Buba Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 ja pitole jakie temat od samego rana, perwersyjny anal torsena :polew:
PARAF Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 A mówiłem Nosferskiemu, żeby pilnował swojego jęzora... :gwizdanie: :>
Kolkov Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2010 upojny łikend ??? :polew: wesele braciala
hornet Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Nic już nie mów o weselu Już jestem po żubrówce :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Nosfer, pamiętsz to...? Wyrwałeś to z kontekstu.. To była ironia przekolorowanych uciech na temat Q Która wskazywała na Twoje ciągłe Quattro Podniety Np. Wszyscy moi znajomi wołają na mnie "PARAF". Tyle wystarczy "1982" to tylko dokładka do nikck'a, tak jak Quattro do 1,8 Turbo :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: cze wszystkim jaka piękna pogoda na quattro ( którego nie mam) :> Śnieg wrócił do zamoyskiego grodu...! A na przyszłość to uważaj na słowa Quattro stary żondzi
Kolkov Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2010 Nic już nie mów o weselu Już jestem po żubrówce :gwizdanie: trenuj trenuj, żebyś w sobotę lipy nie odstawił
PARAF Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Nosfer, pamiętsz to...? Wyrwałeś to z kontekstu.. To była ironia przekolorowanych uciech na temat Q Która wskazywała na Twoje ciągłe Quattro Podniety Np. Wszyscy moi znajomi wołają na mnie "PARAF". Tyle wystarczy "1982" to tylko dokładka do nikck'a, tak jak Quattro do 1,8 Turbo :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: cze wszystkim jaka piękna pogoda na quattro ( którego nie mam) :> Śnieg wrócił do zamoyskiego grodu...! A na przyszłość to uważaj na słowa Quattro stary żondzi Tylko na tyle cie stać BTW: My to musimy sie chyba na wódke umówić... :>
m@riucha Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Jest prośba: Zbieram na program do Helgi i potrzebuję sprzedać jak najdrożej dwie rzeczy na alledrogo: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3167372 Jak możecie podbić spacerówkę do kwoty 650-680zł a dostawkę do 90-100zł (możecie podbijać obie oferty na raz, są ze sobą powiązane). W razie nie przebicia kwoty odwołam ofertę lub wystawimy sobie pozytywne komentarze. Na PW prośbę o nick'a z allegro.
moskal Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Dzienks Moskal i Kolkov chyba nie przesadzilismy?? :gwizdanie:
Buba Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Dzienks Moskal i Kolkov chyba nie przesadzilismy?? :gwizdanie: tylko ktory teraz zapolaci
Kolkov Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 Dzienks Moskal i Kolkov chyba nie przesadzilismy?? :gwizdanie: tylko ktory teraz zapolaci ja nie potrzebuję, moskal tez już nie... sorry Rysiu padło na Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi