bajk Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 No sąsiad ale wypas , przed chwilą wstawiłem swoją furę w garage ..... a tu Piękna sucz fotele wymiatają Muszę przyznać, że robią robotę - kosmiczna różnica pomiędzy nimi, a moimi poprzednimi plackami
bajk Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 a co tam teraz jest?? Czarna skóra s-line..
Buba Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Eeeeeeeeee myslalem ze jakies recaro
PIXI Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Recaro w skórze zapomniałem Bajk
Flyer Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Pikna jest. Zazdraszczam przebiegu. Ja mam tylko 7x wiecej :polew:
adamooo Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 no ładna ta czerwień zmień fele bo wiochą śmierdzą
moskal Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 pochwa ogry REGULAMIN TO BIBLIA KLUBOWICZA :notworthy: :notworthy: Czerwonka odebrana :kox: ten kolor to VT twojej starej czarnej ??? tak średnio to wyszło , kto ci robił VT ??? Keżor ??? Oj chyba nie ma recaro jest napis czy ni ma ???? zmień fele bo wiochą śmierdzą no przestań , malik nie miał takich czasem w czarnej beszóstce ???
Aydaho Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Czerwonka odebrana :kox: Piękna - szkoda tylko że czerwona
bajk Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Dobra niech mi teraz ktoś powie gdzie najlepiej kupić i wymienić przednią szybę..
Aydaho Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Dobra niech mi teraz ktoś powie gdzie najlepiej kupić i wymienić przednią szybę.. Jaan
Kamyk Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 czerwona jest ql jak to określił kiedyś mój fumfel - taki SZYBKI kolor inna sprawa, że koleś robi w straży k.
malik Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 zmień fele bo wiochą śmierdzą no przestań , malik nie miał takich czasem w czarnej beszóstce ??? Podobne, ale u mnie mniej ramion i większy dekielek.
bajk Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Dobra niech mi teraz ktoś powie gdzie najlepiej kupić i wymienić przednią szybę.. Jaan Właśnie tam chce się wybrać, zastanawiałem się tylko, czy ktoś nie ma jakichś rabatów/znajomych gdzieś ;]
lukaszr Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 zmień fele bo wiochą śmierdzą Sam śmierdzisz wiochą
Kamyk Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 zmień fele bo wiochą śmierdzą Sam śmierdzisz wiochą luki, no taka prawda jest - trochę leci słomiaszczo ... spytaj się mojej teściowej, na pewno potwierdzi k.
Rekomendowane odpowiedzi