AndyN Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Poziek, kiedy jedziesz do Wróbla? Ale rozetę ? Czy Ułęż ? 3.03 jedziemy... trochę zaspałeś przez ten bilans Nie, chłopak ma zaplanowane na rok do przodu Taki zawód, taki charakter ....
moskal Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 najpierw wchodzi moskal, rozgrzewa a potem ja :decayed: :naughty: masz coś do nadziania na rożen ???? :naughty: :naughty: :naughty:
poziek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 najpierw wchodzi moskal, rozgrzewa a potem ja :decayed: :naughty: masz coś do nadziania na rożen ???? :naughty: :naughty: :naughty: pogadamy jak się obaczym :gwizdanie:
moskal Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 pogadamy jak się obaczym :gwizdanie: bede w piątek pod wieczór
tomaszu Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ale rozetę ? Czy Ułęż ? 3.03 jedziemy do Lublina ale wiem, że wróbel robi Ułęż własnie 3.03. Jak coś to przeglądaj forum subaru Ułęż. 3go nie dam rady, ale jak podremontuję zawieszenie to w końcu będę musiał się wybrać.
spanky Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 najpierw wchodzi moskal, rozgrzewa a potem ja :decayed: :naughty: sloppy seconds ....
poziek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 najpierw wchodzi moskal, rozgrzewa a potem ja :decayed: :naughty: sloppy seconds .... pękło ?
spanky Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 najpierw wchodzi moskal, rozgrzewa a potem ja :decayed: :naughty: sloppy seconds .... pękło ?
moskal Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 siema dziewuchy kórwa od wczoraj 15:50 nikt nic nie napisał ??? co jest kórwa grane ????
mcm Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 wiosna wiosna, rowerki, motorki się ruszyły
moskal Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ale akcja była przed chwilą :polew: :polew: kierowca podwykonawcy który odwozi od nas z budowy ziemie , po rozładunku nie opuścił kipra i jadąc wirażową zajebał kiprem w wiadukt ul.Poleczki :kox: :kox: W aucie pękła rama , wygięła sie w banana , siłownik i przód kipra w harmonijke , kierowca złamany nos tak wygląda auto : a w to zayebał :
MRoger Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ee nie rozj...bał wiaduktu .... lipa. Do poprawki
moskal Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ee nie rozj...bał wiaduktu .... lipa. Do poprawki zeby konstrukcje wiaduktu naruszyć to by musiał conajmniej Tupolewem za***ać :naughty:
poziek Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 zeby konstrukcje wiaduktu naruszyć to by musiał conajmniej Tupolewem za***ać :naughty: ponoć strasznie miętttkie maszyny te tupolewy :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi