borryz Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam ....to może zmienię temat wyborów na nieco inny.... Wczoraj wieczorem na r. Radosława wjechał we mnie jakiś pan Octavią No i załatwił mi cały bok. Oddalibyście to do jakiegoś ASO w warszawie co by zrobili na cacy i wystawili fakturę ubezpieczycielowi...? Wiecie może w którym ASO pracują najbardziej ogarnięci ludzie? .....a tak swoją drogą to czemu we mnie nie mógł jakiegoś poldka rozwalić...?
Flyer Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 zawsze wjezdzam na to rondo z duchem na ramieniu... a szczegolnie w momencie jak zjezdzam z niego majac pierwszenstwo...
poziek Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Fly zmień podpis na promkę ... TORWAR :kox: :kox: :kox:
huggy Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Jeśli wypłaty przyjmuje Poziomek to ja chętnie przebiję
krzyniek Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 co tam :?: a nic miało nie być o polityce to będzie
Kolkov Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Opublikowano 2 Lipca 2010 co tam :?: gazet nie czytasz...?! mało śmieszne kszyniu się bardzie postarał
PARAF Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 co tam :?: gazet nie czytasz...?! mało śmieszne kszyniu się bardzie postarał Za wysokie progi na moje nogi...
PARAF Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Wszyscy się przywitali, to może ktoś by coś napisał...
poziek Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 buahahahahahahhahaha :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi