bajk Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Tragedia ;( why? Wszystkie które oglądałem okazały się bitymi ścierwami.. A w ogłoszeniu oczywiście bezwypadkowy, igła itp W jednym komisie (tak wiem - nie kupuje się samochodu w komisie, jednak dosyć ciekawe auto było - w ogłoszeniu) znajomy prawie bęcki dostał jak zaczął wymieniać co się sypie
bajk Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 a co ty myslales? ze latwo bedzie Z kupnem mojej poprzedniej poszło łatwo, ze sprzedażą również - myślałem, że będzie łatwo z kupnem nowego - jako się okazuje nie jest kolorowo [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 15:47_________________________________________________ Tragedia ;( Pojedź zobaczyć Subaru Nie będę czymś takim dojeżdżał do pracy w kantach Aktualne założenie co do kupna jest następujące: 1. jakiś diesel - najlepiej e46 330d kombi 2. impreza gt do beztroskiego upalania oraz walki z panewkami
Buba Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 nastepny w e46 gt'ka w dobrym stanie tez cizko znalezc 4turbo sprzedaje teraz
Reggi Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 nastepny w e46 gt'ka w dobrym stanie tez cizko znalezc 4turbo sprzedaje teraz Ja wczoraj znalazłem w Italii od zajebania - stany kolekcjonerskie..ale i cena 8-11 tys € E46 :sick3: Twoje audi już było lepsze Nie będę czymś takim dojeżdżał do pracy w kantach 2. impreza gt do beztroskiego upalania oraz walki z panewkami Pfff....wszystkie sekretarki Twoje :kox:
bajk Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 nastepny w e46 gt'ka w dobrym stanie tez cizko znalezc 4turbo sprzedaje teraz poka poka[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 15:58_________________________________________________ E46 :sick3: Twoje audi już było lepsze wiem ;( jednak zauważ, że tutaj chce zamiast jednego mieć dwa :gwizdanie:
bajk Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 http://otomoto.pl/subaru-impreza-subaru-impreza-gt-turbo-ks-ser-C14064008.html ciekawe co z tą sztuką
bajk Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 ja bym jechał to dawaj odpalaj klekota i jedziemy - przynajmniej przebieg roczny nabijesz
Italiano Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Co to kur.wa ma być :polew: Czyżby jakiś żółty cień przymajstrował?
adamooo Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 ja bym jechał to dawaj odpalaj klekota i jedziemy - przynajmniej przebieg roczny nabijesz nie mam uprawnień do prowadzenia auta..auta też brak
kokos Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 tu juz se jeden zamienil OOOO na beemwu,zapytaj go jaki jest szczesliwy
bajk Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 tu juz se jeden zamienil OOOO na beemwu,zapytaj go jaki jest szczesliwy kto, co, jak?
adamooo Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 bo bankructwie wrócił znowu do OOOO
kokos Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 tu juz se jeden zamienil OOOO na beemwu,zapytaj go jaki jest szczesliwy kto, co, jak? niewazne juz ,adamoo podsumowal temat
Rekomendowane odpowiedzi