Kolkov Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 aj em , czego potrzebujesz :naughty: 6t betonu, adres na pw
Aydaho Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 czy włączył ci się syndrom Wicia.Es ?? naprawdę nie chcę cie wrzucać do tego samego worka co naszego VIPa seniora więc postaraj się i następnym razem przyjedź :gwizdanie: :polew: nie - właczył mi się syndrom starszej księgowej ... wrzucaj sobie nawet do piaskownicy [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 11:45_________________________________________________ aj em , czego potrzebujesz :naughty: 6t betonu, adres na pw :polew:
moskal Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 aj em , czego potrzebujesz :naughty: 6t betonu, adres na pw noł problem
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 czy włączył ci się syndrom Wicia.Es ?? naprawdę nie chcę cie wrzucać do tego samego worka co naszego VIPa seniora więc postaraj się i następnym razem przyjedź :gwizdanie: :polew: nie - właczył mi się syndrom starszej księgowej ... a to przejebane faktycznie :naughty: Łajdahoł with Wite.esse Club Gangsta Grandpa :kox:
Aydaho Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 czy włączył ci się syndrom Wicia.Es ?? naprawdę nie chcę cie wrzucać do tego samego worka co naszego VIPa seniora więc postaraj się i następnym razem przyjedź :gwizdanie: :polew: nie - właczył mi się syndrom starszej księgowej ... a to przejebane faktycznie :naughty: Łajdahoł with Wite.esse Club Gangsta Grandpa :kox: Poziowy - ręce mie opadły ... żenuła narka
Norbi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Sie karwa dzieje Poziowy Prezes płaci Ci za wyganiqanie ludzi z klubu??
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Poziowy - ręce mie opadły ... żenuła narka oj tam, oj tam
lukaszr Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Skuteczny bat na piratów już w Warszawie! Na ulicy Lucerny będzie bezpieczniej. ZDM wprowadził system skutecznie zapobiegający przekraczaniu prędkości. Tym razem nie będą to fotoradary ani progi zwalniające... Nowy system jest testowany na ulicy Lucerny. Po wymianie nawierzchni kierowcy w rażący sposób przekraczali tam dozwoloną prędkość. Okoliczni mieszkańcy wystąpili do Zarządu Dróg Miejskich z prośbą o interwencję. Kierowcy, pędząc na złamanie karku praktycznie uniemożliwiali przechodzenie przez ulicę. Zarząd Dróg Miejskich zamontował system skutecznie zapobiegający przekraczaniu prędkości. Przy ulicy Lucerny postawiono układ powiązanych sygnalizatorów świetlnych oraz detektorów prędkości. W momencie przekroczenia obowiązującego ograniczenia prędkości do 50 km/h sygnalizator wyświetla sygnał czerwony, obligując prowadzącego do zatrzymania pojazdu. W przypadku zwolnienia do 50 km/h sygnał zmieni się na pulsacyjny pomarańczowy i pozwoli na kontynuowanie jazdy. Elementy systemu regulującego prędkość umieszczono w czterech miejscach - po dwa w obu kierunkach na wysokości ulic Pielęgniarek i Antenowej. Od początku roku trwa kalibracja systemu i oswajanie kierowców z nową organizacją ruchu. Sygnalizatory są zasilane energią słoneczną. Inwestycja poprawiająca bezpieczeństwo kosztowała ok. 90 tysięcy złotych.
krzyniek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 oglądałem o tym wczoraj w Tv podczas filmowania to chyba ze 3 auta pojechały na mocno pomarańczowym :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Sie karwa dzieje Poziowy Prezes płaci Ci za wyganiqanie ludzi z klubu?? nie no izi - nikt mnie nie wygania tylko mam młyn w firmie, zero czasu a ten mi pier***i jakies farmazony ... zły dzień po prostu ... ale dalej lubie tego głąba
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Sie karwa dzieje Poziowy Prezes płaci Ci za wyganiqanie ludzi z klubu?? za ciebie dał 5 zeta [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 12:54_________________________________________________ tylko mam młyn w firmie, zero czasu a ten mi pier***i jakies farmazony ... zły dzień po prostu ... no i wszystko jasne, pierwszy raz trzeba było się wspomagać niebieską, magiczną pigułką i dlatego te nerwy :gwizdanie: :naughty:
Aydaho Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 no i wszystko jasne, pierwszy raz trzeba było się wspomagać niebieską, magiczną pigułką i dlatego te nerwy :gwizdanie: :naughty: dokładnie za to jak stanął to Poziu otulił go po same migdałki - nie ma to jak młoda doopa
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 no i wszystko jasne, pierwszy raz trzeba było się wspomagać niebieską, magiczną pigułką i dlatego te nerwy :gwizdanie: :naughty: dokładnie za to jak stanął to Poziu otulił go po same migdałki - nie ma to jak młoda doopa cieszę się, że już ci się dzień poprawia
Flyer Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 dokładnie za to jak stanął to Poziu otulił go po same migdałki - nie ma to jak młoda doopa To juz wiem czemu Poziu mial wczoraj taki wyj*bany c**jmorek
Aydaho Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 no i wszystko jasne, pierwszy raz trzeba było się wspomagać niebieską, magiczną pigułką i dlatego te nerwy :gwizdanie: :naughty: dokładnie za to jak stanął to Poziu otulił go po same migdałki - nie ma to jak młoda doopa cieszę się, że już ci się dzień poprawia i tak masz kopa w marchewke za ten poranny brak szacunku dla emerytów [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 13:06_________________________________________________ dokładnie za to jak stanął to Poziu otulił go po same migdałki - nie ma to jak młoda doopa To juz wiem czemu Poziu mial wczoraj taki wyj*bany c**jmorek Flay - pokręciłeś wczoraj trochę boków wkońcu ?
Flyer Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Flay - pokręciłeś wczoraj trochę boków wkońcu ? Krece boki od nowego roku... wczoraj pierwszy raz w stolicy
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 i tak masz kopa w marchewke za ten poranny brak szacunku dla emerytów no sorki masz rację, od dzisiaj zacznę Cie traktować jak należy ciekawe czy Nosfer też dołączy do Grandpa Club po maju :gwizdanie: :kox:
Nosfer Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 i tak masz kopa w marchewke za ten poranny brak szacunku dla emerytów no sorki masz rację, od dzisiaj zacznę Cie traktować jak należy ciekawe czy Nosfer też dołączy do Grandpa Club po maju :gwizdanie: :kox: Nie zrobię Ci tego .. Kto Cię będzie poniewierał ?
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 i tak masz kopa w marchewke za ten poranny brak szacunku dla emerytów no sorki masz rację, od dzisiaj zacznę Cie traktować jak należy ciekawe czy Nosfer też dołączy do Grandpa Club po maju :gwizdanie: :kox: Nie zrobię Ci tego .. Kto Cię będzie poniewierał ?
Rekomendowane odpowiedzi