PIXI Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 siema bydlaki byłem dzis w sądzie w Sierpcu , ale jazda :kox: :kox: :kox: sedzina czyta mi zarzut : kierujacy pojazdem audi A4 nie dostosował prędkości do warunków panujących na drodze i uderzył w tył poprzedzającego samochodu Volkswagen Passat. czy zrozumiał pan zarzut ?? moskal : Tak sedzina : czy przyznaje sie pan do winy : moskal : nie sedzina : a dlaczego sie pan nie przyznaje ?? moskal : ponieważ Volkswagen Passat nie był samochodem poprzedzającym , poprzedzajacym było Volvo S60 sedzina : :shocked: :shocked: jakie Volvo ??? moskal : to które uderzyło w mercedesa W124 stojącego na lewym pasie sedzina : :shocked: :shocked: jakiego mercedesa ??? ci idioci nie przekazali do akt sprawy szczegółów ze w kolizji brały udział 4 auta , tylko 2 przyjeły mandat i pojechały dalej, nie przyjąłem ja , no i z racji tego ze waliłem w Paska , właściciel był wzywany razem ze mną , sie uśmiałem. sprawa odłożona na 10 maja i wzywaja reszte uczestników. mina sędziny : BEZCENNA :polew: :polew: no i na oklaski zasługuje pani protokolant pisząca na kompie dwoma palcami :polew: Pier*olone sądy i ich porządek w dokumentach niezła kicha Siema rówieśniku
PARAF Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 pani protokolant pisząca na kompie dwoma palcami dobra jest ! ciekawe kto jej "pomógł" znaleść tą pracę...?! :gwizdanie:
moskal Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Pier*olone sądy i ich porządek w dokumentach niezła kicha Siema rówieśniku Siema dziadek , dobrze ze odłożone - później sie sprawa skończy , później bede musiał zapłacić :kox: :kox: dobra jest ! ciekawe kto jej "pomógł" znaleść tą pracę...?! :gwizdanie: wiesz jak to wk***ia ??? mówisz coś i musisz przerywać co 4 wyrazy zeby pani zdążyła zapisać. w połowie poprosiłem sędzine ze najpierw jej opowiem zdarzenie a potem bedziemy zapisywac bo traciłem wątek :kox:
PARAF Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 dobra jest ! ciekawe kto jej "pomógł" znaleść tą pracę...?! :gwizdanie: wiesz jak to wk***ia ??? Moge sie domyślac, bo juz nie jeden raz byłem na wokandzie w połowie poprosiłem sędzine ze najpierw jej opowiem zdarzenie a potem bedziemy zapisywac bo traciłem wątek :kox: Podoba mi sie twoje podejście Pytanie tylko czy Pani protokolant i Pani sędzina były kumpelami...? BTW: Jakieś godne uwagi chociaz były?
moskal Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 siema Podoba mi sie twoje podejście Pytanie tylko czy Pani protokolant i Pani sędzina były kumpelami...? BTW: Jakieś godne uwagi chociaz były? Ty , bo kolejność była talka , że ja opowiadałem sedzinie a ona dyktowala Pani protokolant , nie mogłeś sie rozwinąć bo sędzina co 3-4 wyrazy mi przerywała , no wybacz... Pani protokolant taka nawet , nawet około 25 wiosen , jakbym był w delegacji to w czwartek bym ją puknął , wcześniej nie
bajk Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Podjąłem dzisiaj decyzję, że pozbywam się swojego paździocha ;( Jak by ktoś był zainteresowany kupnem to wiadomo co robić.. Doszedłem do wniosku, że jednak potrzebuję czegoś z napędem na 4 koła oraz z lepszym zawieszeniem nadającym się do szaleństw.
sołtys85 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Podjąłem dzisiaj decyzję, że pozbywam się swojego paździocha ;( Jak by ktoś był zainteresowany kupnem to wiadomo co robić.. Doszedłem do wniosku, że jednak potrzebuję czegoś z napędem na 4 koła oraz z lepszym zawieszeniem nadającym się do szaleństw. Czyli kupujesz japończyka?
poziek Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Na to wychodzi. tylko nie kupuj giejowozu imprezowego :naughty:
bajk Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Najpierw to muszę sprzedać Audi.. aczkolwiek nie wykluczam, że będzie to STI
letallec Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 siema Kto ma dzisiaj o 22:00 ochotę pograć w nogę na hali? Hala w okolicach gen Zajączka przy dw Gdanskim. Potrzebuje 1-2 zawodników.
Aydaho Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 będzie to STI giejnia za to mniejsza niż Evo
emilss Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witam Wybiera się ktoś dzisiaj na spocik B7 ?
Buba Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witam Wybiera się ktoś dzisiaj na spocik B7 ? z 0.7 to pewnie bedzie kilku
poziek Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 będzie to STI giejnia za to mniejsza niż Evo ssij
malik Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 O spoty znowu w Promce I nawet nie musiałem lobbować w temacie wyboru miejsca
Rekomendowane odpowiedzi