moskal Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 ty nie kapelusznikuj tylko wsiadaj w trupa i za***rdalaj do mnie
poziek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 ty nie kapelusznikuj tylko wsiadaj w trupa i za***rdalaj do mnie widziałem twojego test pipa :naughty: koksik
Buba Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 ty nie kapelusznikuj tylko wsiadaj w trupa i za***rdalaj do mnie dopiero sie obudzilem, daj sie kawy napic. zaraz kolosa mam i pozniej wpadne
moskal Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 dopiero sie obudzilem, daj sie kawy napic. zaraz kolosa mam i pozniej wpadne ok , niech tak bedzie widziałem twojego test pipa :naughty: koksik co ??? chójowy ????
Flyer Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 no i jestem po wymianie sprzegielka i dwumasa... bajka, od razu inne auto. Poziu cos burczal, ze sprzeglo trzeba dotrzec przed upalankiem na sniegu, prawda to? Nowej turbiny nie docieralem rok temu
Buba Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 dopiero sie obudzilem, daj sie kawy napic. zaraz kolosa mam i pozniej wpadne ok , niech tak bedzie widziałem twojego test pipa :naughty: koksik co ??? chójowy ???? chcial zabrac ale nie dalem :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 10:54_________________________________________________ no i jestem po wymianie sprzegielka i dwumasa... bajka, od razu inne auto. Poziu cos burczal, ze sprzeglo trzeba dotrzec przed upalankiem na sniegu, prawda to? Nowej turbiny nie docieralem rok temu musi sie dotrzec bo zaraz nastepne bedziesz musial kupic
moskal Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 chcial zabrac ale nie dalem :gwizdanie: to świntuszek :naughty: :naughty: Poziu cos burczal, ze sprzeglo trzeba dotrzec przed upalankiem na sniegu, prawda to? tzn , on musi je dotrzeć w jankach :kox: :kox: :gwizdanie:
Buba Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 kufa zajefajna miejscowka tam jest. szkoda moskal ze nie przyjechales. ale oska w konkurencji z evo miala jedynie 8s straty
moskal Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ekspresowe docieranie +palenie :kox: kufa zajefajna miejscowka tam jest. szkoda moskal ze nie przyjechales. ale oska w konkurencji z evo miala jedynie 8s straty nie mam kórewa czym [br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 11:04_________________________________________________z mustim nie przyjade bo do dizli nie wsiadam
kokos Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 podobno Oniak ma spora wprawe w docieraniu sprzegla
poziek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ekspresowe docieranie ty się nie śmiej tylko zrób to jak należy
kokos Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ekspresowe docieranie ty się nie śmiej tylko zrób to jak należy foty doszly?
Nosfer Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ekspresowe docieranie ty się nie śmiej tylko zrób to jak należy Ale ja już mam dotarte - kolor Cię zmylił
poziek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ekspresowe docieranie ty się nie śmiej tylko zrób to jak należy foty doszly? NIE[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 11:15_________________________________________________ Ekspresowe docieranie ty się nie śmiej tylko zrób to jak należy Ale ja już mam dotarte - kolor Cię zmylił fak
moskal Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 fak sie nie możesz przyzwyczaić ?? :naughty: :naughty: :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 to co Janki dzisiaj ? Jeśli tak - to Ja jestem
Rekomendowane odpowiedzi