Buba Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 jaka dzisiaj cipeczka przyszla na tai chi do mojej grupy wygina smialo cialo
MoorPH Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 jaka dzisiaj cipeczka przyszla na tai chi do mojej grupy wygina smialo cialo Zapodaj foto
Buba Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 nie wiem skad mam wziac, podejde do niej i zapytam: "moge ci zdjecie zrobic jak sie wyginasz bo koledzy chcieli zobaczyc twoja pupe" ??
lukaszr Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 nie wiem skad mam wziac, podejde do niej i zapytam: "moge ci zdjecie zrobic jak sie wyginasz bo koledzy chcieli zobaczyc twoja pupe" ?? Ty no nie potrafisz zrobić zdjęcia ? Nie przesadzaj :naughty:
poziek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 nie wiem skad mam wziac, podejde do niej i zapytam: "moge ci zdjecie zrobic jak sie wyginasz bo koledzy chcieli zobaczyc twoja pupe" ?? no głupol... po prostu zrób bez pytania, co ona jest księżna jakaś ?
MoorPH Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 nie wiem skad mam wziac, podejde do niej i zapytam: "moge ci zdjecie zrobic jak sie wyginasz bo koledzy chcieli zobaczyc twoja pupe" ?? Użyj mocy Buba
moskal Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 po prostu zrób bez pytania, co ona jest księżna jakaś ? :polew:
Buba Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 ciezko bo moja kobita jest obok ale kolegow poprosze
moskal Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 ciezko bo moja kobita jest obok ale kolegow poprosze tak zrób , bedzie najlepiej , przynajmniej w ryja od kobity nie dostaniesz przy ludziach
lukaszr Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Skrzyżowanie w Tarczynie i tamtejszy fotoradar: 172km/h - pirat drogowy na skrzyżowaniu w Tarczynie 7.5 sek - przejazd na czerwonym świetle w Tarczynie TIR wjeżdża na czerwonym świetle
Kolkov Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 Skrzyżowanie w Tarczynie i tamtejszy fotoradar: 172km/h - pirat drogowy na skrzyżowaniu w Tarczynie 7.5 sek - przejazd na czerwonym świetle w Tarczynie TIR wjeżdża na czerwonym świetle ładnie napier... nie wyobrażam sobie spotkania z pieszym przy 170km/h
Buba Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Skrzyżowanie w Tarczynie i tamtejszy fotoradar: 172km/h - pirat drogowy na skrzyżowaniu w Tarczynie 7.5 sek - przejazd na czerwonym świetle w Tarczynie TIR wjeżdża na czerwonym świetle ładnie napier... nie wyobrażam sobie spotkania z pieszym przy 170km/h gdzies mam fotki z takiego spotkania z al krakowskiej :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 Jeszcze jak by na czerwonym śmignął... nasz kolega z Grodziska coś może o tym powiedzieć... gdzies mam fotki z takiego spotkania z al krakowskiej :gwizdanie: nie chce
PARAF Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Skrzyżowanie w Tarczynie i tamtejszy fotoradar: 172km/h - pirat drogowy na skrzyżowaniu w Tarczynie 7.5 sek - przejazd na czerwonym świetle w Tarczynie TIR wjeżdża na czerwonym świetle ładnie napier... nie wyobrażam sobie spotkania z pieszym przy 170km/h Tak to się dzieje, jak ci sie tempomat zablokuje... Znam takiego jednego, który tak sie tłumaczył przed policją za to, że go zatrzymali bo przeleciał na czerwonym
moskal Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 nasz kolega z Grodziska coś może o tym powiedzieć... Prosze :
Buba Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 zapomniales napisac ze auto poskladane i smiga az milo
bajk Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 zapomniales napisac ze auto poskladane i smiga az milo poszło jako bezwypadkowe
musti Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 nasz kolega z Grodziska coś może o tym powiedzieć... Prosze : Szkoda padaczki , ale za to jest parówka
Korzeń Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Skrzyżowanie w Tarczynie i tamtejszy fotoradar: Mam taki załadowany od grudnia fotoradar, gdzie pudło jeszcze w święta piszczało jak wściekłe. Teraz została sama soczewa, pudło nie piszczy, a przy ponad 100 km/h nie robi zdjęć (przynajmniej nie błyska) ale wyraźnie widać, że coś w środku siedzi i patrzy. Czyżby nasza kochana policja zaczęła wkładać w te dziury na fotopstryczki same soczewki, tak żeby straszyć kierowców? Nie mogę zgadnąć...
Rekomendowane odpowiedzi