AndyN Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7752563,Prezydenckim_Tu_154_lecialy_najwazniejsze_osoby_w.html http://wyborcza.pl/1,75248,7752677,Polska_zostala_bez_calego_dowodztwa_armii.html szok
moro99 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Powiedzcie mi - bo generalnie nie moge uwierzyc Jakie NORMALNE panstwo wysyla TYLE waznych osobistosci 1dnym samolotem ? - No przeciez zabraklo tam jeszcze doslownie paru osob i bylaby kompletna czystka. Pomijam fakt ze samolot sie rozbil i wszyscy zgineli (to tragedia - fakt) ale taki samolot jest idealnym celem dla zamachowcow. Wg mnie zadne panstwo by sobie nie pozwolilo na taki rozwoj rzeczy.
PIXI Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Wiesz jak by Media huczały, jak by polecieli kilkoma samolotami .... Ale nie uważam, że nie masz racji
moro99 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Media mediami. Ale tu chodzi o bezpieczenstwo (ze tak powiem) calego kraju. Media moglyby huczec ale w momencie jakby kazdy lecial wlasnym (specjalnie wyczarterowanym na ta okazje) samolotem. Moim zdanie byloby uzasadnione gdyby wyczarterowno jeszcze 3 czy 4 samoloty. Teraz zacznie sie szalenstwo u nas i nie powiem ze dla niektorych organizacji (terrorystycznych) moze byc to impuls do dzialania. Na szczescie nie jestesmy jakas potega i nie jestesmy tak bardzo na celowniku. Co do szalenstwa - proponuje sprawdzic kurs euro (miedzybankowy) - jeden z przykladow
moskal Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Siema dziewczęta Nosferski jak na uczelni ??? Ja se siedze i sącze Tyskie o temperaturze około 6-7 st. :naughty: :naughty: :naughty: Wiesz jak by Media huczały, jak by polecieli kilkoma samolotami po raz pierwszy musze struchowi przyznać racje gdyby polecieli kilkoma samolotami i któryś by sie rozbił byłoby git , gdyby wszystkie doleciały , to jutro Fakt/SuperExpress itp. miałyby niezłą pozywke , notowania Kaczyńskiego w wyścigu do fotela Prezydenta na drugą kadencje drastycznie by zmalały bry wow Krzyniek "Reaktywacja" :kox: :kox: BTW dobrze ze mam full pakiet w Cyfrze bo bym och*jał z różnorodności ramówek poszczególnych kanałów Canal i HBO rządzi :kox:
AndyN Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Moskal, możesz też zapodać TV Puls Leci teraz jakiś film kostiumowy
Buba Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Moskal, możesz też zapodać TV Puls Leci teraz jakiś film kostiumowy dobra odskocznia od rzeczywistosci
moro99 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 notowania Kaczyńskiego w wyścigu do fotela Prezydenta na drugą kadencje drastycznie by zmalały Nooooooo - bo teraz jest duzo lepiej ... - Ja juz pomijam Pare prezydencka ale reszta ludu ktora byla w tym samolocie byla naprawde znaczaca dla naszego narodu. Moze ktos wknocu zrozumie ze na bezpieczenstwie nie mozna oszczedzac...
Nosfer Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Nosferski jak na uczelni ??? A spoko, spoko - dałem radę Zjadłbym coś
PIXI Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 z rana jak śmietana :gwizdanie: Wiesz jak by Media huczały, jak by polecieli kilkoma samolotami po raz pierwszy musze struchowi przyznać racje Moskal młodzieńcze ....zgadzasz się ze mną ..... a to ci niespodzianka
moskal Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Moskal młodzieńcze ....zgadzasz się ze mną ..... a to ci niespodzianka nie przyzwyczjaj sie :naughty: :naughty: :naughty:
PIXI Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Moskal młodzieńcze ....zgadzasz się ze mną ..... a to ci niespodzianka nie przyzwyczjaj sie :naughty: :naughty: :naughty: Nie śmiał bym .... mój Panie
Rekomendowane odpowiedzi