MoorPH Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 MoorPH co ot ma znaczyć ?????? :shocked: :shocked: http://photos.nasza-klasa.pl/7310145/325/other/std/bf9828a5cb.jpeg ?? 403 ForbiddenRequest forbidden by administrative rules.
moskal Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 zaloguj się na NK to zabangla przerzuciłem se do eksplolela i bangla
MoorPH Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Mooooorph czym ty kórwa jechałeś do ślubu ????? Aaaa... :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Mooooorph czym ty kórwa jechałeś do ślubu ????? Poziomek , zgłaszać do moderatora ???? zgłosiłem, ale można dalej zgłaszać, niech zobaczą jaka jest powaga sytuacji
MoorPH Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jako że wtedy Cukierkowi coś dolegało (teraz juz nie pamietam co) miałem do wyboru.. Dodge Caravan 7-io osobowy, BMW 520i.. Jak widać.. Poziek.. Jak myślisz? Dlaczego na spoty nie przyjezdzałem.. [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 12:03_________________________________________________Koledzy.. Potrzebuje skrzynie automat o oznaczeniu CUW , DFM, lub DMU. Jakby ktoś miał info w tym temacie proszę o wiadomość. Chyba że ktoś zna majstra który za rozsądne pieniądze przełoży manual do mojego Cukierka.. ?
poziek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Koledzy.. Potrzebuje skrzynie automat o oznaczeniu CUW , DFM, lub DMU. Jakby ktoś miał info w tym temacie proszę o wiadomość. Chyba że ktoś zna majstra który za rozsądne pieniądze przełoży manual do mojego Cukierka.. ? a to do BMW skrzynia ? :decayed:
moskal Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Chyba że ktoś zna majstra który za rozsądne pieniądze przełoży manual do mojego Cukierka.. ? wkładaj chłopie manuala , nie popełniaj błędu i nie ładuj sie znowu w automat.
MoorPH Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 a to do BMW skrzynia ? :decayed: Nie.. Do Audi Chyba że ktoś zna majstra który za rozsądne pieniądze przełoży manual do mojego Cukierka.. ? wkładaj chłopie manuala , nie popełniaj błędu i nie ładuj sie znowu w automat. Moskal chcę tak zrobić, ale koszty są zajebi**** dzwonilem w 2 miejsca.. w jednym za sama robocizne krzycza 2500 a w drugim 3000PLN + skrzynia i reszta czesci ok 2tys
Reggi Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Fajnie było zobaczyc Wasze zakazane mordy :naughty: :kox: :kox: :kox: Poziek.. opadły mi k**wa reeeence
poziek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Poziek.. opadły mi ku***a reeeence poszedłem na drugi kurs bo fajna czarna małolata daje się dobrze macać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
moskal Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Fajnie było zobaczyc Wasze zakazane mordy :naughty: :kox: :kox: :kox: byłeś na spocie czy spot był u ciebie ????
Reggi Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Fajnie było zobaczyc Wasze zakazane mordy :naughty: :kox: :kox: :kox: byłeś na spocie czy spot był u ciebie ???? Ja był Poziek.. opadły mi ku***a reeeence poszedłem na drugi kurs bo fajna czarna małolata daje się dobrze macać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Użyłem klawisza PRTSC :kox: :kox: :kox: Teraz odszukam Krystynkę na NK :naughty: :naughty: :naughty:
poziek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Teraz odszukam Krystynkę na NK :naughty: :naughty: :naughty: gdzieś mam foty z kawalerskiego jeszcze :guma: :nose: :nose:
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Siema cipeczki Nie było mnie wczoraj na spocie bo kupowałem nową fure http://www.a4-klub.pl/smf/blekitny_grom-t113223.0.html
Reggi Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Teraz odszukam Krystynkę na NK :naughty: :naughty: :naughty: gdzieś mam foty z kawalerskiego jeszcze :guma: :nose: :nose: Ja też mam jedną zajebistą fotkę Obsrać się można ze śmiechu :kox: A i jeszcze parę zrzuciłem z Twojego fotosika..i jeszcze paru innych :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ja też mam jedną zajebistą fotkę Obsrać się można ze śmiechu :kox: przyjaciel :tongue4:
MoorPH Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 przyjaciel :tongue4: Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie.. :kox: :kox:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 13:42_________________________________________________http://www.allegro.pl/item888354085_audi_coupe_quattro_z_lpg.html :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ja też mam jedną zajebistą fotkę Obsrać się można ze śmiechu :kox: przyjaciel :tongue4: Michaś..przecie wiesz, że kocham Cię jak siostrę :lol1:
MoorPH Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 kocham Cię jak siostrę W :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi