PIXI Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 To na mnie już nie działa .... Bilobil teraz spożywam ... :polew: Sąsiad , a Ty gdzie
moskal Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ja będę w 100 % wolny czasowo pod koniec tego miesiąca o tym terminie gadalismy i wtedy przyjedziemy , Musti jako szofer , szlachta pije/pali :kox: :kox: To zależy ile Was jest..jeśli więcej niż jeden to żeby to poszło sprawnie potrzebuje informacji jakie macie kierownice - przygotowana zostanie forma i później tylko klejenie i szycie na miejscu z tego co wiem to Kolkov , Buba , Nosfer , Musti , Moskal Nosfera nie jestem pewny , skoro na swoje kawalerskie nie dojechal to nie bedzie sobie zawracał dópy taka pierdołą jak obszycie kiery :gwizdanie: BTW jak mam kiere esową więc forme chyba masz Ragga ??? do tego ori podłokietnik i ori mieszek , wszystko perfora :gwizdanie: kufa caly dzien w lozku leze, masakra, w ogóle nie chce mi sie wstac cze mu nie odbierasz i co chcialeś ???
Reggi Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Dajv..mam od paska 3 ramiona to jeden wuj
Kolkov Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 z tego co wiem to Kolkov , Buba , Nosfer , Musti , Moskal ja tylko jadę towarzysko
bajk Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 To na mnie już nie działa .... Bilobil teraz spożywam ... :polew: Sąsiad , a Ty gdzie no jestem jestem.. wypoczywam
Buba Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 z tego co wiem to Kolkov , Buba , Nosfer , Musti , Moskal ja tylko jadę towarzysko ja narazie chyba tez, chyba zaczne rezac silnik :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 A co Ty zmęczony jesteś Widziałem ,że radio sprzedajesz .... zakładasz RNS-a ????
bajk Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Widziałem ,że radio sprzedajesz .... zakładasz RNS-a ???? Tak - już kupiony
PIXI Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Widziałem ,że radio sprzedajesz .... zakładasz RNS-a ???? Tak - już kupiony Grubo Panie .......... A czemu nic nie mówiłeś
bajk Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 A co? W sumie niespodziewanie kupiłem - lubię robić sobie niespodzianki
moskal Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Dajv..mam od paska 3 ramiona to jeden wuj chyba tak , najwyżej zabawimy dłuzej jak beda różnice :gwizdanie: ja tylko jadę towarzysko ja narazie chyba tez spoko , bedzie mniej roboty czyli wiecej czasu na drinkowanie :kox: chyba zaczne rezac silnik :gwizdanie: pucuj sie :naughty: :naughty: jedziemy razem na soft ??? czy robisz coś przed softem ???
PIXI Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 A co? W sumie niespodziewanie kupiłem - lubię robić sobie niespodzianki Nie nic złego - spoko Niespodzianki to ja też lubię :gwizdanie:
Buba Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 mozemy sie razem wybrac (jakas znizke wynegocjowac ze niby grupowy ) ale wiesz ze to kwestia terminu, narazie trzeba engine przygotowac :gwizdanie:
bajk Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 mozemy sie razem wybrac (jakas znizke wynegocjowac ze niby grupowy ) ale wiesz ze to kwestia terminu, narazie trzeba engine przygotowac :gwizdanie: gdzie się będziecie wybierać na strojenie?[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 16:50_________________________________________________ A co? W sumie niespodziewanie kupiłem - lubię robić sobie niespodzianki Nie nic złego - spoko Niespodzianki to ja też lubię :gwizdanie: Myślałem, że masz dostęp do rns'ów za 500 I tak udało mi się chyba kupić za dosyć dobrą cenę - 1200 - zobaczymy jeszcze jak dojdzie - paczka dopiero w drodze
moskal Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 mozemy sie razem wybrac (jakas znizke wynegocjowac ze niby grupowy ) ale wiesz ze to kwestia terminu, narazie trzeba engine przygotowac :gwizdanie: a co bedziesz robił z motorem ??? no mi w związku z softem wyskoczy pare rzeczy: regeneracja turbo - 1000pln zmiana LPG - 1000pln soft - 1000pln świece/filtry/olej - 400pln razem : 3400pln [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 16:54_________________________________________________ gdzie się będziecie wybierać na strojenie? GoodHope
AndyN Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 (...) I tak udało mi się chyba kupić za dosyć dobrą cenę - 1200 - zobaczymy jeszcze jak dojdzie - paczka dopiero w drodze Pewnie jeszcze jeździ w jakiejś innej A4 .....
PIXI Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Sąsiad 1200 zł to dobra cena Pewne źródło ????
PIXI Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 (...) I tak udało mi się chyba kupić za dosyć dobrą cenę - 1200 - zobaczymy jeszcze jak dojdzie - paczka dopiero w drodze Pewnie jeszcze jeździ w jakiejś innej A4 ..... Matko z córką AndyN ..... :gwizdanie:
bajk Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Sąsiad 1200 zł to dobra cena Pewne źródło ???? Jakiś sklep car audio niby: SKLEP CAR AUDIO 06-500 MŁAWA (mazowieckie) UL. CIECHANOWSKA 32 ponad 500 pozytywów na allegro - może będzie dobrze (...) I tak udało mi się chyba kupić za dosyć dobrą cenę - 1200 - zobaczymy jeszcze jak dojdzie - paczka dopiero w drodze Pewnie jeszcze jeździ w jakiejś innej A4 ..... podobno już nie w każdym bądź razie nie chciałbym dostać kradzionej
Rekomendowane odpowiedzi