bartte Opublikowano 14 Maja 2006 Opublikowano 14 Maja 2006 No pomyślmy bo bardzo by mi zależało by być na tym "innym" spocie , ale wyjazd i termin mam zaklepany już od stycznia więc jest nie do przesunięcia
T-żółw Opublikowano 14 Maja 2006 Opublikowano 14 Maja 2006 to może Panowie napiszmy jakie terminy nam NIE odpowiadają i wtedy wybierzemy sobie coś z tych wolnych dat :smile: muszę w pracy sprawdzić na kiedy mam urlop zabukowany drugi mam wrzesień/pażdziernik ale mam jeszcze pierwszy na lipiec /sierpień. Sprawdze jutro i napiszę Panowie a kiedy będzie info o "I nieoficjalnym letnim zlociku" dla całego A4 klubu :?: Poziek jesteś jeszcze? Tomboy odezwij się jak masz dostęp do netu, krówki będą grane :twisted: :mrgreen: :razz:
Kamill Opublikowano 14 Maja 2006 Opublikowano 14 Maja 2006 Co z torwarem we wtorek, o ktorej sie zbieracie, bo mam wreszcie pierwszy wolny wtorek od niepamietnych czasow i moze bym przyjechal.
bartte Opublikowano 14 Maja 2006 Opublikowano 14 Maja 2006 Zawsze zbieramy się o 19, Poziek jeszcze jest, wpadnie we wtorekz tego co wiem.
ono Opublikowano 14 Maja 2006 Opublikowano 14 Maja 2006 No wpadajcie , tyle ludzi z wawy jest a tak mało wpada na spoty .I nie ściemniajcie że brak czasu
Lukas Opublikowano 14 Maja 2006 Opublikowano 14 Maja 2006 O prosze no panowie zbierac szykować sie na wtorek bo to i ja ostatni raz sie pojawiam na spocie pozniej to Witamy w USA :mrgreen:
spanky Opublikowano 14 Maja 2006 Opublikowano 14 Maja 2006 O prosze no panowie zbierac szykować sie na wtorek bo to i ja ostatni raz sie pojawiam na spocie pozniej to Witamy w USA :mrgreen: ale chyba wracasz ? ;-)
Lukas Opublikowano 14 Maja 2006 Opublikowano 14 Maja 2006 ale chyba wracasz ? nie no wracam wracam co by bezemnie zrobila parafia warszawska :mrgreen:
adamooo Opublikowano 14 Maja 2006 Opublikowano 14 Maja 2006 Tym razem to i ja się stawie..kurna mieliśmy iśc na imperke w piątek :-) ja byłem koleżanki się o Was pytały Wtorek jestem na 100%..chwilowo jestem bez neta..jakby coś się zmienło proszę o info na komóre.. Pozdrawiam :shock:
bratpit Opublikowano 15 Maja 2006 Opublikowano 15 Maja 2006 ale chyba wracasz ? nie no wracam wracam co by bezemnie zrobila parafia warszawska :mrgreen: Bierz aparat w dłoń i myśle że po powrocie pokażesz jakąś ładną galeryjke oczywiście o tematyce Audi za oceanem
Lukas Opublikowano 15 Maja 2006 Opublikowano 15 Maja 2006 Bierz aparat w dłoń i myśle że po powrocie pokażesz jakąś ładną galeryjke oczywiście o tematyce Audi za oceanem Spokojnie galeria bedzie zrobiona jak mi sie uda adamooo zabiez plyte z filmem dla nas :!: :!: :!:
poziek Opublikowano 15 Maja 2006 Opublikowano 15 Maja 2006 Adamoo zabierz płyte to przegram na cd na miejscu...
Lukas Opublikowano 15 Maja 2006 Opublikowano 15 Maja 2006 Poziek kiedy Ty lecisz bo juz mialo Cie nie byc a do adamooo trzeba bedzie przedzwonic zeby zabral bo to jedyna szansa a ty Poziek zabierz kompa
poziek Opublikowano 15 Maja 2006 Opublikowano 15 Maja 2006 ja wylatuje w czwartek ale jutro sie zjawie z kompem
spanky Opublikowano 16 Maja 2006 Opublikowano 16 Maja 2006 ja niestety dzisiaj sie nie pojawie ......... :neutral:
Lukas Opublikowano 16 Maja 2006 Opublikowano 16 Maja 2006 No Spanky zawiodles mnie :razz: bo myslalem ze bedzie nas troche dzisiaj a tu znowu sama elita :mrgreen:
bartte Opublikowano 16 Maja 2006 Opublikowano 16 Maja 2006 Chłopaki a co wy tam tak imprzujecie dzisjaj , że jeszcze nie ma nikogo z powrotem , kurcze niech szlag tego Tomsona że nei mogę być z wami
ono Opublikowano 16 Maja 2006 Opublikowano 16 Maja 2006 Noo już jesteśmy jak zwykle było git , głównym tematen spota było REZANIE , polewa straszna A jak tam tobie poszło , coś pozytywnie wyszło ?
poziek Opublikowano 16 Maja 2006 Opublikowano 16 Maja 2006 powiem wam, że spocik był super.Musimy jeszcze tylko sobie knajpe znaleźć rezanie rules:) chłopaki jutro będziecie przedstawieni mojej mamuśce:) i w zasadzie kamień spadł mi z serca i auto z kołków też na szczęście:)
Rekomendowane odpowiedzi