Nosfer Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Właśnie Nosfer poruszył temat, idzie zima i ciekawy jestem bo jak odpalam grzani w kabinie wskaźnik temp pokazuje niedogrzany silnik, termostat do zmiany co bardziej prawdopodobne? Czy jakiś innych bajer w postaci czujników? Fis nic nie krzyczał :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=142869.0 Nie pier**l - szukaj mi czujnika :polew:
lukaszr Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Czukundur widzę, że za to Ty wiesz Może to coś pomoże:
Nosfer Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Czukundur widzę, że za to Ty wiesz Może to coś pomoże: Nr 5 - to jest zasilanie regulatora/ On jest mechaniczno-elektryczny..
poziek Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Ukasz jesteś pewien, że to chodzi o ten czujnik ? A nie czasem o ten na dole po prawej stronie przy chłodnicy ?
Nosfer Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Ukasz jesteś pewien, że to chodzi o ten czujnik ? A nie czasem o ten na dole po prawej stronie przy chłodnicy ? To nie był czujnik.. Tylko podłącze do Termostatu.. / czy tam regulatora, zwał jak zwał.. _________________________________________________ Dobra.. Mam
Aydaho Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Czujnika temperatury cieczy - G2 a nie G62 - termostat
Nosfer Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Czujnika temperatury cieczy - G2 a nie G62 - termostat G2
lukaszr Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Ukasz jesteś pewien, że to chodzi o ten czujnik ? A nie czasem o ten na dole po prawej stronie przy chłodnicy ? Pokręciło mi się z termostatem.
poziek Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Ukasz jesteś pewien, że to chodzi o ten czujnik ? A nie czasem o ten na dole po prawej stronie przy chłodnicy ? To nie był czujnik.. Tylko podłącze do Termostatu.. / czy tam regulatora, zwał jak zwał.. _________________________________________________ Dobra.. Mam dokładnie to masz: http://www.a4mods.com/index.php?page=webcontent/pages/ECTsensor.html&category=5[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 11:10_________________________________________________ Ukasz jesteś pewien, że to chodzi o ten czujnik ? A nie czasem o ten na dole po prawej stronie przy chłodnicy ? Pokręciło mi się z termostatem. no dobry chłopak z ciebie ale czasami to gafy sadzisz :polew:
Buba Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Pany gdzie jest jakis dobry wuklanizator zeby gumy wymienic, mokotow, ochota i nie bedzie krzyczal 150zl za 4szt
Buba Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 on zmienia gumy?? :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 on zmienia gumy?? :gwizdanie: na bank, przecież nie używa jednej mieszka tam pół życia to będzie kojarzył gdzie co jest...
bajk Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 http://www.agat.waw.pl/ - grójecka 210 z innej beczki - zastanawiam się nad kwestią ubezpieczenia samochodu - orientuje się, czy jest możliwość spisania umowy użyczenia samochodu np. dla starszego i ubezpieczenia przez niego z jego zniżkami? :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 11:38_________________________________________________ bajk co z tym 1.9 w koncu?? Jak się nic nie zmieni to jutro będzie..
Buba Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 miales sie dzisiaj pochwalic co to za szrot
.i.KALI.i. Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Jest taka opcja. Ja mam na tej zasadzie eSke. Jest na mame a ja jestem dopisany jako kierowca/użytkownik - wyszło troche drożej niż jakby mnie nie było ale w momencie jak coś rozpieprze to wypłacają normalnie. Tak samo jest Ac auta mojego ojca, tez jestem wpisany i też moge nim jexdzić na codzień i w momencie wypoadku czy czegokolwiek wypłacają normalnie.
bajk Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 miales sie dzisiaj pochwalic co to za szrot Flyer już napisał - czerwone B7 2.0TQ full s-line z przebiegiem 40k[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 11:42_________________________________________________ Jest taka opcja. Ja mam na tej zasadzie eSke. Jest na mame a ja jestem dopisany jako kierowca/użytkownik - wyszło troche drożej niż jakby mnie nie było ale w momencie jak coś rozpieprze to wypłacają normalnie. Tak samo jest Ac auta mojego ojca, tez jestem wpisany i też moge nim jexdzić na codzień i w momencie wypoadku czy czegokolwiek wypłacają normalnie. No tak, ale to inna opcja - tutaj ja bym był właścicielem, a tylko użyczał samochód starszemu, który by zawarł ubezpieczenie.
Buba Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 no to pieknie, czerwony jest miodzio, a liczyles z ilu anglikow zlozony??
Rekomendowane odpowiedzi