RafGar Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Niby mam tam tych mechaniorów na mojej wsi ale oni maja problem z uruchomieniem kompa a o diagnostyce nie wspomnę. Potrzebne mi ktoś konkretny, który się na tym dobrze zna i wszystko pójdzie szybko i bezproblemowo. Tak mam objawy, http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164261.0 tutaj wszystko jest opisane
Nosfer Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 ale wy się spotujecie we wtorki a ja mieszkam 80 km od wawy więc pasuje mi tylko niedziela. Dlatego pomyślałem że omówię się z nim indywidualnie. Oczywiście jak będzie chciał nie słuchaj ich , mieszkasz blisko Garwolina , napisz do usera Krzyniek , on mieszka koło Garwolina i ogarnia vaga.na bank ci pomoze poważnie Moskal ma rację. Nie zwróciłem uwagi, że tam mieszkasz.. Krzyniek swój chłop. Na obiad potrafi opierdolić świniaka i worek kartofli z kefirem, ale ogarnia temat
Kolkov Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 Moskal ma rację. Nie zwróciłem uwagi, że tam mieszkasz.. Krzyniek swój chłop. Na obiad potrafi opierdolić świniaka i worek kartofli z kefirem, ale ogarnia temat :polew: tylko uważaj jak się będziesz z nim witał, bo Twoja prawica może nie być już tak sprawna :gwizdanie: a tak na serio to kontaktuj się z nim
RafGar Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Dzięki Chłopaki a że tak jeszcze spytam, jak można zostać klubowiczem?
Nosfer Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Dzięki Chłopaki a że tak jeszcze spytam, jak można zostać klubowiczem? Praca, praca, praca i jeszcze raz praca.. Potem druga zmiana, trzecia zmiana, czwarta zmiana i potem egzamin.. Albo... Mała dodacja na moje prywatne konto i jeden malutki podpisik :naughty: Ps. Przedewszystkim należy przeczytać regulamin.. ...potem przeczytać Wątek Warszawski i Poznański
moskal Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Dzięki Chłopaki a że tak jeszcze spytam, jak można zostać klubowiczem? jest w regulaminie ale ciężko jest
Buba Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 przeczytac i jeszcze wiedziec co tam pisza bo pozniej przeciez egzamin z wiedzy spotowej jest, pytaja nawet co na jakiej stronie bylo napisane
Nosfer Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 REGULAMIN TO BIBLIA KLUBOWICZA
spetsnaz Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Niby mam tam tych mechaniorów na mojej wsi ale oni maja problem z uruchomieniem kompa a o diagnostyce nie wspomnę. Potrzebne mi ktoś konkretny, który się na tym dobrze zna i wszystko pójdzie szybko i bezproblemowo. Tak mam objawy, http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164261.0 tutaj wszystko jest opisane Wiązka pompowtrysków
Reggi Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 fajna No fajna fajna...tylko te chromy nie pasują
Nosfer Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 :good: fajna No fajna fajna...tylko te chromy nie pasują
Buba Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 i nie avant :gwizdanie: sciema szyb jest??
bajk Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Trzeba będzie je wyeliminować i zrobić tylko czerwone/czarne [br]Dopisany: 13 Październik 2010, 22:12_________________________________________________ i nie avant :gwizdanie: sciema szyb jest?? Nie ma.. ogólnie samochód jest w stanie jak by dopiero wyjechał z salonu :>
Reggi Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Trzeba będzie je wyeliminować i zrobić tylko czerwone/czarne Gadasz jak ludź
bajk Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 te felgi są tylko tragiczne.. nie chce ktoś wciągnąć?
Reggi Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 te felgi są tylko tragiczne.. nie chce ktoś wciągnąć? O faaaak..Ty masz ramki wokół szyb Felgi ujdą.. jebnij na biało czy czarno i będzie fpytkę
bajk Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 O faaaak..Ty masz ramki wokół szyb Felgi ujdą.. jebnij na biało czy czarno i będzie fpytkę Ta.. z tym najwięcej pierdzielenia się bedzie ;( Taki wzór mnie nie robi, trzeba będzie jakieś LM'y wrzucić
PIXI Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 No sąsiad ale wypas , przed chwilą wstawiłem swoją furę w garage ..... a tu Piękna sucz fotele wymiatają
Rekomendowane odpowiedzi