.i.KALI.i. Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ak mi się panna kiedyś poszczała podczas orgazmu to myslalem, że zejde. Moze sie z nudów poszczała właśnie pomogłeś rozwiązac moją największą zagadke życiową o dzięki CI PA-nie
krzyniek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dobra latawica na tej focie :naughty: chcesz powiedzieć "wyru....by"
m@riucha Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 święta idą http://w511.wrzuta.pl/film/4f6j6NxJ3mT/victoria_s_secret_commercial
filip1978 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 dziękuje za okazaną pomoc . mam nadzieje że przewód jutro odkręci się lekko i będe mógl wrócić na kołach. pozdrawiam wszystkich. ps dobry chrzest jak na pierwszy spot.
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ale za***isty spot był dzisiaj na Torwarze... :slina: Tylu d*p dawno nie widziałem...odlot :good: :kox: :kox:
mcm Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ale za***isty spot był dzisiaj na Torwarze... :slina: Tylu d*p dawno nie widziałem...odlot :good: :kox: :kox: a to tam te zdjęcia robiłeś http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.php/products_id/18256?osCsid=86e4cl9giu9kiirpsoou81lqf7
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ale za***isty spot był dzisiaj na Torwarze... :slina: Tylu d*p dawno nie widziałem...odlot :good: :kox: :kox: a to tam te zdjęcia robiłeś http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.php/products_id/18256?osCsid=86e4cl9giu9kiirpsoou81lqf7 jesteś mega żałosny :thumbdown: zero własnego pomysłu.... rozczarowałem się tobą
.i.KALI.i. Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dzisiaj po spocie pojawił się dylemat. Czy boczki i deska rozdzielcza w Audi jest czarna czy granatowa/ciemno granatowa. Wszyscy twierdzimy, że to czarny kolor ale Adrian wprowadził zamęt i jego gorące, południowe oczy widzą tam ciemno-granatowo-czarny. Drogie Bravo pomóżcie
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dzisiaj po spocie pojawił się dylemat. Czy boczki i deska rozdzielcza w Audi jest czarna czy granatowa/ciemno granatowa. Wszyscy twierdzimy, że to czarny kolor ale Adrian wprowadził zamęt i jego gorące, południowe oczy widzą tam ciemno-granatowo-czarny. Drogie Bravo pomóżcie Odpowiedź Bravo: Drogi Kali odpowiedzią na twoje zmartwienie będzie wysłanie Adriana na impreze bez telefonu pozdrawiam redakcja Bravo
bajk Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 po prawej quattro i jeszcze reklama imprezki
Kolkov Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 ... ale Adrian wprowadził zamęt jemu to już się całkiem coś z tymi kolorami poprzestawiało (chyba przez te Włoszki ), najpierw twierdził że G12 jest żółty, później że moja decha jest granatowa... w dodatku nikogo nie chciał poczęstować swoimi "śmiesznymi" papierosami
Góral.tz Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 dziękuje za okazaną pomoc . mam nadzieje że przewód jutro odkręci się lekko i będe mógl wrócić na kołach. pozdrawiam wszystkich. ps dobry chrzest jak na pierwszy spot. szczęście w nieszczęściu ważne że nie poganiałeś gdzieś z 80 do świateł w tym momencie :shocked: pamiętaj żeby płynu do tankować i odpowietrzyć hample :good: [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 23:56_________________________________________________ ... ale Adrian wprowadził zamęt jemu to już się całkiem coś z tymi kolorami poprzestawiało (chyba przez te Włoszki ), najpierw twierdził że G12 jest żółty, później że moja decha jest granatowa... w dodatku nikogo nie chciał poczęstować swoimi "śmiesznymi" papierosami boczki jak boczki ale z tym płynem to już nie przejdzie:) :kox: cos kolega chyba ze wschodu fajki ciągnie :kox:
filip1978 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 właśnie Cie szukałem, dzieki za kompa . trzeba , jutro to mam nadzieje zrobie, długo jeszcze byliście?
Kolkov Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 o kurw........ :shocked: :shocked: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi