moskal Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 No to nie wiem czy nie uderzę na Pruszków od razu.. pier**l spotowiczów , jedź na chate
Buba Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 No to nie wiem czy nie uderzę na Pruszków od razu.. pier**l spotowiczów , jedź na chate
Kolkov Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 pier**l spotowiczów, zostań Dżedaj
moskal Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 pier**l spotowiczów, zostań Dżedaj :polew:
filip1001 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Panowie, jak najlepiej jechać od strony Ostrowii Mazowieckiej kierunek na Piotrków Trybunalski żeby za bardzo nie błądzić po Warszawie? Mógłby ktoś coś poradzić? Aha.. i myśleliście już coś o wspólnym przelocie do Bukowiny??
Buba Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Panowie, jak najlepiej jechać od strony Ostrowii Mazowieckiej kierunek na Piotrków Trybunalski żeby za bardzo nie błądzić po Warszawie? Mógłby ktoś coś poradzić? Aha.. i myśleliście już coś o wspólnym przelocie do Bukowiny?? lecisz caly czas prosto torunska, pozniej odbijasz w aleje krakowska, wszystko zalezy w jakich godzinach bedziesz jechal
filip1001 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Panowie, jak najlepiej jechać od strony Ostrowii Mazowieckiej kierunek na Piotrków Trybunalski żeby za bardzo nie błądzić po Warszawie? Mógłby ktoś coś poradzić? Aha.. i myśleliście już coś o wspólnym przelocie do Bukowiny?? lecisz caly czas prosto torunska, pozniej odbijasz w aleje krakowska, wszystko zalezy w jakich godzinach bedziesz jechal No jakoś myślę przed południem. Tak, żeby na 16 do Bukowiny dotrzeć. :gwizdanie: Ale aleja Krakowska to kierunek na Piotrków a nie na Kraków?
malik Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Konkurs na najlepszy tyłek http://i.americanapparel.net/storefront/UGCStyle/BestBottom2010/Browse.asp Parę moich typów
sołtys85 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Panowie, jak najlepiej jechać od strony Ostrowii Mazowieckiej kierunek na Piotrków Trybunalski żeby za bardzo nie błądzić po Warszawie? Mógłby ktoś coś poradzić? Aha.. i myśleliście już coś o wspólnym przelocie do Bukowiny?? Jadąc na Piotrków wjeżdzasz do warszawy i kierujesz sie na kraków. Jak jesteś na alei krakowskiej masz odbicie na wrocław, katowice i za 70km masz piotrków. lecisz caly czas prosto torunska, pozniej odbijasz w aleje krakowska, wszystko zalezy w jakich godzinach bedziesz jechal No jakoś myślę przed południem. Tak, żeby na 16 do Bukowiny dotrzeć. :gwizdanie: Ale aleja Krakowska to kierunek na Piotrków a nie na Kraków? Jadąc na Piotrków wjeżdzasz do warszawy i kierujesz sie na kraków. Jak jesteś na alei krakowskiej masz odbicie na wrocław, katowice i za 90km masz piotrków.
PARAF Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 !!! R E A L F O T O !!! Całe szczęście, że to nie mój samochód...
MoorPH Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Kali specjalnie dla Ciebie.. Znalazłem przez przypadek w swoich zbiorach. Foto z 1 maja 2008
PARAF Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Byłem dzisiaj na spocie Audi VW Group i... ...szkoda, że was nie było [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 23:07_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
MoorPH Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Paraf co to za chuda szkapa? Same kości a na nie naciągnięta skóra
PARAF Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Paraf co to za chuda szkapa? Same kości a na nie naciągnięta skóra tylko takie pozostają w dobie kryzysu... ...ale jak mówi mój kumpel - "chude mają lepsze ssanie"
MoorPH Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 23:40_________________________________________________Oj.. i tu sie myli..
.i.KALI.i. Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Kali specjalnie dla Ciebie.. Znalazłem przez przypadek w swoich zbiorach. Foto z 1 maja 2008 Oooo jak miło Aczkolwiek to jeszcze bez gleby, na starej feldze i brak czarnych kierunków bocznych. Ale i tak fajnie na nią znowu popatrzeć
MoorPH Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Stary zupełnie przez przypadek kiedyś zrobilem jej foto w L-WO. Przy Orlenie - tym nowym A dopiero dziś zobaczylem i skojarzylem że to Twoja fura[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 02:34_________________________________________________ [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 02:56_________________________________________________
tomaszu Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Dzieje się tam coś na tych warsiaskich spotach? Dużo aut przyjeżdża? Kiedy i gdzie się spotykacie?
Rekomendowane odpowiedzi