PIXI Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Edmondo zaryzykuje i się przejadę ... a co było w środę
moskal Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 namówiłeś mnie nie wyglądasz na takiego , którego trzeba namawiać
PIXI Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Wsiadłew w Q Zaryzykuję ... wezmę apap i po bulu [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 18:50_________________________________________________ namówiłeś mnie nie wyglądasz na takiego , którego trzeba namawiać Namówić to się treba na gorzałkę ...karnawał przecie mamy
moskal Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Namówić to się treba na gorzałkę ...karnawał przecie mamy podejrzewam że Kaliego nie bedzie trzeba długo namawiać , poleci standardowy text : "przekonałeś mnie" i po zawodach :polew: :polew:
PIXI Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Namówić to się treba na gorzałkę ...karnawał przecie mamy podejrzewam że Kaliego nie bedzie trzeba długo namawiać , poleci standardowy text : "przekonałeś mnie" i po zawodach :polew: :polew: Wchodzę w ciemno .... tylko jeden warunek (cebula ze śledziami musi być ) :polew:
moskal Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 tylko jeden warunek (cebula ze śledziami musi być ) :polew: mam puste wiadro po "śnieżce" mysle ze 10 litrów wystarczy
PIXI Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 tylko jeden warunek (cebula ze śledziami musi być ) :polew: mam puste wiadro po "śnieżce" mysle ze 10 litrów wystarczy Ale żeś przy*ebał :polew: To trza wziąć Kokos-a on pomoże nam przy żarciu
ono Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 łoooo karwa ale polatałem po okolicznych lasach , kox na maxa , parkingi to syf przy tym
moskal Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 łoooo karwa ale polatałem po okolicznych lasach , kox na maxa , parkingi to syf przy tym w Puszczy Kampinowskiej ???? tam chyba nie można :naughty: :naughty:
kileeer Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Wsiadłew w Q haha Ale tylko w 130 konne.
ono Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 W Józefowie , w lasach pełno śniegu nikt nie jeździ , przepięknie ,pełen ogień
moskal Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 W Józefowie , w lasach pełno śniegu nikt nie jeździ , przepięknie , pełen ogień audi czy Bullit ???? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Kolkov Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 W Józefowie , w lasach pełno śniegu nikt nie jeździ , przepięknie , pełen ogień audi czy Bullit ???? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: albo patrol
ono Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Audi daje rade ,jak sie nie powiesi to wyjedzie wszędzie Jutro Patrol i testy Iveco po modach
Reggi Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Boberek licytuj !! https://ssl.aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=321372 :naughty: ..ale niektórzy to mają tupet .. https://ssl.aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=327285
moskal Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Audi daje rade ,jak sie nie powiesi to wyjedzie wszędzie Jutro Patrol i testy Iveco po modach ciekawe jakby bullit zamiatał :kox: :kox:
Kolkov Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 stałby pewnie w miejscu albo kręcił się w kółko :gwizdanie: Ono masz w ogóle zimówki w Bull'u ?
soolek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Wsiadłew w Q haha Ale tylko w 130 konne. Do bólu głowy wystarczające A ja właśnie polatałem na tyłach Leroya - jeden łuk z bandami i było Ciekawe czy setką tam wejdę
ono Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Letnie Ale nie chce nim latać po soli bo ma słabe zabezpieczenie antykorozyjne Więc czeka na lepszą pogode w ciepłym garażu Chciałem sprawdzić jak będzie na śniegu ,ale budowlańcy postawili mi kontener na wyjeździe z garażu i za uja Bullem nie wyjade.
Rekomendowane odpowiedzi