PIXI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Czekam na drugiego ananaska ( Pana Moderatora ) ... co powie ja pier***e , myślałem ze sie naprawde wkurwiłeś przez chwile zrobiło mi sie ciebie szkoda Dobra , dobra ... kto Cię nie zna ten Cię kupi Ogolić jajka i do przedszkola .... :polew:
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pany ..mata coś na przeziębienie ?? Bo w łikend mam fajnych gości :kox: :kox:
moskal Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Dobra , dobra ... kto Cię nie zna ten Cię kupi Ogolić jajka i do przedszkola .... :polew: fakju
PIXI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Dobra , dobra ... kto Cię nie zna ten Cię kupi Ogolić jajka i do przedszkola .... :polew: fakju Nie bądź wólgarny i się nie złość
Kolkov Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 Pany ..mata coś na przeziębienie ?? Bo w łikend mam fajnych gości :kox: :kox: przywiozę Ci leki Dobra , dobra ... kto Cię nie zna ten Cię kupi Ogolić jajka i do przedszkola .... :polew: fakju Nie bądź wólgarny i się nie złość najlepsi kumple :polew:
poziek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 kumuś wp***dol spuszcze jak do jutra nie dostanę PW co i jak z wyjazdem do Piczki z Lubartowa :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 kumuś wp***dol spuszcze jak do jutra nie dostanę PW co i jak z wyjazdem do Piczki z Lubartowa :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Kolkov to jest najlepszy kumpel wie kiedy z nienacka pindolnąć PS strzelam Poziu .... Moskal ????
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 przywiozę Ci leki :naughty Ja się wyleczę do łyk'endu co by się z Tobą pochorować Rezamy co tym rzutem ? kumuś wp***dol spuszcze jak do jutra nie dostanę PW co i jak z wyjazdem do Piczki z Lubartowa :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: Się obudził Niektórzy to już drugą turę lecą
Kolkov Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 Ja się wyleczę do łyk'endu co by się z Tobą pochorować dopsze Rezamy co tym rzutem ? końcówki mocy na relingach kumuś wp***dol spuszcze jak do jutra nie dostanę PW co i jak z wyjazdem do Piczki z Lubartowa :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: Się obudził Niektórzy to już drugą turę lecą właśnie nie wiem o kogo chodzi PIXI twierdzi że Moskal coś zawinił
moskal Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 kumuś wp***dol spuszcze jak do jutra nie dostanę PW co i jak z wyjazdem do Piczki z Lubartowa :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja bym pojechał ale mi nikt nie proponował :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 O karwa ale namieszałem ;( a byłem prawie pewny że to Ty Moskal
moskal Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 O karwa ale namieszałem ;( a byłem prawie pewny że to Ty Moskal :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
PIXI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 O karwa ale namieszałem ;( a byłem prawie pewny że to Ty Moskal :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: No dobra masz rację ...potrafię się przyznać do błędu
moskal Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 O karwa ale namieszałem ;( a byłem prawie pewny że to Ty Moskal :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: No dobra masz rację ...potrafię się przyznać do błędu
PIXI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Coś głowę schował w torbę powiesz coś ....
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 kumuś wp***dol spuszcze jak do jutra nie dostanę PW co i jak z wyjazdem do Piczki z Lubartowa :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja bym pojechał ale mi nikt nie proponował :gwizdanie: Pany..przyjdzie wiosna..rozłożę namioty na kostce przed domem i zapraszam śmiało :kox: Bo w sezonie zimowym jedna para to max Będzie można zrobić jakieś mocno zakrapiane barbekju or bonfajer :naughty: Taka agroturystyka, że się posracie ze szczęścia we wszystkich kolorach tęczy ( od odbitej kostki brukowej )
PIXI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Ragga ....kiedyś zrobie Ci nalot jak będę jechał do Zamościa do rodziny Ojca ( ).... ale od Ciebie już stara będzie prowadzić
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Ragga ....kiedyś zrobie Ci nalot jak będę jechał do Zamościa do rodziny Ojca ( ).... ale od Ciebie już stara będzie prowadzić :good:
Rekomendowane odpowiedzi