Kolkov Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Opublikowano 22 Lipca 2010 ide spac, jutro colne do ciebie bejbe
PARAF Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 siema siema Siema z rana Siemanko z rana elo ale plaża, Uwielbiam te pełne głębokich myśli wypowiedzi...
Kolkov Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Opublikowano 22 Lipca 2010 ........ kurfa zapomniałem co chciałem napisać
poziek Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Norbi opowiadał mi dzisiaj o twoich lampach.... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Nosfer Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Dajesz... chetnie sie posmiejemy Pośmiejmy się może z twojego składaka ? Norbi opowiadał mi dzisiaj o twoich lampach.... No napierdoliłem się przy nich jak osioł
poziek Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 powiem ci, że rozumiem cie też tak miałem jak coś rezałem...zawsze się udało zrobić ale dwie czy trzy rzeczy inne spierdoliłem :gwizdanie: od kiedy tankuję i nic nie rezam to nie mam stresów
Nosfer Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Nie licząc tego, że jak się przyjrzysz to widać, że były rozklejane.. No bo inaczej się nie da, to nawet udało mi się to zrobić bez szkodowo.. Pierwszy raz chyba
moskal Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Nie licząc tego, że jak się przyjrzysz to widać, że były rozklejane.. No bo inaczej się nie da, to nawet udało mi się to zrobić bez szkodowo.. Pierwszy raz chyba malowałeś lampy ?? poka poka :naughty: :naughty: nie trzeba było wziąć sześciopaka , podjechać do wuja i byśmy ogarneli bezszkodowo temat
MRoger Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 powiem ci, że rozumiem cie też tak miałem jak coś rezałem...zawsze się udało zrobić ale dwie czy trzy rzeczy inne spier***iłem :gwizdanie: od kiedy tankuję i nic nie rezam to nie mam stresów :polew: true ja też tak mam siema rezacze
Nosfer Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Nie licząc tego, że jak się przyjrzysz to widać, że były rozklejane.. No bo inaczej się nie da, to nawet udało mi się to zrobić bez szkodowo.. Pierwszy raz chyba malowałeś lampy ?? poka poka :naughty: :naughty: nie trzeba było wziąć sześciopaka , podjechać do wuja i byśmy ogarneli bezszkodowo temat Jasne Rozklejałeś lampy w B6? :gwizdanie: Inna bajka - BILIW MI
moskal Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Rozklejałeś lampy w B6? :gwizdanie: Inna bajka - BILIW MI na bank łatwiej w B6 niz w B5 :gwizdanie: BTW ale z sześciopakiem mogłeś wpaść :kox: :kox:[br]Dopisany: 23 Lipiec 2010, 20:31_________________________________________________ale miałeś fotki pokazać :naughty: :naughty:
Kolkov Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Opublikowano 23 Lipca 2010 na bank łatwiej w B6 niz w B5 :gwizdanie: też mu to powiedziałem
moskal Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 na bank łatwiej w B6 niz w B5 :gwizdanie: też mu to powiedziałem widać ześ mundry
Nosfer Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Rozklejałeś lampy w B6? :gwizdanie: Inna bajka - BILIW MI na bank łatwiej w B6 niz w B5 :gwizdanie: Nie wiesz co mówisz.. :gwizdanie: _________________________________________________ Jutro zrobię foty
moskal Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 teraz na to trafiłem , najlepsze fotostory jakie widziałm na tym forum :polew: :polew: :polew: :polew: cała akcja polega na otwarciu bagażnika , odkręceniu śrubki , wypięciu przewodu :kox: :kox: i 20 stron nabite na ten temat :kox: :kox: :polew: :polew: W końcu przyszły długo oczekiwane lampy z Hong Kongu. Od razu postanowiliśmy je zamontować w autku Adamoo. Link do aukcji na ebay.com: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Audi-A4-S4-B6-Euro-LED-Tail-Lights-Lamp-02-05-KTL177_W0QQitemZ280147297483QQcmdZViewItem?hash=item280147297483 Poniżej fotostory z montażu Najpierw trzeba zdemontować stare lampy Lampy trzymają się na zatrzaskach i tylko jednej śrubie odkręcanej od wewnątrz Pusty "oczodół" Podłączanie kostki z wiązką przewodów. Pełna kulturka, zestaw jest całkowicie "plug & play" Teraz tylko trafić w zatrzaski i dokręcić. Malik, podaj młotek! Gotowe! Teraz montaż po drugiej stronie Prezentują się całkiem nieźle A podłączone do prądu nawet lepiej Zbliżenie Po 2 minutach padła jedna dioda Okazało się jednak, że miała niedokładnie przylegający styk. Po odgięciu blaszek wszystko wróciło do normy.
Reggi Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 nie trzeba było wziąć sześciopaka , podjechać do wuja i byśmy ogarneli bezszkodowo temat To ja się melduje za parę tygodni
moskal Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 nie trzeba było wziąć sześciopaka , podjechać do wuja i byśmy ogarneli bezszkodowo temat To ja się melduje za parę tygodni za "pare" tygodni bede u ciebie z kierą , mama bedzie walczyć ze skóra a my z lampami ale jak chcesz wpaść to zapraszam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi