moskal Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Przemuś , ogarnąłeś VAG-a ???? :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Przemuś , ogarnąłeś VAG-a ???? :gwizdanie: :rolleyes: Zapomniałem - postaram się to dzisiaj zrobić
moskal Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Przemuś , ogarnąłeś VAG-a ???? :gwizdanie: :rolleyes: Zapomniałem - postaram się to dzisiaj zrobić dzisiaj nie musisz , chciałbym żebyś ogarnął do następnego łikendu
Nosfer Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 A To nie ma problemu.. At your service
Nosfer Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 I siedź tam. kto mi posta wy***ał A kto to może wiedzieć ?
Aydaho Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 A kto to może wiedzieć ? myślałem że już ogarniasz
Nosfer Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 A kto to może wiedzieć ? myślałem że już ogarniasz Ale co ogarniam ? Nie ma czegoś takiego jak "lista usuniętych postów"
Lukas Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 kto mi posta wy***ał Pewnie Nosfer trenował tylko dlaczego wybrał Ciebie Adam na testy
Nosfer Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 kto mi posta wy***ał Pewnie Nosfer trenował tylko dlaczego wybrał Ciebie Adam na testy Ej kuwa ! Ten koleś z pierwszego posta zszedł na dół :shocked:
Lukas Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 kto mi posta wy***ał Pewnie Nosfer trenował tylko dlaczego wybrał Ciebie Adam na testy Ej kuwa ! Ten koleś z pierwszego posta zszedł na dół :shocked: A usunąć Ci posta
Nosfer Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 kto mi posta wy***ał Pewnie Nosfer trenował tylko dlaczego wybrał Ciebie Adam na testy Ej kuwa ! Ten koleś z pierwszego posta zszedł na dół :shocked: A usunąć Ci posta A chcesz odczuć to samo ?
poziek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 kto mi posta wy***ał Pewnie Nosfer trenował tylko dlaczego wybrał Ciebie Adam na testy Ej kuwa ! Ten koleś z pierwszego posta zszedł na dół :shocked: A usunąć Ci posta A chcesz odczuć to samo ?
Rekomendowane odpowiedzi