ ?? Lepiej wchodzi Jak mi się panna kiedyś poszczała podczas orgazmu to myslalem, że zejde. Potem sie biedna tłumaczyła, że tak ma i ze jej wstyd i głupio. Nie miałem potem ochoty się z nią więcej spotkać. Ale skoro tak lubicie to mi wypada tylko współczuć Mam nadzieje, że mnie taka starość nie czeka [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 14:52_________________________________________________ no i niestety po maju juz się nic nie zmieni w tej materii czyżbyś nawiązywał do pewnego zdjęcia? zazdrościsz tzw. obsługi medycznej?
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 niedoswiadczony no i niestety po maju juz się nic nie zmieni w tej materii :naughty: :naughty: :naughty: to ten też w maju ????? myślałem ze tylko Przemek fakt, pomerdało mi się, myslałem , że to Nosfi napisał :gwizdanie: :gwizdanie:
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 fakt, pomerdało mi się, myslałem , że to Nosfi napisał :gwizdanie: :gwizdanie: sie uczepileś chłopaka :polew: :polew: Ale skoro tak lubicie to mi wypada tylko współczuć nie znasz sie :kox:
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 sie uczepileś chłopaka :polew: :polew: coś tam do mnie brzdakał dzisiaj i nagle zamilkł pantofel
Aydaho Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Jak mi się panna kiedyś poszczała podczas orgazmu to myslalem, że zejde. nie kituj - mieliśmy ją z Flyerem w Pile i nie chciała szczać - za to miała dziure w cycu i jakoś nie trzymała ciśnienia ... no i poleciała za okno :decayed: ......... a potem Pozka przez dwa dni nie widziałem
lukaszr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 coś tam do mnie brzdakał dzisiaj i nagle zamilkł pantofel Do maja jeszcze sporo czasu ... damy radę sprowadzić go na dobrą ścieżkę, z której zboczył ... tak jak i ja - pomogę mu żeby nie popełnił tego błędu :kox: nie kituj - mieliśmy ją z Flyerem w Pile i nie chciała szczać - za to miała dziure w cycu i jakoś nie trzymała ciśnienia ... no i poleciała za okno :decayed: ......... a potem Pozka przez dwa dni nie widziałem To już wiem czemu Poziek tak często prosił mnie żebym sobie poszedł z pokoju poszukać w lesie rowerów
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ......... a potem Pozka przez dwa dni nie widziałem mnie w Pile nie było , musiał solówke jechać
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ......... a potem Pozka przez dwa dni nie widziałem przyznaj się, że Adrian zaciągnął cie do szukania swojego telefonu :polew: :polew: a ja byłem cały czas na miejscu :tongue4: :kox: :polew:
lukaszr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 mnie w Pile nie było , musiał solówke jechać Dobrał sobie innego, zastępczego partnera ... myślę, że powinieneś czuć się zazdrosny
jarko Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Bardzo proszę o głos >> KALENDARZ KLUBOWY <<
Flyer Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Jak mi się panna kiedyś poszczała podczas orgazmu to myslalem, że zejde. nie kituj - mieliśmy ją z Flyerem w Pile i nie chciała szczać - za to miała dziure w cycu i jakoś nie trzymała ciśnienia ... no i poleciała za okno :decayed: ......... a potem Pozka przez dwa dni nie widziałem Dobra sztuka byla... usta miala zawsze gotowe :decayed:
Nosfer Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 niedoswiadczony no i niestety po maju juz się nic nie zmieni w tej materii :naughty: :naughty: :naughty: to ten też w maju ????? myślałem ze tylko Przemek fakt, pomerdało mi się, myslałem , że to Nosfi napisał :gwizdanie: :gwizdanie: Przestań o mnie myśleć, bo mimo tej pogiętej fajky znowu się obudzisz jak po Bukkake party :polew: [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 15:47_________________________________________________ coś tam do mnie brzdakał dzisiaj i nagle zamilkł pantofel Niestety nie mogę Ci ostatnio poświęcić tyle czasu ile potrzebujesz, żeby nasycić twoją potrzebę bycia poniżanym i poniewieranym. Ale to się zmieni i znowu będziesz w domu mógł pograć prawdziwego faceta..
Al_Capone Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ak mi się panna kiedyś poszczała podczas orgazmu to myslalem, że zejde. Moze sie z nudów poszczała
Reggi Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 damy radę sprowadzić go na dobrą ścieżkę, z której zboczył ... tak jak i ja - pomogę mu żeby nie popełnił tego błędu :kox: Dobry podkład pod pozew rozwodowy Ja pamiętam jak mi tołkowali na kababie te gadki w stylu..." ..Ragguś ty i tak z nią nie będziesz .. :polew: "
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ak mi się panna kiedyś poszczała podczas orgazmu to myslalem, że zejde. Moze sie z nudów poszczała :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Niestety nie mogę Ci ostatnio poświęcić tyle czasu ile potrzebujesz, żeby nasycić twoją potrzebę bycia poniżanym i poniewieranym. Ale to się zmieni i znowu będziesz w domu mógł pograć prawdziwego faceta.. już niedługo będziesz miał szlaban na forum i wiele innych rzeczy więc korzystaj póki możesz :naughty: :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 16:04_________________________________________________ ak mi się panna kiedyś poszczała podczas orgazmu to myslalem, że zejde. Moze sie z nudów poszczała :shocked: :shocked: :shocked: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:
Al_Capone Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Niestety nie mogę Ci ostatnio poświęcić tyle czasu ile potrzebujesz, żeby nasycić twoją potrzebę bycia poniżanym i poniewieranym. Ale to się zmieni i znowu będziesz w domu mógł pograć prawdziwego faceta.. już niedługo będziesz miał szlaban na forum i wiele innych rzeczy więc korzystaj póki możesz :naughty: :polew: :polew: Eeee tam mi wolno... w pracy :polew:
Rekomendowane odpowiedzi