AndyN Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 kórwa wczoraj na spocie połowy ludzi nie znałem :kox: :kox: Byłeś na spocie? f*ck, też muszę kiedyś przyjechać
PIXI Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 kórwa wczoraj na spocie połowy ludzi nie znałem :kox: :kox: Byłeś na spocie? f*ck, też muszę kiedyś przyjechać Przyjedź .... bo zapomnieliśmy jak wyglądasz ...
PIXI Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 z tabliczka na czole :gwizdanie: jechane ostro :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2010 100 lat boberek i wszystkiego najlepsiejszego
musti Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Bober setkę życzę a nawet więcej Najlepszego
Flyer Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 kórwa wczoraj na spocie połowy ludzi nie znałem :kox: :kox: Ja tez
moskal Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 kórwa wczoraj na spocie połowy ludzi nie znałem :kox: :kox: Ja tez najlepszy był taki w okularach , przylazl i gadał coś ze bedzie z 2,5 dizla robil 2,7biT :kox: :kox:
poziek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 najlepszy był taki w okularach , przylazl i gadał coś ze bedzie z 2,5 dizla robil 2,7biT :kox: :kox: fantasta :kox: :naughty:
Reggi Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 100 Lat Piotruś :kox: :banan3: :banan3:
Buba Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 kórwa wczoraj na spocie połowy ludzi nie znałem :kox: :kox: Ja tez najlepszy był taki w okularach , przylazl i gadał coś ze bedzie z 2,5 dizla robil 2,7biT :kox: :kox: zrobi kilka dziurek i bedzie 2.7 :gwizdanie:
PARAF Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 kórwa wczoraj na spocie połowy ludzi nie znałem :kox: :kox: Ja tez najlepszy był taki w okularach , przylazl i gadał coś ze bedzie z 2,5 dizla robil 2,7biT :kox: :kox: ...i wszystko VAG'iem :polew:
Buba Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 wczoraj dostalem nowe auto i troche poupalalem klekota na dwojce jeszcze ladnie gumy piszcza ale ta j**ana kontrola trakcji nie pozwala na jakies zabawy
moskal Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 wczoraj dostalem nowe auto i troche poupalalem klekota na dwojce jeszcze ladnie gumy piszcza ale ta j**ana kontrola trakcji nie pozwala na jakies zabawy eee , wczoraj pokazywałem w Grodzisku mustiemu jak mozna jadąc na jedynce przy 3000rpm wcisnąć pedał bez strzału sprzęgła i palić 225/45 do odcinki potem 2 i wszystko :kox: :kox:
poziek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 wczoraj dostalem nowe auto i troche poupalalem klekota na dwojce jeszcze ladnie gumy piszcza ale ta j**ana kontrola trakcji nie pozwala na jakies zabawy eee , wczoraj pokazywałem w Grodzisku mustiemu jak mozna jadąc na jedynce przy 3000rpm wcisnąć pedał bez strzału sprzęgła i palić 225/45 do odcinki potem 2 i wszystko :kox: :kox: a już myślałem, że napiszesz jak pokazywałeś mustiemu otwieranie fury bez kluczyka w 30 sekund :kox:
moskal Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 wczoraj dostalem nowe auto i troche poupalalem klekota na dwojce jeszcze ladnie gumy piszcza ale ta j**ana kontrola trakcji nie pozwala na jakies zabawy eee , wczoraj pokazywałem w Grodzisku mustiemu jak mozna jadąc na jedynce przy 3000rpm wcisnąć pedał bez strzału sprzęgła i palić 225/45 do odcinki potem 2 i wszystko :kox: :kox: a już myślałem, że napiszesz jak pokazywałeś mustiemu otwieranie fury bez kluczyka w 30 sekund :kox: to mu pokazywałem siekierą w niedziele :kox: :kox:
Kolkov Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2010 wczoraj dostalem nowe auto i troche poupalalem klekota na dwojce jeszcze ladnie gumy piszcza ale ta j**ana kontrola trakcji nie pozwala na jakies zabawy eee , wczoraj pokazywałem w Grodzisku mustiemu jak mozna jadąc na jedynce przy 3000rpm wcisnąć pedał bez strzału sprzęgła i palić 225/45 do odcinki potem 2 i wszystko :kox: :kox: i siwy dym za parówą
moskal Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 wczoraj dostalem nowe auto i troche poupalalem klekota na dwojce jeszcze ladnie gumy piszcza ale ta j**ana kontrola trakcji nie pozwala na jakies zabawy eee , wczoraj pokazywałem w Grodzisku mustiemu jak mozna jadąc na jedynce przy 3000rpm wcisnąć pedał bez strzału sprzęgła i palić 225/45 do odcinki potem 2 i wszystko :kox: :kox: i siwy dym za parówą nie siwy tylko niebiewski :kox: :kox:
musti Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Tak kopciło że dajcie spokój w niedziele widziałem awaryjne otwieranie razem z demontażem tylniej kanapy dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi