Reggi Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 myślisz ?? :naughty: Wydaje mi się..że jedynie to można dla niego zrobić :decayed:
moro99 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 wklajam tutaj bo jakis zielony skasowal :\ i sie nikt przyznac nie chce Funniest magic trick ever!
Nosfer Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgarnąłeś kropa za obrazę ? :polew: Gorsze rzeczy czytałem już w tym wątku :gwizdanie: hallo ..to jaaa....
Korzeń Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 allo allo [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 07:45_________________________________________________ Zgarnąłeś kropa za obrazę ? :polew: Gorsze rzeczy czytałem już w tym wątku :gwizdanie: widocznie nie każdy jest nie do tknięcia :polew:
Aydaho Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Gorsze rzeczy czytałem już w tym wątku :gwizdanie: hallo ..to jaaa.... ...pędzę do Ciebie światłowodem ... :polew:
moskal Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgarnąłeś kropa za obrazę ? :polew: a juz myslałem ze to na mnie sie uparli , Ragga napisz mi na PW na kim wziąć odwet w Bukowinie , jeden i tak ma juz zrobioną z dópy jesień średniowiecza ,z rozpędu z moim przyjacielem załatwimy drugiego :gwizdanie: Moskala nie ma co brać bo to bydle z rozpędu weźmie trzy na raz ..a jak mało to wydyma jeszcze pokojówkę :polew: :kox: ja chce tylko pokojówke , te trzy zostawie wam
spetsnaz Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Ziomy, pilna sprawa. Czym najtaniej wysłać paczkę? Chodzi o skrzynię biegów, ma ktoś jakieś doświadczenia z 50kg częściami? Z góry dzięki za info.
poziek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Ziomy, pilna sprawa. Czym najtaniej wysłać paczkę? Chodzi o skrzynię biegów, ma ktoś jakieś doświadczenia z 50kg częściami? Z góry dzięki za info. gls
spetsnaz Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 jakiś orientacyjny koszt? DHL chciał mnie naliczyć na 600zł
Reggi Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Gorsze rzeczy czytałem już w tym wątku :gwizdanie widocznie nie każdy jest nie do tknięcia :polew: Rwij sandały nędzny sługusie a juz myslałem ze to na mnie sie uparli ' date=' Ragga napisz mi na PW na kim wziąć odwet w Bukowinie , jeden i tak ma juz zrobioną z dópy jesień średniowiecza ,z rozpędu z moim przyjacielem załatwimy drugiego :gwizdanie: Poszło PW Zrobicie mu rewolucje jak w pupie po śliwkach :naughty: :kox: :kox: ? ja chce tylko pokojówke , te trzy zostawie wam Jeeeebany...jak zwykle ..zawinąć wiśnie z tortu , a kolegów opchnąć cipką z włosem
Reggi Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 spetsnaz Może na paletę i Opkiem ? Jak się pytałem to za paletę brali 150 zł.
Aydaho Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 spetsnaz Może na paletę i Opkiem ? Jak się pytałem to za paletę brali 150 zł. dokładnie - euro paleta 20 pln i przesyłka dużo tańsza ... procedury są super
Reggi Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 spetsnaz Może na paletę i Opkiem ? Jak się pytałem to za paletę brali 150 zł. dokładnie - euro paleta 20 pln i przesyłka dużo tańsza ... procedury są super Jak się zmieści na mini paletę ( pół eurówki ) to będzie jeszcze taniiii panie Szpecu
Korzeń Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 dobra, dzięki za info. Będę ogarniał to już trzecia? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi